2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim ben de senin gibi dusunuyorum. Esim de merhum babasinin adini koymak istedigini soylemisti ama aynen senin gibi ben de istemedigimi ve bana bunun nasil hissettirdigini ifade etmeye calismistim. Esine biraz daha anlatmayi deneyebilirsin. Hic olmazsa belki iki isim koymak bir cozum olabilir. Anisi icin kardesinin ismini ikinci isim olarak koyup diger koyacaginiz ismi kullanirsiniz…

Son düzenleme:
Bende sizin yerinizde olsam istemezdim ne yalan söyleyeyim. Kızı varmış zaten isterse ilerde kendi çocuğuna babasının adını verebilir.
Yada iki isim düşünüyorsanız istediğiniz ismi koyup 2.ci isim olarak onun adını verebilirsiniz arayı bulmak adına. Ama erkek bebek sayısı 1den fazla olursa diğer bebeğe de 2.isim vermek lazım ilerde de neden bana ölen amcamın adını verdiniz de diyebilir.
Yani bilemedim biraz zor ve karmaşık bir durum iyi düşünmek lazım. Ama tartışarak çözülmez bu tarz durumlar zor da olsa sakın kalmak çok önemli.. birkaç gün kafanızı dinleyin iyice sakinleşince tekrar konuyu artısı eksisi şekilde konuşun ,
Bu arada benim de erkek olursa ölen dedesinin ismini vermek istedi en son konuyu kapattık ta bakalım bizimkide ne zaman tekrar su üstüne çıkıp bomba patlayacak

Aramızda 1.5 hafta var sadece
Kontrollerde önemli gördüğümüz yerleri paylasirsak bence hepimiz daha bilgilenmis oluruz. Bebekler doğduktan sonra doktor kontrollerinde bu durum çok işe yarıyor gerçekten bilmediğimiz bir çok şeyi öğrenmiştik grupta.
Canm bende aslında hamur işi vs yemiyorum hatta ekmekte hemen hemen hiç tüketiyorum çok çok nadir ama nasıl alıyorum kilo bende bilmiyorum

Canım genç yaşta ölen birinin ismini koymak olmaz bence bizde o muradını etmedi onun kaderi onun gibi olmasın diye koymazlar ama uzun ömürlü şansı güzel yaşantısı güzel geçen dede varsa öyle koyarlar oda ikinci isim olarak baktinizki olmuyor iki isimde koyabilirsiniz hem kızı varmış öncelik onda o koymak ister belki

Aaa yok benim kilolarim hic degilse gayet sebepli kilolar. Masallah dondurmalo sutlu tatlilari, hamurislerini borekleri bi guzel goturuyorum ben
Paylasiriz tabi canim. Ama benim durumum biraz farkli oldugu icin bizde normal bir gebelikte dikkat edilen ya da onem verilen seyler doktorum tarafindan hic onemsenmeyebiliyor, cok daha farkli seylere odaklanmamiz gerekiyor cunku. Yine de genele uyarlanabilecek seyleri elbette ki mutlaka paylasirim. Her kontrole soru listemle beraber gidiyorum zaten

Kalp atışını duyunca istiyor aslında çoğu doktor, benim öyle oldu 5-6 tüp kan verdim bir de idrar.
Yaptık yardimimizi Rabbim şifa versin

Ben bu konuya çok takıntılıyım, ismin kader üzerine büyük etkisi var.
Cok okudum, izledim sana ve eşine de şu videoyu izlemenizi isterim canım.
Çok sinir bozucu gerçekten
Saba deniz uzun / ismimin anlamı kaderimi nasıl etkiler

Canım YouTube da saba deniz uzun videosu var ismimin anlamı kaderimi nasıl etkiler diye bir izleyin ben çok takıntılıyım bu konulara

Morelini bozma güzellikle anlatmaya çalış ha anlamiosa sende diret.ben ismin enerjisine ve ağır kader yaşamış biriyse isim konulan kişinin de etkilenecigne inana ve şahit olan biriyim.benim eşimde kız olursa kız kardeşini genç yasta gecen sene kaybetti koycam dedi söz konusu bile olamaz dedim annemi yine kaybettim gecen sene bende onuda koymam çünkü ikisinide kanserden kaybettik.yani demem o ki ağır kader yaşamış kişilerin isimleri konulmamalı diretin sizde

Ateşim yokkende içtim ben baya baş agrisi yanı sıra eklem ağrıları için.

Denge laboratuvarlarına sordum nifty marka olan Türkiye’de bakılıyormuş 250 dolar,panorama marka olan Amerika’da bakılıyormuş 350 dolar dedi

Kesinlikle buna katılıyorum, bu çok doğru.
Ama erkekler böyle ısrar edince cinnet geçirmemek elde değil.
İsim konusunda şaka dahi kabul edemem, düşününce bile sinirlendim

Kesinlikle buna katılıyorum, bu çok doğru.
Ama erkekler böyle ısrar edince cinnet geçirmemek elde değil.
İsim konusunda şaka dahi kabul edemem, düşününce bile sinirlendim
Kesinlikle öyle çok sinirlenip söz konusu bile olamaz deyip kapattım konuyu.. ayrıca Saba deniz hocayı çok sever takıp ederim bende o video paylasicaktim ki sen atmışsın dizimlerinde ve bazı çalışmalarında bulundum.

Bence hiç abartmıyorsun, bende aynen senin gibi düşünüyorum, rahmetli olan birinin ismini koymak istemezdim ve koymazdim da. Hatta aileden birinin ismini bile koyma taraftari değilim.
Ben daha kucucukken bebekle oynarkenden kizim olsun adini Efsane koyacam dedim taaki evlenene kadar, çünkü kayinvalidemin ismi Efsane Kendisini de çok severim. Ama sirf Bu yuzden bu ismi direk eledim.

Kızlar üç gündür yüzüstü yatamıyorum karnım cikmadida ama artık içerde bı sertlik olduğunu hissediyorum baskı yapıyor uzaninca sizlerde de oluyormu yatabiliyormusunuz yüzüstü

Senin işinde çok zor gerçekten... kalk hastaneye git hergun damar yolu açılsin felan , ne kol kalır ne damar dayanır yani
Bu günler geçecek elbet
Sorma canım şimdi eve geldim kollarım morardı zaten hep elimin üzerinden açıyorlar damar yolunu inşallah 2 haftaya kalmaz biter diyorlar inşallah bitecek canım teşekkür ederim

Ben ilk kontrolden bu yana 3 kilo almışım. Doktorum imalı imalı birdahakine bu kadar kilo alırsan külahlari değişiriz dedi
Valla yesem de keşke alsam bende tam tersi 3 kg verdim gerçekten alsan dert almasan dert. Yemin ediyorum kilo umurumda olmazdı yeter ki istediğimi doya doya yiyebileyim tiksinmekteyim geçsin daha ne isterim. Kilo al verirsin canım sıkı bir diyet ve sporla kimler vermiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…