11/12 haftalardıÖylemiii, kaçıncı hafta us görüntüsü atmıştı kuzenininiz
Bence detaylı ultrason için 20 dk çok yetersiz bi süreBen hiçbirini yaptırmadım yani doktorum yaptır demedibu cuma günü ikili test yapacak sadece. Eyüp ekici çok popüler ama 20dkda bitiriyor deyip memnun olmayan da cok varmış sinan tanın yorumları çok iyi kararsız kaldım ben de.
17.haftada bugün erkek dedi perinatolog doktor yanilmiyordur heralde,Bana da yüzde 90 kız demişti, doktor da kız dediiyi bi cihazla mı tespit edildi peki kaçıncı haftasında bazen kordonu da pipi sanabiliyorlar
Çok sevindim rahatlamaniza, ben de tekrar rahatladım sizinleEvet canım geçen hafta perinatoloğada gösterdim sonucumu bana dediki senin coraspin bile kullanmana gerek yok dedi çünkü sonucunda ki genler gayet normal eğilim dedi. Ve ayrıca senin pıhtılaşma nedenli kaybın olmamış yada kalp durması gibi kaybın olmamışki bu durumda ilaç kullanmana gerek yok dedi biraz rahatladım açıkçası.
Ooo o zaman kesindir17.haftada bugün erkek dedi perinatolog doktor yanilmiyordur heralde,
Ben yaşadım, Dr um kaşıntı ve koku yoksa önemli değil ama yine de fitil yazıyorum kullan demişti. Vagi- flora diye. Onu kullanınca geçmişti.Kızlaaar. Sarı akıntı yaşayan var mıı
Bende 16 sında ikili teste gidecem doktor cinsiyetede bakarız dediMerhaba hanımlar takip edemiyorum pek umarim herkes iyidir herşey yolundadir.yarin tarama testi icin gidcdm 11+6 olcam devlet hastanesi cinsiyeti soyliceni sanmıyorum hala israrla rüyamda erkek bebek görüyorum ,bu arada kuzenimin yuzde 90 kız diyen istgramdaki tahminci yanlildi erkek cikti bebek ,
Bence deBence detaylı ultrason için 20 dk çok yetersiz bi süre
Yaa çok teşekkür ederim canımsınÇok sevindim rahatlamaniza, ben de tekrar rahatladım sizinlebenim de gittiğim dr lardan birisi proftu ve ayrıca perinatologtu. Bunlarda (mtfhr heterozigot için) hicbisey yok, coraspine falan da gerek yok bu aslında birçok insanda olan ama test yapmadikladi için bilmedikleri birşey demişti. İnşallah hepimiz da sağlıkla, mutlulukla kavuşuruz bebeklerimize
Benim de öyleydi uyandırmak için dürttü uyandı geri uyudu. Başlarda öyle olabiliyormuş uyuyorlarKızlar merhaba nasılsıniz
Doktorumdan geliyorum, benim bebek 2 gün geride çikarken, bugün 2 gün önde çıktı.
Birde cok hareketli değildi sanırım ki doktor ultrason kamerasını biraz bastirdi karnımda titretti falan, neden öyle yapti sizce ya? Herşey yolunda dedi ama benim İçim rahatsız kizlar ya
Eki Görüntüle 3125185
Bakıldığı zaman hamileymişim zaten test sonucum geç çıktığı için kaldı bu zamana kadar malesefCanım bu testlerden çok anlamıyorum ama sanırım o genlerde pıhtılaşma var ve bu durumda kan sulandırıcı iğne veriliyor. Senin kaybından sonra bu test bakılmamış mıydı hamileyken şuan mı baktırdın sen? Korkma kan sulandırıcıya başlatırlar bişey de olmaz allahın izniyle
Biraz sert mi dürttü seni de? Normal mi yani araştırdın dimi sen?Benim de öyleydi uyandırmak için dürttü uyandı geri uyudu. Başlarda öyle olabiliyormuş uyuyorlar
Lutfen etiket yapjn bende merak ettimBende 16 sında ikili teste gidecem doktor cinsiyetede bakarız dedirüyamda 2 defadır kontrole gidiyorum ve bebeğimin kız olduğunu söylüyordu doktor . instagramda ki tahminci bana %70 erkek dedi bakalım inşallah bendede yanılmıştır
mutlaka yapacağım teşekkür ederimLutfen etiket yapjn bende merak ettimgonlunuzden gecen olsun
Ay ne güzel duaydimutlaka yapacağım teşekkür ederimİnşallah sizde sağlıklı bir şekilde alırsınız oğlunuzu kucağınıza
Amin canım aminnYaa çok teşekkür ederim canımsınaynen banada o cümleyi kurdu ve güzel açıklama yaptı. İnşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize canım benim
Merak etmeyin, benimki de hep uyuyo. 11+3te karnıma vurdu biraz uyansın diye öyle uyanmisti. Sonraki de de uyuyodu ozaman da vurdu ama hiç uyanmadıKızlar merhaba nasılsıniz
Doktorumdan geliyorum, benim bebek 2 gün geride çikarken, bugün 2 gün önde çıktı.
Birde cok hareketli değildi sanırım ki doktor ultrason kamerasını biraz bastirdi karnımda titretti falan, neden öyle yapti sizce ya? Herşey yolunda dedi ama benim İçim rahatsız kizlar ya
Eki Görüntüle 3125185
Sagol canım aminÇok geçmiş olsun, Rabbim esirgesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?