11 bitince 11+lara denk gelecek canım. Sonra da zaten gen testi yaptırırsak 1 haftada öğreniriz galiba ama bebis de daha net görünür sanirim zaten. 10 haftadan sonra baya insan oluyorlar çünkü di mi
Bu arada cuma günü yine gitmeyi düşünüyorum ama pek bir sey değişmez sanırım.
Hihhihi
Hayırlısı bakalım yaa
Sağlıkla kolaylıkla mutlulukla kavuşun inşallah
Canım, benim 2-3 hafta sürdü ki öncesinde hassas bir cildim olmasına rağmen hiç böyle bir egzama yaşamamıştım. Baya yara oldu ya.. Bana doktor "Exoderil krem ve avil tablet" verdi.. ama sen tabi ki doktoruna sor. Bu arada benim belirli yerlerimde var diye, yani sürülecek yer az diye, ben arada travocort da kullandım, aşırı kasindiginda, çok rahatsız olduğumda. Çok az böyle parmağımın ucuyla sürdüm. Her gün de sürmedim. Eczacı çok çok az emilir ve az miktarı yetecek, uzun da kullanmazsiniz dedi. Kontrollü kullandım. Doktor bilir tabi ki, mutlaka sor. Ayrıca la roche'un egzamali ciltler için bir serisi var. Onu da aldım kullandım canım. O zararsız. Bir de abant tuzlu su iyi geldi canım. Her gün kollarımı bacaklarımı, olan yerleri yani, tuzlu su ile yıkadım. Hemen de kurulamadim. O kuruttu biraz bence. Normalde deniz suyu iyi gelirmiş. İmkan tuzlu suya yetti