hahahahah neye niyet neye kısmetBizim bi akrabanın lisede iki çocuğu varken üçüncü çocukları oldu. Abiyle abla ebeveyn gibi çok güzel bakıyorlar. Çocuk da büyüdü şimdi 5 yaşına falan geldi. Nasıl yaramaz bişey şımarıkAbisi de diyor ki “Annem hamileyken kardeşime her gün klasik müzik dinlettim niye bu çocuk böyle oldu. Hepsi boşa gitti.” Gerçi ben de dinleteceğim ama umarım boşa gitmez
estağfurullah canım, araştırıp okumayı seviyorum diyelimSen herşeyi de biliyorsun ya harikasın iyi ki Mart annesisin de şubata falan kaptırmamışız seni
O günler de gelecek canım. Çok hareketli olduğunda da evladım azcık dur da uyuyayım diyorsunAyyy çok heyecanlı ya hemen hissedelim
Deniz suyunu bende duydum canım ya denizede gitmedim daha bu yüzden gidicem
Had hayırlısı bakalımİçimden erkek geçti canım
Ay o baş ağrıları fena yaa.. Migren var bende de. 3 ayda kesilecek diye umuyorum. Son 2-3 hafta inşallah yaa.. Çok geçmiş olsun. Bir de bağ ağrısı da midemi bulandırıyor benim şiddetli olunca. Ayrıca uyku forever yaaBugün aşırı baş ağrım var. Tam mide bulantım geçti rahat edeceğim derken… şimdi okuldan geldim yemek yapmam gerekiyor ama o kadar eriniyorum ki. Düşündüğüm tek şey uyku
Bazılarında oran azmış canım. Vücuda emilimi ve oradan da bebeğe falan.. çok çok az oluyormuş. Kutu kutu da bitirmeyeceksek sorun olmaz bence. Sen sor yine ama bakmıştır bence doktor canım. Endişelenme.Kuzum benim de var. Nerisona diye bir ilaç kullanıyorum. Doktorum içeriğine baktı kullanabilirsin dedi ama şimdi sen yazınca baktım kortizon içeren bi ilaçmış. Belki oranı az diye mi öyle dedi doktor bilmiyorum. Ya da gözünden mi kaçtı acababir kere kullandım sadece hamilelik boyunca. Çarşamba günü tekrar sorayım gidince
Sen herşeyi de biliyorsun ya harikasın iyi ki Mart annesisin de şubata falan kaptırmamışız seni
Ben bugüne kadar ne zaman istersem uyuyordum canım. Çalışmıyorum Şuan. Okula başladım. Birde bisikletten düştüm elimi kırdım çok ev işi yemek falan yapamadım 4 hafta. Şimdi tam gaz devam.Git git oohh miss :) Ben de tuzlu su dökünerek idare ettim işte hehee Bir de kantaron yağının iyi geldiğini ben de duydum. Dene bence de.
Had hayırlısı bakalımSaol canım
Ay o baş ağrıları fena yaa.. Migren var bende de. 3 ayda kesilecek diye umuyorum. Son 2-3 hafta inşallah yaa.. Çok geçmiş olsun. Bir de bağ ağrısı da midemi bulandırıyor benim şiddetli olunca. Ayrıca uyku forever yaaİş yerinde belli etmemek için zor dayanıyorum. Her an uyuyabilecek moddayım.
Bizi değil bebikleri düşünüyorlarYa bu erkeklerhamile olunca savunmasızmışız gibi davranmaları yok mu geçen mutfakta hırsımı alamadım hemen geldi bırak ben yaparım sen geç dinlen çamaşır suyu mu kullanacaksın bir de diye kızıyor hayır bebek yokken 20 katını kullanıyordum tek seferde o zaman niye zararlı ben yapayım demiyordun
bu baş ağrısı yaklaşık 1 haftadır bende de mevcut akşam saatlerinde başlıyor özellikle, doktora sordum bu haftalarda normal vücuttaki kan hacmin 2 katına çıkıyor çünkü dediBugün aşırı baş ağrım var. Tam mide bulantım geçti rahat edeceğim derken… şimdi okuldan geldim yemek yapmam gerekiyor ama o kadar eriniyorum ki. Düşündüğüm tek şey uyku
Kantaron yağının iyi gelmediği bir şey ben daha görmedimBen de çok yıkamaktan yara olmuştu bi ara. Excipial lipo doğal zeytinyağı ve bulabilirsen kantaron yağı(bundan çok emin değilim annemin ısrarıyla kullandım kendi yapmıştı ) iyi geldi bana düzeldi ellerim.
KızlarBizim bi akrabanın lisede iki çocuğu varken üçüncü çocukları oldu. Abiyle abla ebeveyn gibi çok güzel bakıyorlar. Çocuk da büyüdü şimdi 5 yaşına falan geldi. Nasıl yaramaz bişey şımarıkAbisi de diyor ki “Annem hamileyken kardeşime her gün klasik müzik dinlettim niye bu çocuk böyle oldu. Hepsi boşa gitti.” Gerçi ben de dinleteceğim ama umarım boşa gitmez
kız işe yarıyor muKızlarminseo çare klasik müzikte felan değil daha anne karnında uyku eğitimi vermekte... geceyi gunduzu uyku ve uyanık saatleri anne karnında anlatın doğunca rahat eder hayır dua edersiniz bana şimdiden diyim
Ben kızıma yatarken mesela şuan bak hava karardı herkes uyuyor anne de uyuyacak bebekte uyuyacak güneş doğunca uyanicaz haydi bakalım uykuya diyordum, sabahta dürtükleyip uyandiriyordum bak güneş doğdu uyanma vakti diye. Klasik müzikten daha çok fayda sağlar size ilerde
Bende birazdan yemek olayına giriş yapacağım. Kız uyurken şimdi ona doğum günü pastası yapacağım birdeBugün aşırı baş ağrım var. Tam mide bulantım geçti rahat edeceğim derken… şimdi okuldan geldim yemek yapmam gerekiyor ama o kadar eriniyorum ki. Düşündüğüm tek şey uyku
Peki karnın büyüdü mü kuzum. Hamile olduğun anlaşılıyor mubu baş ağrısı yaklaşık 1 haftadır bende de mevcut akşam saatlerinde başlıyor özellikle, doktora sordum bu haftalarda normal vücuttaki kan hacmin 2 katına çıkıyor çünkü dedi
Allah kolaylık versin. Senin çok işin var yahu. Ama kendini çok zorlama. Artık hamilesin ve herşey mükemmel olmak zorunda değilBende birazdan yemek olayına giriş yapacağım. Kız uyurken şimdi ona doğum günü pastası yapacağım birdetabi çamaşır asmam, oyuncaklari toplamam, evi süpürmem de lazım ama bakalım kısmet
sanırım anlaşılmaya başladı bugün ilk kez biri hamile misin diye sordu ben de hayır kilo aldım dedimPeki karnın büyüdü mü kuzum. Hamile olduğun anlaşılıyor mu
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldümKızlar bebeğin kalbi durmuş ne yazık ki kürtaj olucam beni silebilirsiniz hepinize hayirli keyifli bir süreç dilerim. Nedeni nasılı bilmiyorum bu ikinci olduğu için araştıracaklar. Hoşçakalın.
Ben yaptım, kızım gece uyur gunduz uyanikti 1 yaşında sonra gece hiç uyanmadıkız işe yarıyor muyapalım hemen
ben bunu uygularımBen yaptım, kızım gece uyur gunduz uyanikti 1 yaşında sonra gece hiç uyanmadıhala da öyle akşam 9.30 uyur sabah 8 kalkar.. gece kalkması çok çok nadir diş ağrısı vs gibi durumlarda... yenidogan döneminde de öyleydi gece uyandirmazsam hiç uyanmazdi mesela ben 3
Aydan sonra en son gece 12 de emzirirdim uyandırıp sonra sabah 7 de uyandırıp emzirirdimdemekki ise yaramış
Ben hanımefendinin o mesajını aradım ama acemilikten bulamadım. İnşallah tez zamanda sağlınıza kavuşursunuz. Rabbim yardımcınız olsunCanım çok geçmiş olsun çok üzüldümRabbim tekrar yüzünü güldürsün inşallah
ikiz mi seniiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?