• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar, minnoslarin cinsiyetlerin ögrenmeye başlayanlar olmuş ama ben listemize 16.haftadan itibaren yazalım diye düşünüyorum. Kesinlik açısından. Ama erkenden yazdırmak isteyen varsa hemen ekleyebilirim benim açımdan sorun yok, sizler ne düşünüyorsunuz?
Mantıklı canım hem daha kesin olur hemde birdaha sil düzelt olmaz senin içinde 😊

Kızlar merhaba ben bugün tam 12 haftaligim ve bu zamana kadar çok rahat sıkıntısız hic kanamam lekelenmem olmadan hamilelik gecirdim. Gecen hafta doktor keseye uzakta kanama oldugunu söyledi progestan başladı dün kontrolümde iyice kücüldügünü söylemisti ki bugün sabah bir uyandim ic camasirim islak ve kahaverengi kanamam olmus ama cok fazlaydı hemen doktora gittim bebegin iyi oldugunu söyledi progestanin dozajini arttirdi igne yapti hic kalkma yat dedi. Neyse bu kadar uzun yazdim kusurabakmayin cok endiselendim bu haftalarda bunu yasayan var mı
Gunaydin,
Ben 10+2 deyim. Dun cok az minik mi minik kirmizi kan geldi. Bugunde turuncumsu akinti ile geliyor. Bugun de devam ederse Doktora gidecegim. Daha once dusuk yaptim. Dusukten dogum sancisina benzer sanci olmustu. Hic sancim yok o yuzden rahatim. Ancak genede onlem olsun diye bugun de olursa aksam gidecegim dontore. Bu donemde Rahim buyudugu icin olabiliyirmus... Nasip insallah saglikla dogarlar🤲🌾

Valla ben yakından da inceledim diğer modellere de baktım fisher price- yoyko ve bunun arasında kararsız kalmıştım ama karar verdim 😀
Yoyko benim en en bayıldığım model ya, ben biraz da görünüşe takılıyorum sanırım.
Zam gelecek diye korkumdan almaya başladım resmen 😂😂
En mantıklısını yapıyorsun, her şeyde 1 haftada bile fiyat artıyor artık.
Durumu olan alsa iyi olur aslında
Gunaydin,
Ben 10+2 deyim. Dun cok az minik mi minik kirmizi kan geldi. Bugunde turuncumsu akinti ile geliyor. Bugun de devam ederse Doktora gidecegim. Daha once dusuk yaptim. Dusukten dogum sancisina benzer sanci olmustu. Hic sancim yok o yuzden rahatim. Ancak genede onlem olsun diye bugun de olursa aksam gidecegim dontore. Bu donemde Rahim buyudugu icin olabiliyirmus... Nasip insallah saglikla dogarlar🤲🌾
Bence doktorun numarası varsa ara canım, zaten o direkt görmek isteyecektir

Önceki gebeliğimde söyledikten 2 gün sonra düşük yaptım malesef. O yüzden bu sefer psikolojik olarak hazır hissedemedim bi türlü. Ama artık zamanı geldi sanırım içimde tutamıyorum burası da olması kafayı yerdim heralde🤣🤣🤷‍♀️
Ben de cok az kisiye soyledim. Ailelerden kiz kardeslerim biliyor. 4 ay olmadan da demicem.

Yoyko benim en en bayıldığım model ya, ben biraz da görünüşe takılıyorum sanırım.

En mantıklısını yapıyorsun, her şeyde 1 haftada bile fiyat artıyor artık.
Durumu olan alsa iyi olur aslında

Bence doktorun numarası varsa ara canım, zaten o direkt görmek isteyecektir
Tesekkur ederim. Bugun evdeyim dinliyorum. Duruma gore arayacagim. Zirt pit Doktora gitmeyi sevmiyorum. Dun de troid icin dahiliyeye gittim. Doktorum karsi odada idi, gitmedim. Tesekkur ederim 🙏❤️

Canım benim kese 4+0 da gözüktü. Ben biraz bu durumu kullanılan cihazın kalitesine bağlıyorum. Çünkü hatta keseyi karından gördü doktorum.
Merhabalar hangi doktor hangi il ve hastane sizinki acaba bu kadar erken görüyorsa ona gideyim sabırsızlandım ?

Kızlar, minnoslarin cinsiyetlerin ögrenmeye başlayanlar olmuş ama ben listemize 16.haftadan itibaren yazalım diye düşünüyorum. Kesinlik açısından. Ama erkenden yazdırmak isteyen varsa hemen ekleyebilirim benim açımdan sorun yok, sizler ne düşünüyorsunuz?
Bence de, 16 da netlik kazanır, 16 iyidir ✌️

Kızlar sonuçlarım çıkmış doktora gonderdim cevap bekliyorum anlayan varsa bir bakabilir mi

Eklentiler

• 16620121682911585443343210723562.jpg
    16620121682911585443343210723562.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 72
Günaydın kızlar🌸
Dün gece yatınca kasıklarım ve kuyruk sokumum baya ağrıdı. Sağa dön sola dön saat 10 gibi sızmışım sabahta zor uyandım makyaj bile yapmadan çıktım evden 🙇‍♀️
Günaydın canım dün gece bende çok rahatsız oldum özellikle sağa sola dönüşlerde canım çok acıdı kasıklarımda batma gibi oldu sızlanarak uyumuşum 😔🤦‍♀️

Back