- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
- 198
Temizlik ve yemek konusunda malesef mecburum çünkü dışarıdan yemek yiyemiyoruzAllah kolaylık versin. Senin çok işin var yahu. Ama kendini çok zorlama. Artık hamilesin ve herşey mükemmel olmak zorunda değil![]()
![Unamused face :unamused: 😒](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f612.png)
![Relieved face :relieved: 😌](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60c.png)
![Unamused face :unamused: 😒](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f612.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temizlik ve yemek konusunda malesef mecburum çünkü dışarıdan yemek yiyemiyoruzAllah kolaylık versin. Senin çok işin var yahu. Ama kendini çok zorlama. Artık hamilesin ve herşey mükemmel olmak zorunda değil![]()
Evetikiz mi seniiiiin
Yaaaa minnoslada bak 2.ci ikizimiz dimi ben yanlış saymıyorum.. Ya bilemedim cinsiyeti çok küçük anlayamadım
Bende saklamaya çalışıyorum ama ufaktan o şişkinlik belli olmaya başladı. Ben söylemek istemiyorum kimseye erkenden.sanırım anlaşılmaya başladı bugün ilk kez biri hamile misin diye sordu ben de hayır kilo aldım dedim![]()
Aa geçmiş olsun..Ben bugüne kadar ne zaman istersem uyuyordum canım. Çalışmıyorum Şuan. Okula başladım. Birde bisikletten düştüm elimi kırdım çok ev işi yemek falan yapamadım 4 hafta. Şimdi tam gaz devam.. Umarım senin migren iyileşir çabucak. Keşke bir tedavisi olsa
Kuzum bende öyle eğlence olsun diye soruyorum çok takıldığımdan değil. Tabi insan merak ediyor ama tek dileğim sağ Salim kucağıma almak.Yaaaa minnoslada bak 2.ci ikizimiz dimi ben yanlış saymıyorum.. Ya bilemedim cinsiyeti çok küçük anlayamadım![]()
İyi ki doğmuş minnoşBende birazdan yemek olayına giriş yapacağım. Kız uyurken şimdi ona doğum günü pastası yapacağım birdetabi çamaşır asmam, oyuncaklari toplamam, evi süpürmem de lazım ama bakalım kısmet
![]()
Rabbim şifa versin inşallah. Bakarsın hamilelik iyi gelir geçiverir birden inşallahAa geçmiş olsun..
Saol canım. İlk hamilelikte de öyleydi. 12-13 hafta sürüyor sanırım. Migren ilaçları da kullanamayınca.. Vücut hormonlara alışınca geçiyor ama.. Zaten benim her adet döneminde tutardı. Direk hormonlarla alakalı. Şu migren olayına bir çare bulmadan bir daha çocuk yapmam zaten sor derdim. Zaten çok da bekledimama maalesef geçmedi. Yine de eskisine göre daha çok alıştım, daha çok dayanabiliyorum şükürler olsun. Bir de işin kötüsü, doğumdan sonra regl olunca eskisinden de şiddetli başlamıştı.. ama şimdi iyi düşünmek istiyorum. Hele yavrulara kavuşalım da
Botoks yaptıran var, akapunktur yaptıran var.. ama hepsi herkese iyi gelmiyor. Yaş ilerledikçe azalacak galiba ya.. Menapoza girince de geçecek kesin
10-15 yılım kaldı herhalde
![]()
İkisi de baş aşağı duruyor öyle değil mi.Yaaaa minnoslada bak 2.ci ikizimiz dimi ben yanlış saymıyorum.. Ya bilemedim cinsiyeti çok küçük anlayamadım![]()
Hey maşallah yaaaBen yaptım, kızım gece uyur gunduz uyanikti 1 yaşında sonra gece hiç uyanmadıhala da öyle akşam 9.30 uyur sabah 8 kalkar.. gece kalkması çok çok nadir diş ağrısı vs gibi durumlarda... yenidogan döneminde de öyleydi gece uyandirmazsam hiç uyanmazdi mesela ben 3
Aydan sonra en son gece 12 de emzirirdim uyandırıp sonra sabah 7 de uyandırıp emzirirdimdemekki ise yaramış
![]()
yaa maşallah onlara tabi daha nub vs. belli değil ama bi kız bi erkek diyim iki tarafın da gönlü olsun
bol giyinmenin zamanı gelmişBende saklamaya çalışıyorum ama ufaktan o şişkinlik belli olmaya başladı. Ben söylemek istemiyorum kimseye erkenden.
Amin canım amin inşallahRabbim şifa versin inşallah. Bakarsın hamilelik iyi gelir geçiverir birden inşallah![]()
Ay hiç anlamadım ama ikiz olduklarını anladım ahhahaCinsiyet tahminleri alayım![]()
Canım doktor tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi onu da söylemedi 7. Haftada gitmiştim 12. Haftada gel dedi.yaa maşallah onlara tabi daha nub vs. belli değil ama bi kız bi erkek diyim iki tarafın da gönlü olsun
bol giyinmenin zamanı gelmişben de daha uzak çevreye söylemek istemiyorum detaylıdan sonra söyleme niyetim vardı saklayabilirsem
![]()
Uygulanacak şey ne ben bu konunun başını kaçırmışımben bunu uygularımeğitim şart
![]()
Teşekkür ederim teyzesi. Evet ya zaman çabucak geçse de büyüseler kocaman olsalar. Yürüseler felan evin içinde. Ne güzel olurAy hiç anlamadım ama ikiz olduklarını anladım ahhaha
Sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallahMaşallah tatlışlara
![]()
Bence nazardan korkmalı. Çünkü nazar gerçekten var. Ben çok inanıyorum. Nazar taşı bile çatlatır derler ya çok doğruCanım doktor tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi onu da söylemedi 7. Haftada gitmiştim 12. Haftada gel dedi.
Dediğin gibi bende uzak çevreye söylemek istemiyorum. Nazardan felan korkmam lakin korkuyorum yine de
İki küçük civciv ya çoook güzel maşallah size
Ay bilemedim ki hiç başıma gelmedi belki de. Seninle aramızda 4 gün var galiba.Bence nazardan korkmalı. Çünkü nazar gerçekten var. Ben çok inanıyorum. Nazar taşı bile çatlatır derler ya çok doğru![]()
C Cimenlere_uzansam eğitim in klasik müzik outKızlarminseo çare klasik müzikte felan değil daha anne karnında uyku eğitimi vermekte... geceyi gunduzu uyku ve uyanık saatleri anne karnında anlatın doğunca rahat eder hayır dua edersiniz bana şimdiden diyim
Ben kızıma yatarken mesela şuan bak hava karardı herkes uyuyor anne de uyuyacak bebekte uyuyacak güneş doğunca uyanicaz haydi bakalım uykuya diyordum, sabahta dürtükleyip uyandiriyordum bak güneş doğdu uyanma vakti diye. Klasik müzikten daha çok fayda sağlar size ilerde![]()
ben nazardan değil de allah korusun olumsuz bi durum olursa herkese açıklama yapmak istemediğim için öteliyorum biraz daCanım doktor tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi onu da söylemedi 7. Haftada gitmiştim 12. Haftada gel dedi.
Dediğin gibi bende uzak çevreye söylemek istemiyorum. Nazardan felan korkmam lakin korkuyorum yine de