2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bende sizin gibi evlenmeden önceden de hep kızım olsun istemişimdir
Bende sizin gibi evlenmeden önce hep kızım olsun istemişimdir ama bir oğlum oldu diye sevmem istemem diye bişey mi olur ben ona ölürüm tabiki bu gebeligimde de çok kız istedim ama doktor erkeğe benzetti bende haliyle üzüldüm bu demek değil erkek diye sevmeyeceğim anlamına gelmez evlat aynı evlattir sadece kız evladın da meyvesini tatmak istiyorum hepsi bu rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah bizlere .

Ayy kızlarr sanki dünyada ilk ben yaşıyormuşum gibi heyecanlandım. Göbeğimde açık kahve çizgi çıktııı hahahah
Ya bende hep okuyorum gebelerde çıkıyormuş o çizgi ama benim ne kızımda çıkmıştı ne de şimdş bir belirti ver o çizgiyle ilgili. Hiç çıkmadı. Belkş ilerleyen zamanlarda çıkar bilmem ki. Bazılarında açık Renk bazılarında koyu renk oluyormuş. Ama doğumdan sonra kayboluyor zamanla kendi kendine diyorlar

Hamile olduğumu öğrenmeden 1 gece önce rüyamda bana erkek bebek kıyafeti hediye edilmişti. ertesi gün test yaptım hamile olduğumu öğrendim. O yüzden hep kesin erkek olacak diye düşünüyordum şuan 10+4 teyim 2 defadır rüyamda doktor kontrolündeyim doktor bana kızım olacağını söylüyor. çok istiyorum kızım olmasını. hiç rüyasında gören oldu mu? çok mu kafaya takıyorum ondan mı görüp duruyorum acaba instagramdaki sayfa %70 erkek dedi 9+3 lük hiç belirgin olmayan ultrasyon görüntüsüne kimseyede söyleyip dillendirmek istemiyorum istediğimi sanki bebeğime haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum .

Ben ilk hamileliğimde erkek bebek görmüştüm oglum olmustu ama genelde tersi cıkar diyorlar bilemiyorum. hep soylediğimiz şeyi söyleyecegim :) herşeyin bası saglık, evladın da saglıklısını versin Allah. instagramda siz de görüyorsunuzdur bir sürü sma lı, engelli cocuklar var anneleri ihtiyaclarını karsılayabilmek icin birşeyler satıyor cırpınıyor. onları gördükten sonra cinsiyet tercihinde bulunmak bana büyük günah geliyor. kendinizi şartlamayın kız ya da erkek olacak diye, hayırlısıyla saglıkla gelsin inşallah. erkek de cok tatlı kız da emin olun hicbir farkı yok

Ben de bugün rüyamda kız bebek emziriyordum.
Yarın kontrolüm var bakalım bir şey diyecek mi doktorum

Bende bu model ve bu tarz bir araba alacağım canım travel sistem ablamda böyle bir model kullandı gayet memnun biraz ağır olabilir ama kullanışlı canım

Evet kiminin zor oluyor kiminin daha kolay. Eşimin yengesi 10 dakikalık araba yolculuğu sırasında yolda ışıklarda doğurmuş hastane önünde bebek kucağındaymiş ben bile bu kadar çabuk beklemiyordum demisti

Merhaba kızlar ben de Mart annesi olacağım nasipse. 9+3 günlük fotoğrafımız bize de cinsiyet tahmini yapar mısınız Eki Görüntüle 3121800
Merhaba canım aramiza hosgeldin yeni mart annesi görünce nedense çok seviniyorum ben yaaa
Saglikla büyüsün minnos , tahminde bulunayım erkek diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…