2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba hanımlar kan vermiştim diğer degerlerede bakıldı . şehir dışındayım doktoruma attım baska testler yaparız gelince dedi aslinda istenmiyor bu test çok diye.ama hala endişeliyim. Anti CVM IGM 3,46 çıkmış pozitif yani.varmi aranızda yapan pozitif olan bilgisi olan yada.😔

Canım ilk gebeliklerde insan daha hafif oluyor, artan gebeliklerde daha da etkisini hissediyoruz maalesef. Ben de 10 dk ayakta duramıyorum şuan, hemen bi bel ağrısı kasık ağrısı başlıyor.
Sanirim oyle... Yas midir nedir bilmiyorum ama fark cok :( ben de hemen yoruluyorum. Kilom ayni olmasina ragmen bekim agriyor 🤷

Merhaba hanımlar kan vermiştim diğer degerlerede bakıldı . şehir dışındayım doktoruma attım baska testler yaparız gelince dedi aslinda istenmiyor bu test çok diye.ama hala endişeliyim. Anti CVM IGM 3,46 çıkmış pozitif yani.varmi aranızda yapan pozitif olan bilgisi olan yada.😔
Canim üzme kendini, kötü bir durum olduğunu sanmıyorum. Negatif çıkarsa bu enfeksiyonu geçmişte geçirmişsin anlamına geliyormuş, pozitif çıkarsa suan geçiyorsun demekmiş, muhtemelen ilaç verir merak etme ciddi birsey değildir, cok sık karşılaşılan enfeksiyonlardan biriymis

Kizlar moralim çok bozuk bugün doktora gittim alttan muayenede çocuğun plasentasi doğum kanalında duruyor normalinde ya yan tarafta yada yukarıda durması gerekliymiş şimdi resim yükleyeceğim benimki aynı bu şekilde doktor 16. Haftaya kadar takipte olmamı söyledi. Kesinlikle cinsel ilişki ağır kaldırma yasakladı eger ufacık bir kanama görürsem hastahaneye gitmem gerektiğini söyledi ne olur dua edin 😔😢🤲

Eklentiler

• IMG_20220907_210054.jpg
    IMG_20220907_210054.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 73
Sanirim oyle... Yas midir nedir bilmiyorum ama fark cok :KK43: ben de hemen yoruluyorum. Kilom ayni olmasina ragmen bekim agriyor 🤷
Aynen ben de biraz yürüyeyim nefes nefese kalıyorum, zaten oturduğum yerde cok yokuş var, acayip yoruluyorum. Evde de hep dinlene dinlene is yapıyorum, sanirim yaştan, öncekinde 9aya kadar çok aktiftim oyle aşırı bir yorgunluk hatırlamıyorum. 6 ay dan az kaldı dişimizi sıkıcaz artık:)

Kizlar moralim çok bozuk bugün doktora gittim alttan muayenede çocuğun plasentasi doğum kanalında duruyor normalinde ya yan tarafta yada yukarıda durması gerekliymiş şimdi resim yükleyeceğim benimki aynı bu şekilde doktor 16. Haftaya kadar takipte olmamı söyledi. Kesinlikle cinsel ilişki ağır kaldırma yasakladı eger ufacık bir kanama görürsem hastahaneye gitmem gerektiğini söyledi ne olur dua edin 😔😢🤲
Hemen moralini bozma canim bana da doktor plasenta asagida dedi hatta buraya da yazmıştım, detaylıda cikti. Doktor takip edecegiz, sonraki haftalarda yukarı çıkabilir dedi, çıkmazsa da erken doğum riski var sezaryen olur dedi. Yani oyle cok büyütülecek bir durum değil merak etme, benim 2 arkadaşımın da bu haftalarda asagidaydi sonradan onların da yukarı çıkmıştı. Bana hicbisey yasak demedi buarada yani bu söylediklerini söylemedi ama ben yine dikkat ediyorum ağır kaldırmıyorum. Kendi doktoruma da haftaya gidip konuşacağım ama yapılabilecek birsey pek yok, bekleyip göreceğiz, inşallah yukarı çıkar gönlünü ferah tut

Merhabaa fatal DNA sonucu ne kadar sürede çıkıyor? Doktorum 15 gün dedi ama çok fazla değil mi bu süre sanki grupta 3 güne öğrenen vardı ben mi yanlış hatırlıyorum :/

Canim üzme kendini, kötü bir durum olduğunu sanmıyorum. Negatif çıkarsa bu enfeksiyonu geçmişte geçirmişsin anlamına geliyormuş, pozitif çıkarsa suan geçiyorsun demekmiş, muhtemelen ilaç verir merak etme ciddi birsey değildir, cok sık karşılaşılan enfeksiyonlardan biriymis
Oylemiymis korktum baya doktorumda kongresi var pazartesi ancak gidebilecek.tesekkur ederim canm 🙏🌸

Eveeet o önemli an geldi 🤣
Eki Görüntüle 3126102
Eki Görüntüle 3126103

Iki acıdan baya farklı cıktı ondan ikisini de ekledim ben ve koca göbeğim 🤣🤣🤣 ama yargılamayın toplamda 3 kilo aldım ve 3 bebek var herhalde 3 tane bebek var diye bu kadar şişti 🤣🤣🙈🙈

Ayy bak ben hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle ama karşılaşsam aynısını yapar bir de her yerden şikayet ederdim 🙄🙄

Benim bulantım yok ama bir besleniyorum asla anlatmayayim size yediğim tek hayırlı şey sabah kahvaltısında yediğim haşlanmış yumurta ve kadar peyniri gerisi hep pirinç içeriyor 🙈🤣🤣🤣

Bende 12 haftalikti hisseder gibi olmustum sonra da hep hissettim ama 3 4 gündür ses yok bende korktum ama bu sabah baya elim duruyordu hareket ettiklerini hissettim 👍 herhalde küçükler sürekli hissedilmiyor bence tedirgin olma takip et hareket edecektir 👍🌸
ay maşallah 🧿🧿🧿 Allah rahminize kuvvet versin 😁😁😁

aman yarabbim maşallah yaa :nazar: üçüz göbeği de böyle oluyormuş demek :dondurma: lavenderbrown lavenderbrown ikiz göbeği de görmek istiyoruz :halay:
ya benim de çıktı göbeğim ama bebekler miii yoksa yediklerim mi bilemiyorum 😂 bu akşam evde değilim , yarına atayım ben de bi bakalım 😅
cuma günü de kontrolüm var hayırlısıyla, pozisyon düzelttilerse ilk kez cinsiyet tahmini de rica edeceğim sizlerden 🧿🧿

Hemen moralini bozma canim bana da doktor plasenta asagida dedi hatta buraya da yazmıştım, detaylıda cikti. Doktor takip edecegiz, sonraki haftalarda yukarı çıkabilir dedi, çıkmazsa da erken doğum riski var sezaryen olur dedi. Yani oyle cok büyütülecek bir durum değil merak etme, benim 2 arkadaşımın da bu haftalarda asagidaydi sonradan onların da yukarı çıkmıştı. Bana hicbisey yasak demedi buarada yani bu söylediklerini söylemedi ama ben yine dikkat ediyorum ağır kaldırmıyorum. Kendi doktoruma da haftaya gidip konuşacağım ama yapılabilecek birsey pek yok, bekleyip göreceğiz, inşallah yukarı çıkar gönlünü ferah tut
İnşallah zaten apandisit ameliyatı oldum ağır kaldırmiyorum ama bugün moralim bozuldu resmen bütün gün yattım birde üstüne migren tuttu yani bugünüm berbattı içimi ferahlattin inşallah benimde plasenta yukarı çıkar

İnşallah zaten apandisit ameliyatı oldum ağır kaldırmiyorum ama bugün moralim bozuldu resmen bütün gün yattım birde üstüne migren tuttu yani bugünüm berbattı içimi ferahlattin inşallah benimde plasenta yukarı çıkar
Hic merak etme ben hiç kafama takmıyorum, endiselensek ne degisecek bebegi de strese sokariz daha bisey belli değil. burda da okudum az önce senin mesajın üzerine arattım, 24.haftaya kadar yukarı çıkar demis çoğu kişi, bebeğe hiçbir zararı yok. Yukarı çıkmayan bir kişi de birkaç kez kanama yaşadım sadece demis, doğum sezaryenle oldu bebeğim de cok sağlıklı demis. En fazla normal doğum olmayabilir oyle düşün, ciddi bir tehlikesi yok, dua edip herseyin yolunda gitmesini dileyecegiz. Kalbini ferah tut canim 💕

kızlar tetanoz aşısı zamanı ile ilgili sağlık ocağından aranan ya da bilgi alan oldu mu ? beni arayan soran yok ona göre bi gidip yoklayacağım ebeyi :KK12:
beni 20. haftada çağırdılar tetanoz için ilk gittiğimde. sonra beni de arayan soran olmadı 😅 kontrole gittikten sonra bize de uğrayıp bilgi ver dediler, ben de ona gitmedim :63:
Herkes göbek resmi paylaştı bende, bebeğe sarılıp uyuyan minnos resmi paylaşayım 🥰
ay maşallah yaaa gözlerim doldu 🥹🧿🥹🧿 bu ara da bu başladı bende. en son biber dolması yiyorken ağlamıştım 6. haftamda hatırlarsanız 😅😅bu hafta da gene başladım sulu gözlülüğe 🥹🥹🥹

Endişe etmene gerek yok canım mutlaka ona göre bir tedavi vardır benim doktorum rubella, cmv , toxo falan baktırmadı hiç gerek yok dedi hatta. Hamilelik için çok Risk taşıyan bit test olsaydı yaptırırdı mutlaka. Ama kızımdauken bakılmıştı onunda üzerinden 12 sene geçti neredeyse. Hatta farklı bir doktora gitmiştim serum takıldığında hasta olduğumda acile gitmiştim o da test sonuçlarına bakmak istemişti bunlar gebelik rutinleri işin yeterli demişti. Çok yüzden endişe etmemelisin bence. Bu testi hiç yaptırmayan lar var

Dikkatli ol dinlen canım inşallah yukarıya doğru çıkar zamanla. Bazılarının kanala yakın oluyor ama zamanla yukarıya çıkıyor 5.aydan sonra %90 ı çıkıyor demişti doktorum. İnşallah seninde öyle olacaktır 🙏

Ay Allah'ım yeriimm :KK68: :nazar: Benimki de böyle yaa.. Şükür olsun tatlışlara 💕🥰 Anne kardeşime sarılıp yatıcam diyor.. Gıdıklıyor dün de göbişimi, o da gülüyor mudur diyor :)
Ya kıyamam , benimki o kadar net ve akıcı konuşamıyor ama gece uyurken bebeeeee diye ağlayıp uyanıyor ya göbeğimi açıp sarılıyor yada direk gobegime yatıp uyuyor. Gün içinde de öyle 😊
Ayy Allah'ım ya😍isirasim geldi benm oglanda her sabah günaydın kardeşim diyip opmeden yüzünü bile yıkanıyor unutuncada özür diliyor 😆
Yaaa kıyamam, ne kadar şanslı bir kardes olacak 😇
Yaaaa yerim ben onu nasılda sarılmış kardeşine. Ne güzelde küçük annelik yapar şimdş o kardeşine. Maşallah sağlıkla gelsin inşalalh aranıza.🧿😘valla oğlu olanlar yanlış anlamasın ama kız çocuklarına bitiyorum ben ya 3 tane erkek yeğenim var yerleri ayrı çok seviyorum ama resmen terör estiriyorlar en son kardeşimdeyken yeğenim perdeden diğer perdeye atlıyordu resmen evin içinde tarzan yaramazlıklarına bişey diyemiyorum ama bir de hep bağırıp çağırması kulaklarımda çınlıyor buraya yazarken bile 🤣🤣🤣 Öp yerime o cimcime kızını. Ne de tatlı dillenmiştir o şimdi😍😍😍
Kız kendi bebek zaten 🤣🤣🤣
Kız çocuk apayrı bence de 😍 yeri her zaman ayrı kız bebeklerin bende🥰 yok canm ya genel kullandığı kelimeler felan her gün artıyor da öyle çok çok konuşan bir bebek değil. İstediklerini işaretle anlatmayı çok seviyor evde sessiz sinema oynuyoruz resmen.

Back