Ben göremedim ama bu görüntüde yazıyor mu ?Evet yazar canm mm olarak
Anladım teşekkür ederimBen saglikciyim rica ettim doktorumuz baktı kendi çalıştığım hastanedeki cihazdaki kâğıtta yazıyor
Ama cuma lekelemem oldu doktora gittim özele onda yazmıyordu ama doktor söyledi
Zannetmiyorum bende bişey farketmedim içi boş siyah bir alan hayırlısı olsun artık bir hafta daha beklicez bakalım ne olcakDoktorun gormustur belki canım sana söylememiş olabilir
Normal benim 5 gün gecikme ile 5111 çıkmıştı canımArkadaşlar merhaba çok önemli bir sorum var,
4+0 kan testi yaptırdım ve sonuç 1670 çıktı, adet tarihime 2 gün varken. Doktora gittim keseyi gördük. Bir sorun yok dedi. Bu yükseklik normal mi sizce
Benim 5+6 da kalp atışı duyuldu ama bebek yoktu herkesin değişebiliyor kalp atışı duyma ve bebeği görme zamanı kimi 8. Haftada duyuyor yolk kesesi var ise bebek var demektir zatenSelam arkadaşlar üç gün önce yani 5+4 iken kahverengi bi akıntı lekelenme yaşadım apar topar hastaneye gittim progestan iğne fitil başladılar şuan hiç bir sıkıntım yok bugün kendi doktorum çağırdı yani bugün tam 6 haftalık oldum vajinal ultrason yaptı kesemin yerinde olduğu hatta büyüdüğünü fakat düşük tehdidin var ilaçlara devam et bir hafta sonra gel dedi. Şimdi size sorum şu olacak en azından kalp atışı olmasada 6+0 haftada emriyo gözükmez mi kafama takıldı
Bende bugün gidicem saat 3 te randevum var hiç belirtim yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum umarım her şey yolundadırKızlarrr, kontrolden çıkanlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Eve geldim canım şükür 6+6 gün hafta olarak ölçümleri aynı kalp atışını da duydukBirbirimize dua edelim Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin haber ver sonucu bizede
Amin canım inşallah her şey yolundadırBende bugün gidicem saat 3 te randevum var hiç belirtim yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum umarım her şey yolundadırŞu kritik zamanları atlatmak dileği ile
Ben iki farklı doktora gittim ikiside düşük testisi var dedi rahimde kanama alanları vardı progestan verdi fitil olarak kullan dedi ama ben hap olarak aldım beceremedim diğer türlü genelde kanama alanı olunca öyle diyorlar belki geç döllenmedir stres yapma ilacını kullan doktorun içine sinmedi ise mutlaka değiştir derimÇalıştığım hastane ama doktordan hiç memnun değilim haftaya da gidim sonra değiştricem hiç bişey anlatmıyo baktı kesen yerinde dedi hatta büyümüş dedi bebek görünmemesi normal git haftaya cuma gel ilaçları kullan dedi hepsi bu kadar
Yolk kese de görmedim doktor da bişey demediBenim 5+6 da kalp atışı duyuldu ama bebek yoktu herkesin değişebiliyor kalp atışı duyma ve bebeği görme zamanı kimi 8. Haftada duyuyor yolk kesesi var ise bebek var demektir zaten
Canım benim bir düşüğüm var, hayırlısıyla kap atışını duyduktan sonra yazdıracağım inşallahKızlar selam 🖐
Bilgileri eksik olan annislerimi toplu paylaşıyorum. Haydi listemizi dolduralım
@sunpineapple @sm1 @feslegenhanim @skt587 @S_lidya @Birtutamdiyet @Betus1905 @Irmaxxx @Kelebekaysee @mayaaaa @Papatyamveben-Mavi @ebemmmmnry @meinfika @khilall214 @Randemysteryhrn @biyomelina @askk3 marshmallow @Sunrseee ozguss @kadinca1234 @ZzHHrR @salsa84
Değiştircem kuzumBen iki farklı doktora gittim ikiside düşük testisi var dedi rahimde kanama alanları vardı progestan verdi fitil olarak kullan dedi ama ben hap olarak aldım beceremedim diğer türlü genelde kanama alanı olunca öyle diyorlar belki geç döllenmedir stres yapma ilacını kullan doktorun içine sinmedi ise mutlaka değiştir derim
Ne kadar güzel haber tüm anne adaylarının yaşaması diliği ile çok tebrik ederim kuzum bizede bol bol dua etEve geldim canım şükür 6+6 gün hafta olarak ölçümleri aynı kalp atışını da duydukinşallah 11 haftalık olunca ikili üçlü testlere geliceksin dedi geçmişimde gebelik zehirlenmesi oldugu için coraspine başlattı bugün.. Rabbim bu güzel duyguları bebiş isteyen her anne adayına yaşatsın dualarımdasınız hep
Yolk kesesi kesenin içinde yüzüğe benzer hafif parlak beyaz bir şey benim kendi doktorum da bana söylemedi bir gün kanamam oldu acile gittim ultrasona orada ki doktor yola kesesi var dedi eve gelip araştırma yapınca anladım onun varlığı boş gebelik olmadığını gösteriyormuş önce o oluşuyor daha sonra bebekYolk kese de görmedim doktor da bişey demedi
Canım benim kürtaj oldugum zamn yani boş gebeligimde doktor 7 haftaya kadar bekletmişti geç olabilir demişti 8 haftada kürtaj olmuştumSelam arkadaşlar üç gün önce yani 5+4 iken kahverengi bi akıntı lekelenme yaşadım apar topar hastaneye gittim progestan iğne fitil başladılar şuan hiç bir sıkıntım yok bugün kendi doktorum çağırdı yani bugün tam 6 haftalık oldum vajinal ultrason yaptı kesemin yerinde olduğu hatta büyüdüğünü fakat düşük tehdidin var ilaçlara devam et bir hafta sonra gel dedi. Şimdi size sorum şu olacak en azından kalp atışı olmasada 6+0 haftada emriyo gözükmez mi kafama takıldı
Allah razı olsun canım sagollasın her duamda siz varsınızNe kadar güzel haber tüm anne adaylarının yaşaması diliği ile çok tebrik ederim kuzum bizede bol bol dua et
Tahminimce yanlış anlamış olabilirsiniz doktorunuzu. Rh pozitif demek, kanda rh proteini var demek, negatif demek te o protein yok demek. anne eğer pozitifse zaten onun kanında bu protein olduğu için çocuk pozitif de olsa negatif de olsa onu tehlike olarak görmez, yani mikrop gibi görmez böylece doğum sonrası ona karşı antikor oluşturmaz. Ama anne negatifse baba pozitifse, çocuk negatif de olabilir pozitif de, ayrımtıyı anlatabilirim isterseniz ama iki durumda olabilir diyelim uzatmamak adına, çocuk pozitif olursa, anne kanında olmayan bir proteine sahip olduğu için doğum sonrası buna karşılık antikor üretmeey başlar vücut aynı hastalık sonrası ürettiğimiz antikorlar gibi. Bu durumda da bir sonraki çocuk da pozitif olur üsa ki baba pozitifse pozitif olma ihtimali oldukça yüksektir, o zaman anne vücudu 2. Bebekle sanki hastalıkmış gibi savaşmaya başlar. Bunu önlemek için doğumdan hmen sonra, 72 saat olması lazım, anneye kan uyuşmazlığı iğnesi vurulur, bu bir sonraki çocuk içindir. Gece gece bu kadar ayrıntılı anlatmazdım ama süreç kesinlikle böyle emin olabilirsiniz. üniversite de okuduğum bilgi bu. Yani doktorunuzda farklı bir şey söylemiş olamaz. Bunu okuyan diğer arkadaşların da içini rahat ettirmek isterim. Rh pozitif anneler hiç bir zaman kan uyuşmazlığı riski taşımaz, rh negatif anneler, sadece eşleri pozitifse bu riski taşırlar. Umarım yeterince bilgilendirici olmuştur. Herkese iyi geceler
Sağolsun ilgisiz doktorum hiç birşey göstermediYolk kesesi kesenin içinde yüzüğe benzer hafif parlak beyaz bir şey benim kendi doktorum da bana söylemedi bir gün kanamam oldu acile gittim ultrasona orada ki doktor yola kesesi var dedi eve gelip araştırma yapınca anladım onun varlığı boş gebelik olmadığını gösteriyormuş önce o oluşuyor daha sonra bebek
Ne demek bir şey yapamayız ya. Saka gibi bazen şu absürt durumlara çok sinir oluyorum gerçekten. Kendi doktorunuzla iletişim kurdunuz mu peki nasıl bir yönlendirme yaptı?Kuzum simdi acile gittim devlet birsey yapamayiz enjeksiyon vuramiyoruz dedi gecen gun gittigimde de aynisini yaptilar beta kanima bile bakmadilar. Ozele gittim onlarda kadin dogum dru olmadigindan bir parol yazabiliriz yada serumu vutbiliriz dedi saka gibi. 2 tane progestan fitil attim simdi evde. Cunku caresizim inanilmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?