2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Selam kızlar :KK24: Nasılsınız?

Neredeyse 2 haftadır buralarda yoktum. Sizleri merak ettim. Özledim buraları :) Bebişler baya büyümüştür :KK68::nazar: Cinsiyet öğrenenler oldu mu ki bu arada..? İnşallah herkes iyi haberler almıştır, hastalar iyileşmiştir.. Mide bulantıları bitmiştir 🙏

Sonunda annemlere ve kayınvalidelere söyledik bebişi. 2 taraf da şok tabi. Annemler öyle laylaylom tepki vermediler. Beklemiyorlardı.. Yaş da malum 40. (Bu arada resmi olarak tam 40 oldum 😁 Dün doğum günümdü) Annem şaşkınlıkla hayırlı olsun falan diye sarıldı etti. Ablam ve diğerleri kalkıp yanıma bile gelmedi 🙈 Uzaktan tebrik ettiler öyle.. Kendisinin tek çocuğu var ve hayatında 2. çocuk düşünmüşlüğü bile yoktur. Halinden memnun. Allah sağlık versin, isteyene versin kafasında hep. Allah korusun falan dedi hatta saolsun :) Yani illa ki bir gülümsediler ettiler de.. Şoku 2. gün biraz attılar ama tam da atamadılar galiba. Tabi işte anladım sonra beni düşündüğünden. Öncekinde şöyle zorlanmıştın böyle sorunlar olmuştu vs vs onları düşünüyor. Biraz anne gibidir ablam da.. dedim ben bile unutmuşum boşver yani.. bir de doktor kendisi, evhamlıdır.. ama tabi baya bir moralim bozuldu ilk tavırlarına, üzüldüm baya.. neyse şimdi iyiyim şükür.. Kayınvalideler çok sevindi şükür :) Geçen gün eşimin de doğumünüydü. Ona demiş inşallah sonraki doğumgününe 1 bebek de gelir diye.. Eşim bana söylememiş. Ben de kendime karıştırtmam pek bana da söyleyemiyor :) Neyse birileri sevindi şükür 😁 Kuzenler falan da sevindi. İş yeri ve 2. derece akrabalar, genelde baba tarafı, bilmiyor. Demem o ki yarın kontrolüm var 😏 Allah'ım her şey yolundadır umarım. Çok korkuyorum.. Her şey yolundaysa inşallah sanırım gen testi için de kan vereceğim. Stresliyim. Herhalde haftaya falan da iş yerine söylerim. Bakalım..
Bence tamamen sizi sevdiğinden dolayı ince detay düşünüp adınıza endişelenmiştir ondan öylesi tepki vermiştir. Baş edebilir mi? Ya sorun olursa? Gibisinden. Anne gibi dediniz. Kendimden biliyorum 26 yaşındayım bir yaş küçük kardeşim için onun düşünemediği şeyleri düşünüp stres olan bir yapım var. Sevgiden o. Tekrar tebrikler🥰

Kızlar ben prilam’ı bırakma denemeleri yapıyorum. Bugün 3. Gün. Geçenlerde bi bıraktım 2 gün üst üste, gene aynısı olmuştu. Şimdi iyi gidiyor bakalım. Tabi arada bulanıyor midem ama çıkarmıyorum çok şükür. Sadece şunu farkettim; aldığım takviye ilaçlar mide bulantısını tetikliyor. Dün prilam içmedim ama imom balık yağ hapımı kullandım baya mide bulantısı yaptı. Belki yatmaya yakın içerim ilaçları bilemiyorum. Prilamsız da iyi gidiyor şimdilik çok şükür. Bugün 15. haftam bitti

Ben de Happy Mom yüklü, ama kadınlar klübünden de takip etmeyi çok seviyorum 🥰 bütün çocuklarımı buradan takip ettim.

Çocuklara hala söylemdik desem 🙈 hatta 7,5 yaşındaki oğlum manidar bir sesle “anne, sen hamile misin” dedi ama gene demedik 😂 şu kontrol de geçsin inşallah deriz.

Dediğiniz gibi ilkler kolaydı da bu sefer insanların tepkileri can sıkabiliyor.🤷🏻‍♀️
Ayy i mom mahvettiydi beni. İçeriği zengin diyeymiş. Azaldysa iyi bari😇😇

Kızlarr bugün ikili test için devlet hastanesine gittim 10 dakika bile sürmedi banada bişey göstermedi söylemedi zaten 🤦 Kan verdim sonucunu 2 hafta sonra alırsın dedi 🙄 Ultrason görüntüsünü 10. Haftada atmıştım net değildi bunuda atayım tahmin yaparsanız çok sevinirim 🤭
Bi an içime erkek doğdu canım nub falan anlamıyorum ben , sağlıkla gelsin🧿

Bi an içime erkek doğdu canım nub falan anlamıyorum ben , sağlıkla gelsin🧿
Bende bu zamana kadar hep erkek hissetmiştim genelde görüntüye bakanlarda erkek demişti 🙈 İnstagrmadaki sayfada %90 kız demişti 10. Haftada bugünde attım direk foto atmış 3 çizgi var diye çizmiş kız diyor 😅

Eklentiler

• IMG-20220907-WA0004.jpg
    IMG-20220907-WA0004.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 74
Hoşgeldiniz :nazar: Bebeğiniz de sağlıkla gelsin inşallah :KK68:

Oy maşallah minnoş 😍:nazar: Her şey yolundadır inşallah canım 🙏
Valla hiç anlamadım ama erkek diyorum :) Hayırlısı ile sağlıkla gelsin..
Çok teşekkür ederizz 🥰🥰 inşallah doktorumuz bir sorun yok dedi ama ikili testin sonucunu görsem daha mutlu olcam 🤭 Bende anlamıyorum genelde ama hep erkek hissettim bakalım ne çıkcak bir daha ki kontorlde 🥰🥰 Sağlıkla kucağımza alalım inşallah bebişlerimizi 🤲🌺💜

Bence tamamen sizi sevdiğinden dolayı ince detay düşünüp adınıza endişelenmiştir ondan öylesi tepki vermiştir. Baş edebilir mi? Ya sorun olursa? Gibisinden. Anne gibi dediniz. Kendimden biliyorum 26 yaşındayım bir yaş küçük kardeşim için onun düşünemediği şeyleri düşünüp stres olan bir yapım var. Sevgiden o. Tekrar tebrikler🥰
Çok teşekkürler desteğinee:KK15: Ertesi gün kendisi de açıklamaya çalıştı zaten. Ben de sonradan öyle düşündüm.. Yani tabi başka bir şey olma ihtimali zaten yok aslında ama insan bir anda böyle hmm humm falan e hayırlı olsun diye kuru kuru şeyler duyunca morali bozuluyor. Bu arada aramızda 8 yaş var zaten, baya fazla. Yapısı da biraz öyledir. Hep anne kafası. Hatta bazen annemden de çok :) Biraz zaman geçsin inşallah sağlıkla, onlar da alışır biz de alışırız herhalde :) 🥰

İşte canim kimi ağır geçiriyor kimi hafif. Mesela eşim de oldu tetenoz 1.dozda ne ağrı ne sizi hiç bir şey olmadı ama 2.dozda çok daha ağır geçirdi üstüne üşüme felan da yaşadı.
Ayy inşallah en hafif bir şekilde atlatırım ya 🤦‍♀️

Kızlarr bugün ikili test için devlet hastanesine gittim 10 dakika bile sürmedi banada bişey göstermedi söylemedi zaten 🤦 Kan verdim sonucunu 2 hafta sonra alırsın dedi 🙄 Ultrason görüntüsünü 10. Haftada atmıştım net değildi bunuda atayım tahmin yaparsanız çok sevinirim 🤭
Sağlıcakla gelsin kuzucuk bana erkek gibi geldi canım 😀

Bunları çok geç gördüm sanırım. Hiç bakamamıştım çünkü..

Nasıl sabrettiniz maşallah valla 😁 İnsan her an kalp atışı duymak istiyor yaa... pıtıpıtıpıtı 😄

Valla öyle.. Yarın kontrolüm var hayırlısı ile sağlıkla geçer inşallah yaa 🙏

Ay valla stres.. İlkinde böyle değildim. Herkesin tepkisi tahmin ediliyordu.. Sevinç.. Bu biraz da geç gelen 2. olduğu için sanırım, insanların tepkileri korkutuyor beni.. Çocuklara da uygun zamanda söylersiniz. Çok heyecanlı 😍

Ay siz de söylediniz mi canım..? Hadi hayırlısı yaa 😍😍 İnşallah beklediğinden iyi tepkiler gelir iş yerinde de. Gelmezse de yapacak bir şey yok artık.. Sağlık olsun da..
Valla daha fazla bekleyemedik çocuklara söylemek için, bizim büyük kiz anlamıştı az çok zaten, etrafa da söylemek zorunda kalacaktım artık karnım bayag cikti. Müdürüm cok sevindi zaten çok tatli bir insan, ekip arkadaşımın da esi bekledigim gibi hamileymis:) o da sasirdi karsilikli tebriklestik :D siz söylediniz mi oğluna, ailelere filan? Cok şükür ilk trimester i sağlıkla atlattık inşallah sonrası da cok guzel geçer hepimiz için ❤️🧿

Bunları çok geç gördüm sanırım. Hiç bakamamıştım çünkü..

Nasıl sabrettiniz maşallah valla 😁 İnsan her an kalp atışı duymak istiyor yaa... pıtıpıtıpıtı 😄

Valla öyle.. Yarın kontrolüm var hayırlısı ile sağlıkla geçer inşallah yaa 🙏

Ay valla stres.. İlkinde böyle değildim. Herkesin tepkisi tahmin ediliyordu.. Sevinç.. Bu biraz da geç gelen 2. olduğu için sanırım, insanların tepkileri korkutuyor beni.. Çocuklara da uygun zamanda söylersiniz. Çok heyecanlı 😍

Ay siz de söylediniz mi canım..? Hadi hayırlısı yaa 😍😍 İnşallah beklediğinden iyi tepkiler gelir iş yerinde de. Gelmezse de yapacak bir şey yok artık.. Sağlık olsun da..
Simdi gördüm ilk mesajını, gönlünü ferah tut hersey yolundadır inşallah, bizi de mutlaka haberdar et canim 😊

Back