Gözün aydın canım çok sevindim darısı diğer tüm yaptıracaklara inşallah2 li test sonuçlarımız düşük riskli çıkmış çok şükür
Tamam canım ben sadece isimlerimizin olduğu listeye baktımCanım ilk sayfada anne listemiz var ya onun sonuna gel sonra göreceksin
Yasimdan basimdan utandim resmen
Ben tek cocugum zaten, hic boyle yakinimda buyuyen kardes, yegen, akraba, arkadas cocugu vs olmadi. Bebek bakimina asiri yabanciyim. Bu yastan sonra ogrenmek de biraz zorlayabilir ama olsun bu yola kalbimi koydum
Hayir bi de 12. haftadan sonra indirim gordukce bebek bezi stoklayayim diyordum, iyi ki ogrendim bu boy isini
Canım ya sagollasın bir tabak götürdüm ikinciyide içicek tim dedim ne olur ne olmaz içmiyim dedim yeter bu bana dedim kalktımçok tüketen insan degilim ne diyelim bebiş istedi
Kontrolden çıktık şükür herşey iyi sadece kani beklicez şimdi malesef poposu dönüktü biraz dürttü doktor ama hareketlenmedi cinsiyet bir dahaki kontrolde artık dedi içim rahatladi kalp atisini duyunca bir nebze
Ay sorma bugün yağmur yağdıda ferahladık biraz canımhayırlı yolculuklar canım düğün işleriydi galiba öyle hatırladım
Istanbul'da bir devlet hastanesinde ikili test sonuclari kac gunde cikiyor acaba, bilen var mi?
Civil de var canımSüperrrr ne zaman almak gerekiyor acaba bir de nerden alınmalı 2 yer biliyorum bebekle ilgili e bebekte çoğu kıyafet kalitesiz gibi geldi. Chicco var bide sanırım onda kıyafet var mı bilmiyorum. Karnım büyümeden alışveriş yapmak istiyorum ama bu seferde erken mi alacağınız zaman bize de söyleyin
Dikkat et canım kendine amanBugün markette baygınlık geçirdim eşim vardı Allahtan. Bu tansiyon düşmesi göz kararması bütün hamilelik boyunca devam edecek mi?
Çok kötü gerçektenGeçen gün kuaföre gidiyordum Bi anda gözüm karardı kuaföre zor attım kendimi canım tansiyon düşebiliyor bazen tuzlu kraker alıyorum artık yanıma
Anladım canm sarı olan daha kalınmış alışveriş yaparken bakarım bende çok teşekkür ederimEtiketlerinde yazar canım genellikle uyku tutumlarıda ve bazı marka bebek montlarinda yazar. Bak mesela kızımın eski uyku tutumlarını ekledim, sarı olan 2.5 tog, digeri 1.5 tog , kolunu katladım bilerek aradaki fark daha net belli olsun diye.
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahTedavi ile oldu
Bende sizin gibi düşünüyorum, bende ek olarak kıyafette varBen cok fazla bir sey almayacagim. Zaten ilk cocugumdan temelde gerekli seyler var. Sadece kiyafet kaliyor. Onu da bur kac parca alicam. Ihtiyac oldukca alacagim. Kizimda hic giydiremedigim kiyafetler oldu. Dersimi aldim fazlasiyla :)
Sakatat malesef zararlı canım.. ama bildiğim kadarıyla temizleme koşullarından daha çok kaynaklı. Ve herkes gibi bende diyorum ki bir kereden birsey olmaz herhalde diye düşünüyorum devami olmasın amaKıslar size degişik bir konuyla geldimhepimiz hamileyiz degişik tatlar çekebiliyor, bnm canım bir çorba çekti ismini vermek istemiyorum anlarsınız sirkeli sarımsakla içilen bir çorba içtim sonra İnt. bakıyım dedim zararı var mı? Yaw arkadaş içtigime pişman oldum aşerdigime pişman oldum megersem zararı varmış ne yapcam bilemedim gitti yani Allah emanet..
Çıkar tabi canım keyfine bakAhahah yok niye utanıyorsun olur böyle şeyler benim kuzenlerimin hep kardeşi oldu bende meraklı melahat daha küçükken öğrendim o boy isini ama normalde benim de kardeşim yok nerden bilecektim kesin bilemezdim ama almaya çalışsan anlardın paketlerin üstünde numaralar ve numaraların altında kilo aralıkları yazıyor
Aynen öyle bebiş istemiş yedin gitti şifa olsunher zaman yesek sıkıntı olabilir yasak deniyorsa bir bildikleri vardır kesin zorlamamak lazım
Ohh en sevdiğimiz güzel haberlerdensağlıklı olsun civcivlerimiz de cinsiyet sonra da öğrenilir ben kızımda 20. Hafta öğrendim
Evet ya sorma Denizliye gitcem düğüne ordan da tatile gitcez inşallah muhtemelen önümüzdeki 5 yıl için son tatilim olabilir tadını çıkarcamsen nasilsin kuzum bu arada baktin mi doktor?
Valla 2li testin kan testi ayağını yapmadılar bana doğru sonuç vermiyormuş ondan bilmiyorum ama diğer tüm testleri ozeldeki ile aynı surede hatta bazıları daha hızlı cıktıburdan yola çıkarak bir tahmin yaparsak aynı sitede çıkar diye düşünüyorum ama bilemedim
Evet ya Bi anda heryer bulanıklaştı ve çok korkmuştumÇok kötü gerçekten
Her bebekte farklı oluyor canım. Benim kızım mesela üstünün örtülmesini hiç sevmez , bebekkende sevmezdi zaten, o yüzden hep örtmeden uygun kıyafetle uyuttum. Zaten genel olarak sıcağı sevmiyor çocuk...Ben o ince tulumlar ve uyku tulumlarını kızıma hiç giydiremedim neden hiç anlamıyorum asla giymez ağlardı hatta 10lu hastane çıkışından da sadece alt üst takımını kullanabildimondan bu tulum işi bende hiç yok
Evet 3 tane üçüz 3 tane ikiz ve 1 tane beşiz resmen bereket ayındaymışız
E bebekten o kundaklardan almak istiyorum fermuarli kızım elini kıpırdayıp uyanırdı ellerini sarmadigima hala pişmanım
Okuduğum en güzel yorumdu
İnsanın aklına bir anda bitiveriyor sonra bizede yemek düşüyorSakatat malesef zararlı canım.. ama bildiğim kadarıyla temizleme koşullarından daha çok kaynaklı. Ve herkes gibi bende diyorum ki bir kereden birsey olmaz herhalde diye düşünüyorum devami olmasın amaben ilkinde istanbulda kuzenlerle gezerken daha çok deniz kenarında satılan ve içinde çok yüksek oranda cıva barındıran küçük siyah sevimli arkadaşı nasıl aşerdim nasıl canım istedi , valla 3 tane yemiştim
Canım sıcak tansiyon düşmesini çok tetikliyor, mümkünse sıcakta dışarı çıkmayınTeşekkür ederim canım taşıyorum ama ansızın gözüm kararıyor sinir bozucu gerçekten
Çok sağol canım öyle yapıcaz artıkCanım sıcak tansiyon düşmesini çok tetikliyor, mümkünse sıcakta dışarı çıkmayıngözün kararacagini anladığın an hemen olduğunuz yere oturun neresi olursa olsun , hemen gözlerinizi kapatıp derin nefes alıp burnunuzdan yavasca verin ve 10 a kadar sayın. Sonra gözünüzü açıp yanınızdaki tuzlu bir şeylerden yiyin, yanınızda varsa yüzünüzü boynunuzu bileklerinizi soğuk suyla ıslatın anlık olarak çok işe yarıyor gerçekten...
Umarım tekrari olmaz çok geçmiş olsun
Evet çok heyecanlı va bol canlı bir üniversite gerçektenBı arada demeden geçemeyeceğim.. Eskişehir’de okumak candır
Özelden tarif at bakayım.Ben hep öyle yapıyorum annemler, eşim bayılıyor hiç bi farkı da olmuyor hem bakteri riski yok hem besleyici
Çıkar tabi canım keyfine baközelden birine gidicem mecbur canım öyle gözüküyor
Her bebekte farklı oluyor canım. Benim kızım mesela üstünün örtülmesini hiç sevmez , bebekkende sevmezdi zaten, o yüzden hep örtmeden uygun kıyafetle uyuttum. Zaten genel olarak sıcağı sevmiyor çocuk...
Ben demiştim demeyeceğim ama çok bereketli grubuz benim hala ümidim var devamı gelecek
O fermurli ince kundak benim de aklımda yoksa en ufak refleks hareketinde kendinden korkup uyaniyor şapşikler, tecrübe burda işimize çok yarayacak
Hamilelik = alınganlık , biz güzel yorum yapamıyor muyuz
O zaman bir tiyo daha...Yasimdan basimdan utandim resmen
Ben tek cocugum zaten, hic boyle yakinimda buyuyen kardes, yegen, akraba, arkadas cocugu vs olmadi. Bebek bakimina asiri yabanciyim. Bu yastan sonra ogrenmek de biraz zorlayabilir ama olsun bu yola kalbimi koydum
Hayir bi de 12. haftadan sonra indirim gordukce bebek bezi stoklayayim diyordum, iyi ki ogrendim bu boy isini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?