Saol teşekkür ederim cnm benim kız olacak inşallh rabbim için verirse. Bu ikinci kızım olacak diğeri 11 yaşında Allah’a bin şükürGecmis olsun kiz miydi senin ilk gebelik mi ?
İnşallah canım dualarınıza beni de katın lütfenAy canım çok geçmiş olsun ya geçicek inşallah bugünlerin güzel günler bizi bekliyor inşallah biran önce geçer bulantıların
Benim senden bir hafta geride ama öyle bir problem yaşamadım sırt üstü ve yan yatmaya alışmak gerekiyor sanırımKızlar üç gündür yüzüstü yatamıyorum karnım cikmadida ama artık içerde bı sertlik olduğunu hissediyorum baskı yapıyor uzaninca sizlerde de oluyormu yatabiliyormusunuz yüzüstü
İnşallah en yakın sürede iştahın açılacak sonra gelsin tatlılar :)İnşallah canım dualarınıza beni de katın lütfenhamilelerin duaları kabul olurmuş derler.
İnşallah canım benimİnşallah en yakın sürede iştahın açılacak sonra gelsin tatlılar :)
Peki benim 6 7 kilo almamBen ilk kontrolden bu yana 3 kilo almışım. Doktorum imalı imalı birdahakine bu kadar kilo alırsan külahlari değişiriz dedi
Yaaa çok güzel olurrrr ben de eşimin doğum gününde söylemiştim sana unutamayacağın bir hediye vereceğim diye gerçekten öyle olmuştuKızlar 2 Eylül'de hem kontrolüm var hemde evlilik yıldönümüm inşallah cinsiyeti öğrenirim de eşime güzel bir sürpriz yaparım
Canım doktorun 12de gel dediyse arada gitmene gerek yok tabi ama dayanamam dersen sen bilirsin. Ben 12de gitme kararını kendin aldıysan 11e mi çeksen acaba dedimEşimin kuzeni zaten devlet hastanesinde. Karşıda baya uzak bize. Gidersem de baska yere bi baktırırım:) 11 im şuan bakalım kararsızım
Doktor doktor gezeceksin sen bu gidişle bebiş kime göstermek isterse artıkEvet canm iki senedir kutlayamadik hep bi aksilik oldu bu sefer büyük bir fırsat oldu benm icin soylemezse Dr başka bir Dr a bile gitmeyi aklıma koydum illa öğrenmem lazımseninki de doğum gününe güzel bir sürpriz olur ama ne yalan soyliyim bende öğrensem catlardim söylemezsem eşimden bişey gizleyemiyirum
Benim senden bir hafta geride ama öyle bir problem yaşamadım sırt üstü ve yan yatmaya alışmak gerekiyor sanırım
Evet canım galiba benmki erken başladı aliscaz mecburBenim senden bir hafta geride ama öyle bir problem yaşamadım sırt üstü ve yan yatmaya alışmak gerekiyor sanırım
Başınız sağolsun arkadaşımMorelini bozma güzellikle anlatmaya çalış ha anlamiosa sende diret.ben ismin enerjisine ve ağır kader yaşamış biriyse isim konulan kişinin de etkilenecigne inana ve şahit olan biriyim.benim eşimde kız olursa kız kardeşini genç yasta gecen sene kaybetti koycam dedi söz konusu bile olamaz dedim annemi yine kaybettim gecen sene bende onuda koymam çünkü ikisinide kanserden kaybettik.yani demem o ki ağır kader yaşamış kişilerin isimleri konulmamalı diretin sizde
Yaa ne güzel olmuş inşallah bende öğrenirim de yaparımYaaa çok güzel olurrrr ben de eşimin doğum gününde söylemiştim sana unutamayacağın bir hediye vereceğim diye gerçekten öyle olmuştu
Evet çok duygulanmıştı hatta hediye alarak söyledim hamile olduğumu. Fanatik olduğu takımın bebek kıyafetini aldım o gün aklıma o geldi içimden klişe olacak dedim alsam mı almasam mı aman dedim olsun. Verirken hatta poşette takımın amblemini görünce açmadan ooo bana hediye almakta ne var gir cluba son çıkan formayı alll diye espri yaptı. İçinde ne olduğundan emin olarak açtı ama hiç düşünmediği bir şey çıktı. Sonrası duygu seliYaa ne güzel olmuş inşallah bende öğrenirim de yaparım
Maşallah canm çok güzel olmuşEvet çok duygulanmıştı hatta hediye alarak söyledim hamile olduğumu. Fanatik olduğu takımın bebek kıyafetini aldım o gün aklıma o geldi içimden klişe olacak dedim alsam mı almasam mı aman dedim olsun. Verirken hatta poşette takımın amblemini görünce açmadan ooo bana hediye almakta ne var gir cluba son çıkan formayı alll diye espri yaptı. İçinde ne olduğundan emin olarak açtı ama hiç düşünmediği bir şey çıktı. Sonrası duygu seli
Bende de var canım, bi hassasiyet var sanki orada.Kızlar üç gündür yüzüstü yatamıyorum karnım cikmadida ama artık içerde bı sertlik olduğunu hissediyorum baskı yapıyor uzaninca sizlerde de oluyormu yatabiliyormusunuz yüzüstü
Beni görseniz gülerdinizEvet çok duygulanmıştı hatta hediye alarak söyledim hamile olduğumu. Fanatik olduğu takımın bebek kıyafetini aldım o gün aklıma o geldi içimden klişe olacak dedim alsam mı almasam mı aman dedim olsun. Verirken hatta poşette takımın amblemini görünce açmadan ooo bana hediye almakta ne var gir cluba son çıkan formayı alll diye espri yaptı. İçinde ne olduğundan emin olarak açtı ama hiç düşünmediği bir şey çıktı. Sonrası duygu seli
Katarım tabi canım rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah tez zamanda iyileş canımİnşallah canım dualarınıza beni de katın lütfenhamilelerin duaları kabul olurmuş derler.
Bende yatamıyorum canım karnım sanki izin vermiyor yüzüstü yatmayaKızlar üç gündür yüzüstü yatamıyorum karnım cikmadida ama artık içerde bı sertlik olduğunu hissediyorum baskı yapıyor uzaninca sizlerde de oluyormu yatabiliyormusunuz yüzüstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?