2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar üç gündür yüzüstü yatamıyorum karnım cikmadida ama artık içerde bı sertlik olduğunu hissediyorum baskı yapıyor uzaninca sizlerde de oluyormu yatabiliyormusunuz yüzüstü
Benim senden bir hafta geride ama öyle bir problem yaşamadım sırt üstü ve yan yatmaya alışmak gerekiyor sanırım

Ben ilk kontrolden bu yana 3 kilo almışım. Doktorum imalı imalı birdahakine bu kadar kilo alırsan külahlari değişiriz dedi
Peki benim 6 7 kilo almam Şaka gibiyim sürekli yemek düşünüyorum arada mideme ağrı girmese tam gaz devam edicem 34 bedenden 38 e çıktım. Doktorum hatırlatma mesaj attı geçen hafta ve bu hafta Yediklerimize dikkat edelim abartmayalım kilo almayalım diye

Kızlar 2 Eylül'de hem kontrolüm var hemde evlilik yıldönümüm inşallah cinsiyeti öğrenirim de eşime güzel bir sürpriz yaparım
Yaaa çok güzel olurrrr ben de eşimin doğum gününde söylemiştim sana unutamayacağın bir hediye vereceğim diye gerçekten öyle olmuştu

Eşimin kuzeni zaten devlet hastanesinde. Karşıda baya uzak bize. Gidersem de baska yere bi baktırırım:) 11 im şuan bakalım kararsızım
Canım doktorun 12de gel dediyse arada gitmene gerek yok tabi ama dayanamam dersen sen bilirsin. Ben 12de gitme kararını kendin aldıysan 11e mi çeksen acaba dedim Hem doktorun akrabanızmış tamamen güvenebilirsin. Daha erken gerekli olsaydı söylerdi sana mutlaka

Doktor doktor gezeceksin sen bu gidişle bebiş kime göstermek isterse artık

Başınız sağolsun arkadaşım Kararın çok doğru. İsminin kaderini yaşar mı insan onu pek bilemem ama seni etkileyeceği kesin. Yepyeni güzel bir isim seçersiniz yavrunuza

Yaa ne güzel olmuş inşallah bende öğrenirim de yaparım
Evet çok duygulanmıştı hatta hediye alarak söyledim hamile olduğumu. Fanatik olduğu takımın bebek kıyafetini aldım o gün aklıma o geldi içimden klişe olacak dedim alsam mı almasam mı aman dedim olsun. Verirken hatta poşette takımın amblemini görünce açmadan ooo bana hediye almakta ne var gir cluba son çıkan formayı alll diye espri yaptı. İçinde ne olduğundan emin olarak açtı ama hiç düşünmediği bir şey çıktı. Sonrası duygu seli

Maşallah canm çok güzel olmuş

Kızlar üç gündür yüzüstü yatamıyorum karnım cikmadida ama artık içerde bı sertlik olduğunu hissediyorum baskı yapıyor uzaninca sizlerde de oluyormu yatabiliyormusunuz yüzüstü
Bende de var canım, bi hassasiyet var sanki orada.
Elimle dokununca da orada el kadar sertlik var sanki

Beni görseniz gülerdiniz test yapmama inadı vardı bende hiç belirtim yok olmadı negatif görcem istemiyorum dedim eşime. Regl günüm regl ağrılarım başladı dedim geliyor hatta bi ağrı kesici mi içsem dedim sonra biraz daha artsın ağrı öyle içeyim dedim. 1 2 saate doktorum aradı bugün regl günün test yaptın mı diye. Hocam regl olucam ağrılarım var dedim, sen bırak onu regl olmadıysan test yap dedi. Eve geldik akşam eşim illa test yap test yap diyor offf iyi dedim duşa da giricem tişörtü pantolunu falan çıkardım yaptım testi bi baktım kıpkırmızı iki çizgi sonrası çığlık kıyamet evin içinde koşturmacalar

Bende yatamıyorum canım karnım sanki izin vermiyor yüzüstü yatmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…