- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.176
- 248
Canim ben evimin yanindaki medikalciden almıştım.Varsa link yollayabilir misin bakayım belkş bende ee işe yarar canım
Link yok ama Sıcak-Soguk Jel Yūz Maskesi diye aratirsan bulursun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben evimin yanindaki medikalciden almıştım.Varsa link yollayabilir misin bakayım belkş bende ee işe yarar canım
İNSAALLAH canim valla hepimiz için oyle dua ediyorum sıkıntısız rahatcbir şekilde bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriZEvet okullar açıldığında zorlu bir süreç bizi bekliyor. İnşalah ozaman kadar daha da iyi oluruz canım.
Hiç üzme kendini ben 6 defa kürtaj oldum düşük yaptım seninle aynı sebep sağlıksız denildi zaten sağlıklı bebek düşmez canım. Allah her şeyin iyisini bilir daha iyisiyle mükafatlandıracaktır seni. Şimdi 15 haftalık gebeyim ilk defa buraya kadar geldim ve bütün taramaları yaptırdım genetiğine kdar baktırdım hiç nir sıkıntı gözükmüyor. Rabbim izin verirse sağlıkla alacağım kucağıma. Ben aştım arkadaşım sende aşacaksın. Bebeğimi kaybettim diye düşünme bu bebek sağlıksızdı Allah benim zorluk çekmemi istemedi onu aldı diye düşün. Daha çabuk geçecektir. Merak etme. Rabbim dağlıkla tekrar verecektir kalbini ferah tut.9+0 rutin kontrölde öğrendim sebebi sağlıksız olmasıymış senin hiçbi suçun yok sağlıksız bebeği kaybetmen senin şansın dedi ama çok çok üzülüyorum bunu nasıl aşıcam bilmiyorum senin kaç haftalıktı geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda Rabbim yine nasip eder sağlıklısından bizlere de![]()
Canım çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın dikkat et kendineBen bugün evde bayıldım hastaneye gittim serum yedim kusmaya bağlı dehidrasyon tansiyon düşmesi. Salı tetkikler yapılacak. Aynı valla
Bende de ikisi yok yapacak bişey yok balık kokusu midemi bulantıdııyot değil yemek aklıma gelince bile kötü oluyorum. Omega da vermedi doktorum şuanlık belki re bulantılar ver o yüzden vermiyordur.Kızlarcım omega 3 kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız balık yiyebiliyor musunuz? Ben ikisini de yapamıyorum da :)
Yok canım ben ateşlendiğimee doktor günde 4 defa içebilirsin parolun gebelere zararı yok gebeler kullanabiliyor demişti bende mecbur günde 3 tane içiyordum yetmiyordu hatta serum olarak taktırıyordun çok daha iyi geliyordu.Parol içiliyor diye biliyorum canım ateşin ağrın varsa 1 tane içebilirsin canım bildiğim kadarıyla
Anladım canım tamam tahmin ettiğim şeydir o zaman vsr bi medikalci arkadaşım ona danışırım teşekkür ederim canımCanim ben evimin yanindaki medikalciden almıştım.
Link yok ama Sıcak-Soguk Jel Yūz Maskesi diye aratirsan bulursun.
Ay başım çatladı resmen ya keşke daha önce içseymişimİçiliyor canım ağrın varsabende ilk içtiğim zamanlar korkmuştum ama çok şükür bişey olmadı hatta bugün ateşim yükseldi acile gittim (enfeksiyonum tavan yapıyor) parol taktılar evde de ağrın ateşin olursa içebilirsin dedi doktorum
Ben omega takviyesi icin IMOM kullanıyorum, siz neden omega ilaç kullanamiyorsunuz?Kızlarcım omega 3 kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız balık yiyebiliyor musunuz? Ben ikisini de yapamıyorum da :)
Çok geçmiş olsun canımAy başım çatladı resmen ya keşke daha önce içseymişimÇok iyi geldi gerçekten.. Teşekkür ederim canım
![]()
Korkma. Senin stresin çocuğa da geçer. Benim 5 düştüğüm oldu. Bir oğlum var çok şükür. 2. Çocuğuma hamileyim. Kafanı dağıtacak şeyler yap. Hobi edin. Ben psikoloğa gitmiştim çok iyi gelmişti. Şimdi çok rahatım. Kısmeti varsa olur yoksa da ne yaparsan yap olmaz. Allah’a İnan dua et gerisi RabbimdeYaa kızlar. Ben ilk bebeğimi kaybettim şimdi bir şey olacak diye ödüm kopuyor bir türlü huzurla geçiremiyorum bu günlerimi. İki gündür bulantım yok bir şey mi oldu diye deliriyorumbu durumda olan var mı lütfen biri bir şey desin
![]()
Canım ben de ilk bebeğimi kaybettim inan bende aynıyım çarşamba günü doktor kontrolüm onu bekliyorum endişeyle heyecanla. Doktorum tatilde olmasa haftada bir gitmek istiyorum. Ama şununla telkin ediyorum kendimi her hamilelik aynı değil herşey güzel olacak Allahın izniyle. Sen de düşünme endişe tabi ki var ama stres yapma Allahın izniyle hepimiz sağlıkla alalım kucağımiza inşallah. Bulantı kasık ağrısı açıkçası bende de bir gün oluyorsa ertesi gün olmayabiliyor yada daha az oluyor.onlar seni endiselendirmesinYaa kızlar. Ben ilk bebeğimi kaybettim şimdi bir şey olacak diye ödüm kopuyor bir türlü huzurla geçiremiyorum bu günlerimi. İki gündür bulantım yok bir şey mi oldu diye deliriyorumbu durumda olan var mı lütfen biri bir şey desin
![]()
Aminn canım çok teşekkürlerCanım çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın dikkat et kendine
Ben de imom u kestim bulantılar yüzünden. Haftaya başlarım heralde. Vitaminlerimizi de alamıyoruz iyi miBende de ikisi yok yapacak bişey yok balık kokusu midemi bulantıdııyot değil yemek aklıma gelince bile kötü oluyorum. Omega da vermedi doktorum şuanlık belki re bulantılar ver o yüzden vermiyordur.
Öyle olacak sanırım, ben de bu uyku hali halsizlik bitti bitecek diye 4. Aya geldim. Hala bekliyorumTeşekkür ederim canım. İnşallah biter bütün rahatsızlıklarımız. Haklısın çok zorlu geçiyor benimkisi. Şuan gerçekten kötünün iyisi diyebilirim. Ama iştahım açıldığında bulantılarım tamamen bittiğinde sanırım daha güzel beslenebileveğim o zaman da naş ağrısı halsizlik belkş azalır. Böyle diye diye doğuma kadar gideceğim herhalde![]()
Böyle böyle azalarak tamamen geçtiği günleri de görücez inşaAllahBende öyle oldum işte canım azaldı artık kusmuyorum ama bulantım hep var. Ceviz badem galan yiyemitırjm ama bir arkadaşım yoğurtla karıştır ye hem tok tutuyor hemde miden bulanmaz dedi öyle deneyeceğim bakalım… bal reçel gibi şeyler hiç yiyemiyorum yumurta peynir zeytin domates salata bazen akşam sadeve salata. Bir şekilde zamanı geçiriyoruz işte canım.
Şimdi kaç haftadasınız pekii. Allahm yardımcımız olsun ne kadar zor bir bekleyiş gerçekten. Ben de geçen hafta gittim yine gitmek istiyorum. Zararı olmasa gerçekten haftada bir görmek istiyorumCanım ben de ilk bebeğimi kaybettim inan bende aynıyım çarşamba günü doktor kontrolüm onu bekliyorum endişeyle heyecanla. Doktorum tatilde olmasa haftada bir gitmek istiyorum. Ama şununla telkin ediyorum kendimi her hamilelik aynı değil herşey güzel olacak Allahın izniyle. Sen de düşünme endişe tabi ki var ama stres yapma Allahın izniyle hepimiz sağlıkla alalım kucağımiza inşallah. Bulantı kasık ağrısı açıkçası bende de bir gün oluyorsa ertesi gün olmayabiliyor yada daha az oluyor.onlar seni endiselendirmesin
Doktorum vermediBen omega takviyesi icin IMOM kullanıyorum, siz neden omega ilaç kullanamiyorsunuz?