• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Allah kolaylık versin. Senin çok işin var yahu. Ama kendini çok zorlama. Artık hamilesin ve herşey mükemmel olmak zorunda değil 🙏🙏🙏😎
Temizlik ve yemek konusunda malesef mecburum çünkü dışarıdan yemek yiyemiyoruz 😒 çamaşır bulaşık kalsın ama ev tozlu olmasın kızım çok tıkanıyor alerjiden sonra 😌 yaz olunca da tüm camlar açık bazen günde 2 defa evi süpürmek zorunda kalıyorum 😒

Ben bugüne kadar ne zaman istersem uyuyordum canım. Çalışmıyorum Şuan. Okula başladım. Birde bisikletten düştüm elimi kırdım çok ev işi yemek falan yapamadım 4 hafta. Şimdi tam gaz devam. 💪. Umarım senin migren iyileşir çabucak. Keşke bir tedavisi olsa
Aa geçmiş olsun..
Saol canım. İlk hamilelikte de öyleydi. 12-13 hafta sürüyor sanırım. Migren ilaçları da kullanamayınca.. Vücut hormonlara alışınca geçiyor ama.. Zaten benim her adet döneminde tutardı. Direk hormonlarla alakalı. Şu migren olayına bir çare bulmadan bir daha çocuk yapmam zaten sor derdim. Zaten çok da bekledim :KK48: ama maalesef geçmedi. Yine de eskisine göre daha çok alıştım, daha çok dayanabiliyorum şükürler olsun. Bir de işin kötüsü, doğumdan sonra regl olunca eskisinden de şiddetli başlamıştı.. ama şimdi iyi düşünmek istiyorum. Hele yavrulara kavuşalım da :KK68: Botoks yaptıran var, akapunktur yaptıran var.. ama hepsi herkese iyi gelmiyor. Yaş ilerledikçe azalacak galiba ya.. Menapoza girince de geçecek kesin :KK48: 10-15 yılım kaldı herhalde 😏😅:KK45:

Aa geçmiş olsun..
Saol canım. İlk hamilelikte de öyleydi. 12-13 hafta sürüyor sanırım. Migren ilaçları da kullanamayınca.. Vücut hormonlara alışınca geçiyor ama.. Zaten benim her adet döneminde tutardı. Direk hormonlarla alakalı. Şu migren olayına bir çare bulmadan bir daha çocuk yapmam zaten sor derdim. Zaten çok da bekledim :KK48: ama maalesef geçmedi. Yine de eskisine göre daha çok alıştım, daha çok dayanabiliyorum şükürler olsun. Bir de işin kötüsü, doğumdan sonra regl olunca eskisinden de şiddetli başlamıştı.. ama şimdi iyi düşünmek istiyorum. Hele yavrulara kavuşalım da :KK68: Botoks yaptıran var, akapunktur yaptıran var.. ama hepsi herkese iyi gelmiyor. Yaş ilerledikçe azalacak galiba ya.. Menapoza girince de geçecek kesin :KK48: 10-15 yılım kaldı herhalde 😏😅:KK45:
Rabbim şifa versin inşallah. Bakarsın hamilelik iyi gelir geçiverir birden inşallah 🙏

Ben yaptım, kızım gece uyur gunduz uyanikti 1 yaşında sonra gece hiç uyanmadı 😁 hala da öyle akşam 9.30 uyur sabah 8 kalkar.. gece kalkması çok çok nadir diş ağrısı vs gibi durumlarda... yenidogan döneminde de öyleydi gece uyandirmazsam hiç uyanmazdi mesela ben 3
Aydan sonra en son gece 12 de emzirirdim uyandırıp sonra sabah 7 de uyandırıp emzirirdim 😁 demekki ise yaramış 😬
Hey maşallah yaaa :nazar::nazar: O kadar uyumayı sevmeyen bir yavrum var ki, 7 yaşında hala sevmez, ne eğitimler ne bir şeyler.. 2 sene neler çektik of of of off 🙈🙈 Helali hoş olsun tabi de.. Allah'ım bize de senin yavruşun gibi uykusu düzenli bebeler nasip etsin inşallah.. sana da 2.de de aynı düzeni nasip etsin :) 🙏🍀:nazar::KK45:

yaa maşallah onlara tabi daha nub vs. belli değil ama bi kız bi erkek diyim iki tarafın da gönlü olsun :halay:
Bende saklamaya çalışıyorum ama ufaktan o şişkinlik belli olmaya başladı. Ben söylemek istemiyorum kimseye erkenden.
bol giyinmenin zamanı gelmiş :D ben de daha uzak çevreye söylemek istemiyorum detaylıdan sonra söyleme niyetim vardı saklayabilirsem :KK51:

yaa maşallah onlara tabi daha nub vs. belli değil ama bi kız bi erkek diyim iki tarafın da gönlü olsun :halay:

bol giyinmenin zamanı gelmiş :KK70: ben de daha uzak çevreye söylemek istemiyorum detaylıdan sonra söyleme niyetim vardı saklayabilirsem :KK51:
Canım doktor tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi onu da söylemedi 7. Haftada gitmiştim 12. Haftada gel dedi.

Dediğin gibi bende uzak çevreye söylemek istemiyorum. Nazardan felan korkmam lakin korkuyorum yine de

Canım doktor tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi onu da söylemedi 7. Haftada gitmiştim 12. Haftada gel dedi.

Dediğin gibi bende uzak çevreye söylemek istemiyorum. Nazardan felan korkmam lakin korkuyorum yine de
Bence nazardan korkmalı. Çünkü nazar gerçekten var. Ben çok inanıyorum. Nazar taşı bile çatlatır derler ya çok doğru 🥴

Kızlar minseo minseo çare klasik müzikte felan değil daha anne karnında uyku eğitimi vermekte... geceyi gunduzu uyku ve uyanık saatleri anne karnında anlatın doğunca rahat eder hayır dua edersiniz bana şimdiden diyim 😆😆
Ben kızıma yatarken mesela şuan bak hava karardı herkes uyuyor anne de uyuyacak bebekte uyuyacak güneş doğunca uyanicaz haydi bakalım uykuya diyordum, sabahta dürtükleyip uyandiriyordum bak güneş doğdu uyanma vakti diye. Klasik müzikten daha çok fayda sağlar size ilerde 🤭🤭🤭
C Cimenlere_uzansam eğitim in klasik müzik out :D

ben nazardan değil de allah korusun olumsuz bi durum olursa herkese açıklama yapmak istemediğim için öteliyorum biraz da

Back