2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günaydın kızlar ☀️ Havalar ne güzel oldu serin serin. Tam sabah uyanıp balkonda kahve kurabiye yapma mevsimi ☕ hamileliğimiz güzel zamanlara denk gelecek şanslıyız 🤭

Dün gece rüyamda elimde ultrason aleti doktorumla birlikte cinsiyeti kesinleştiriyorduk 😂 1 saat inceledik ve sonuç kız çıktı 🧜‍♀️ sonraki kontrol gelse de artık netleşse 😋

Günaydın kızlar ☀️ Havalar ne güzel oldu serin serin. Tam sabah uyanıp balkonda kahve kurabiye yapma mevsimi ☕ hamileliğimiz güzel zamanlara denk gelecek şanslıyız 🤭

Dün gece rüyamda elimde ultrason aleti doktorumla birlikte cinsiyeti kesinleştiriyorduk 😂 1 saat inceledik ve sonuç kız çıktı 🧜‍♀️ sonraki kontrol gelse de artık netleşse 😋
Günaydın 🥰🥰

Kesinlikle tam kahve zamanı ama haftada ikiye düşürdüm kahveyi 😩🙈

15. Haftada görünüyorsun maşallah 🧿

Bir kahve sever olarak ☕ ondan da tiksindim 🤦yoksa dediginiz gibi hava cok guzel sicak bir icecekle oturmalik😌 cay alayim bari ben de... Bu arada kurabiye 🍪ah ah starbucks kurabiyesi yapar kahve ile keyfini cikarirdim. Suan kurabiye de yiyemiyorum 😩 size bol keyifli vakitler💐

Günaydın 🥰🥰

Kesinlikle tam kahve zamanı ama haftada ikiye düşürdüm kahveyi 😩🙈

15. Haftada görünüyorsun maşallah 🧿
Ben de içmiyorum kahve artık doğal meyve suyuna talim edicez 🙈

Bugün 14 doldu 15 e girdik çok şükür zaman hızlı akmaya başladı gibi geliyor, ilk haftalar çok zordu 🙂
Bir kahve sever olarak ☕ ondan da tiksindim 🤦yoksa dediginiz gibi hava cok guzel sicak bir icecekle oturmalik😌 cay alayim bari ben de... Bu arada kurabiye 🍪ah ah starbucks kurabiyesi yapar kahve ile keyfini cikarirdim. Suan kurabiye de yiyemiyorum 😩 size bol keyifli vakitler💐
Ben lise üniversite çağımda kahve bağımlısıydım. Güne double türk kahvesi ile başlar gün bitene kadar 2 3 fincan daha içerdim 🤐 üniversite bitince bayılma, halsizlik gibi sorunlar yaşayınca doktora gittim ve vücutta kan kalmamış resmen 🤢 hemen kan tedavisine başladık ilaçları içmeye başladıktan sonra kahveyi içememeye başladım midemi bulandırıyordu vücut reddetti resmen tiksindim ve hala da ay kahve içeyim demem ayda yılda bi bi ortamda denk gelirse içiyorum o kadar 😊

Merhaba mart anneleri.Cinsiyetini ogrenebildiniz mi bebişlerinizin?Ya da cinisiyetle ilgili once farkli sonradan farkli cevaplar aldiniz mi diye sorayim.Ben ikizlere hamileyim. Gecen hafta bir doktora gittim.Erkeğe benzetti her ikisini.4 gun sonra baska doktora göründüm.o da kiza benzettı her ikisini.Bu arada 12 ve 12+4 günlüklerdi tahminler geldiiginde.Iyice merak içindeyim

Merhaba mart anneleri.Cinsiyetini ogrenebildiniz mi bebişlerinizin?Ya da cinisiyetle ilgili once farkli sonradan farkli cevaplar aldiniz mi diye sorayim.Ben ikizlere hamileyim. Gecen hafta bir doktora gittim.Erkeğe benzetti her ikisini.4 gun sonra baska doktora göründüm.o da kiza benzettı her ikisini.Bu arada 12 ve 12+4 günlüklerdi tahminler geldiiginde.Iyice merak içindeyim
Daha net değil canım cinsiyetler, önce erkek sonra kız denen de var iki doktorun farklu yorum yaptığı da var 16 ya kadar netleşmez sanırım daha

Kizlar selamlar . Inşallah bi fikri olan vardir cok dardayim ya 🤧 😆 gülücük koyayimda cok şükür kötü bişi olmadigi anlasilsin.
Ya bendeyaklasik 2 yıldır alerjik rinit var ve o kadar zor cins bisey ki anlatamam. Hamilelikten once desmont kullandim raporum bile var. Hamile kalinca allersete gectim ama sanirim o fazla etkili degil haftalik atak geciriyorum ilaci dün ictiysem bugun akşama belirtiler basliyo ve sık sık ilac kullanmak istemiyorum. Korona olduğum zamanlar propolis kullanmistim ve yaklasik 2 hafta ilac almamistim burnum kasinmadi bile. Simdi onu kullansam ilactan daha faydali olur gibi ama inte yazdigimda hamilelikte onerilmiyomus. Bu durumu yasayan propolisle ya da baska doğal biseyle çözüm bulan var mi. Inanin hayat kalitesini mahvediyor. Allah im ne olur biri ışık olsun amin 🤲🥴😄

Günaydınlar, benim de ayın 15 de kontrolüm bizimde artık cinsiyet netleşir diye düşünüyorum, bakalım hayırlısı olsun inş.🤗🥰💜💙

Kizlar selamlar . Inşallah bi fikri olan vardir cok dardayim ya 🤧 😆 gülücük koyayimda cok şükür kötü bişi olmadigi anlasilsin.
Ya bendeyaklasik 2 yıldır alerjik rinit var ve o kadar zor cins bisey ki anlatamam. Hamilelikten once desmont kullandim raporum bile var. Hamile kalinca allersete gectim ama sanirim o fazla etkili degil haftalik atak geciriyorum ilaci dün ictiysem bugun akşama belirtiler basliyo ve sık sık ilac kullanmak istemiyorum. Korona olduğum zamanlar propolis kullanmistim ve yaklasik 2 hafta ilac almamistim burnum kasinmadi bile. Simdi onu kullansam ilactan daha faydali olur gibi ama inte yazdigimda hamilelikte onerilmiyomus. Bu durumu yasayan propolisle ya da baska doğal biseyle çözüm bulan var mi. Inanin hayat kalitesini mahvediyor. Allah im ne olur biri ışık olsun amin 🤲🥴😄
Cok geçmiş olsun canim cok zor bir hastalık, bazilarinda hamilelikte azalıyor bazilarinda artıyormuş. Burnunu açmak için okyanus suyu ya da burun bantı denedin mi? Maalesef doğal çözüm önerim yok ancak bu konuda uzman bir KBB ci bulsan doğal çözümler de önerir diye düşünüyorum. İnternette aratinca doğal çözümler diye cikiyor biseyler ama doktora danışmak lazim

Aaa sen bensin ben de aşırı alerjik bi bünyeyim ve mevsim geçişlerinde özellikle ataklarım oluyor çok kötü. Hapşurmaktan burnumdan ve genzimden kan geldiği çok olmuştur😑 toz deterjan kullanamıyorum mesela markette deterjan reyonuna giremem gibi gibi... Desmont senelerdir kullanıyorım ben de ama hamilelikte kullanılmıyor bu ilaç malesef. zyrtec içebiliyoruz onun da etkisi baya düşük. Maske takmak bana baya fayda etti korona döneminde semptomlarım azalmıştı. Ama atak gelince yapabildiğim tek şey gidip burnuma su çekmek gargara yapmak en azından biraz rahatlatıyor. Keçiboynuzu pekmezinin iyi geldiğini söylüyorlar ama ben hiç denemedim istersen onu bi araştır 🤔

Ay inşallah canım tablomuz renklensin mavilerle pembelerle 🤭
Aminn inşallah canım🤲🏻 Sonra ayrıntlı ultrason, nst, son haftalara doğru gün sayarken, bi bakmışız meleklerimiz kollarımızda diye haber veriyoruz 🤗Rabbim o günleride göstersin herkese inşallah♥️

Gunaydinn 🍀Ne guzel bir hayal bnim icin suan masada oturmuş dert dinliyorum musterilerden 🤣 kahve kurabiye off 🥰

Ay maşallah :nazar: 😍😍 Sağlıkla gelsin inşallah:KK68:
Baya da erken söylemiş yarın da ben 11+4'üm. Söyler mi bir şey acaba yaa :) ama benim doktor da pek garantici bee.. Bence söylemez 🙄 Pehh
dely dely bugun haberler sende :)
Ultrason fotosu alırsan biz de yorumlariz

Kızlar doktorunuz AFP testinden bahsetti mi hiç? Bi dahaki kontrolümde bu testi istedi benden 2. trimesterda yapılması gerekiyor önemli dedi.

Back