• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet canım malesef yağlı ama benim egzamaya bi tek o iyi gelmişti, diğer arkadaşlarımız da önerilerde bulunmuş yağsız olanlardan bakarsın rahatsız etmez en azından inşallah geçer en kısa zamanda 🙏🌸
İnşallah canım sagollasın inanır mısın ellerim kan içinde ve şiş Allah kimseye yaşatmasın çareside yok kaç doktora gittim hep aynı kremler artık günü geçirmeye çalışıyorum acısını geçirsin kaşıntısı olmasın yeterli benim için🌺🤲

Kıslar hamile kalmadan önce egzamam vardı bir ara geçti gibi oldu 2 haftadır egzamam çok kötü oldu kortizonlu kremde kullanamıyorum cildiyeyede randevu bulamıyorum.ellerim çok kötü oldu🥺
Asprin hamilelikte zararlı mi bilmiyorum, eğer degilse 1_2 kutu asprini kaşık yardimiyla ezin ve onu krem kivamina getirecek kadar vazelin koyun içine. Yatarken Ellerinize bol bol surun ve strecle sarin elinizi. Sabah kalkinca çok buyuk değişimi goreceksiniz. Agrisi kasintisi geçmese bile çok hafifleyecek. (Ablamin tamamen bu uygulamayla kaşintisi geçmişti)Geçmiş olsun.

İnşallah canım sagollasın inanır mısın ellerim kan içinde ve şiş Allah kimseye yaşatmasın çareside yok kaç doktora gittim hep aynı kremler artık günü geçirmeye çalışıyorum acısını geçirsin kaşıntısı olmasın yeterli benim için🌺🤲
Bilmez miyim kaşıdıkça daha beter olur kaşımasan çıldırırsın ah ahh 😬 Allah kolaylık versin🙏

Asprin hamilelikte zararlı mi bilmiyorum, eğer degilse 1_2 kutu asprini kaşık yardimiyla ezin ve onu krem kivamina getirecek kadar vazelin koyun içine. Yatarken Ellerinize bol bol surun ve strecle sarin elinizi. Sabah kalkinca çok buyuk değişimi goreceksiniz. Agrisi kasintisi geçmese bile çok hafifleyecek. (Ablamin tamamen bu uygulamayla kaşintisi geçmişti)Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim akşama dediginizi yapıcam çok sagollun☺️

:KK48:Valla ben de kıza benzettim :) bi daha ki kontrolün kaçıncı haftada ?
🥰 11 bitince 11+lara denk gelecek canım. Sonra da zaten gen testi yaptırırsak 1 haftada öğreniriz galiba ama bebis de daha net görünür sanirim zaten. 10 haftadan sonra baya insan oluyorlar çünkü di mi:KK48: Bu arada cuma günü yine gitmeyi düşünüyorum ama pek bir sey değişmez sanırım.
kuzum dedigin gibi biraz belirsiz olsa da kıza benziyor gibi. bir sonraki fotosunda umarım daha net cıkar. 10 haftalıkken pozisyonu da düzgünse yine yorumlarız :)
Hihhihi😁 Hayırlısı bakalım yaa🥰

İki kez bebeğini kaybetmiş biri olarak bazı bebek kayıplarının sebebi yok gerçekten.Doktor uyum sağlayamayanlar kaybedilir demişti,bende kısmeti bu kadar demek diye düşünüp kendimi teselli etmiştim.Kayıp yaşayan bir anne sanmıyorum ki kötü bir niyetle buraya yazsın,zaten ciddi bir acı söz konusu oluyor öylesi durumlarda.Şu an tekrar gebeyim tüm olumsuzlukları bilerek ama yine de inanılmaz bir umutla bekliyorum.Her şeyden çok bu hamilelik sürecinin sağlıklı bir şekilde devam etmesini istiyorum ama yine de her şey takdiri ilahi 🌸
Sağlıkla kolaylıkla mutlulukla kavuşun inşallah 🥰🙏🏻

Kıslar hamile kalmadan önce egzamam vardı bir ara geçti gibi oldu 2 haftadır egzamam çok kötü oldu kortizonlu kremde kullanamıyorum cildiyeyede randevu bulamıyorum.ellerim çok kötü oldu🥺
Canım, benim 2-3 hafta sürdü ki öncesinde hassas bir cildim olmasına rağmen hiç böyle bir egzama yaşamamıştım. Baya yara oldu ya.. Bana doktor "Exoderil krem ve avil tablet" verdi.. ama sen tabi ki doktoruna sor. Bu arada benim belirli yerlerimde var diye, yani sürülecek yer az diye, ben arada travocort da kullandım, aşırı kasindiginda, çok rahatsız olduğumda. Çok az böyle parmağımın ucuyla sürdüm. Her gün de sürmedim. Eczacı çok çok az emilir ve az miktarı yetecek, uzun da kullanmazsiniz dedi. Kontrollü kullandım. Doktor bilir tabi ki, mutlaka sor. Ayrıca la roche'un egzamali ciltler için bir serisi var. Onu da aldım kullandım canım. O zararsız. Bir de abant tuzlu su iyi geldi canım. Her gün kollarımı bacaklarımı, olan yerleri yani, tuzlu su ile yıkadım. Hemen de kurulamadim. O kuruttu biraz bence. Normalde deniz suyu iyi gelirmiş. İmkan tuzlu suya yetti 😁

Aslında aynı şeyi söylüyoruz. Tabiki de ben de belirtisi olmayan biri olarak burda birinin öyle bişey söylemesini istemem çok kafama takarım kesinlikle. Ama bu durumun biraz yanlış anlaşıldığını farkettim yani normal olması gereken bi konuşmaya bile tepki verilebiliyor. Ben bundan bahsediyorum canım anlatabilmişimdir umarım kendimi
Aslında rahat oldugumuzu düşünüyorum ben, hepimiz yeri geliyor kafamıza bişey takılıyor paylaşıyoruz, kanaması lekelenmesi olan yazıyor, kendini kötü hisseden bulantısı olan yazıyor moral veriyoruz, tiroid şekerle ilgili durumunu paylaşan arkadaslara tecrübesi olanlar tavsiyede bulunabiliyor, bu tür şeylere tepki vermiyoruz. hatta bir arkadasımız doktor kontrolünde bir olumsuzluk ihtimali cıktıgından bahsetti ama kendi hassasiyetinden ötürü paylaşmadı, burda elimizden geldigince destek olmaya calıstık.
kendimizi kasmaya da gerek yok, bence herkes hangi konuların konusulmaması gerektigini biliyor, birbirimize destek olmak icin burdayız :KK200:

Kızlar ben burda kendimi çok iyi hissediyorum. Henüz ailelerimize bile söylemedik bebişi. O yüzden burda sizinle konuşmak dertleşmek gülüşmek bazen başkasının derdine ortak olmak bana çok iyi geliyor. Ama son zamanlarda bişey yazmaya korkar oldum diken üstünde gibi hissediyorum bu olumsuz bişey yazmayalım muhabbetinden. Tabiki dikkat edelim sözlerimize, bir şeyi anlatmanın bin türlü yolu vardır ama buluttan da nem kapmayalım herkes gönlünce dertleşebilsin..
O bulut değil başka bişeydi sanki😬 benim simit olduğum kızdığım kötü tecrübe değil de mesela birisi bir sıkıntı yaşadığında hemen olumsuz yönden gazlamak. Benim yengemde böyleydi sonra şöyle oldu çocuk karnımda öldü vs vs bu tarz yaklaşımlar hoş değil. Ama yaşanılanlar tabikide konuşulabilir canım. Çünkü burda inanıyorum ki hepimizin birribine olumlu yönden faydası çok. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

Aslında rahat oldugumuzu düşünüyorum ben, hepimiz yeri geliyor kafamıza bişey takılıyor paylaşıyoruz, kanaması lekelenmesi olan yazıyor, kendini kötü hisseden bulantısı olan yazıyor moral veriyoruz, tiroid şekerle ilgili durumunu paylaşan arkadaslara tecrübesi olanlar tavsiyede bulunabiliyor, bu tür şeylere tepki vermiyoruz. hatta bir arkadasımız doktor kontrolünde bir olumsuzluk ihtimali cıktıgından bahsetti ama kendi hassasiyetinden ötürü paylaşmadı, burda elimizden geldigince destek olmaya calıstık.
kendimizi kasmaya da gerek yok, bence herkes hangi konuların konusulmaması gerektigini biliyor, birbirimize destek olmak icin burdayız :KK200:
Malesef ben şahsen derdimi endişemi bi sorunumu eskisi kadar rahat yazamıyorum bi gerginlik hissediyorum. Belki de benimle alakalı bir durumdur benim dışımda herkes rahatsa problem yok ben rahat olmasam da olur. Ben de elimden geldiğince herkese destek moral olmaya çalışıyorum umarım başarıyoruzdur da, sadece içimden geçen bi şeyi paylaşmak istedim

ben de unutuyorum geçen x-rayden geçtim eşim bütün gün başımın etini yedi :KK45:
Ya bu erkekler 🤣🤣🤣 hamile olunca savunmasızmışız gibi davranmaları yok mu geçen mutfakta hırsımı alamadım hemen geldi bırak ben yaparım sen geç dinlen çamaşır suyu mu kullanacaksın bir de diye kızıyor :D hayır bebek yokken 20 katını kullanıyordum tek seferde o zaman niye zararlı ben yapayım demiyordun

Kızlar bebeğin kalbi durmuş ne yazık ki kürtaj olucam beni silebilirsiniz hepinize hayirli keyifli bir süreç dilerim. Nedeni nasılı bilmiyorum bu ikinci olduğu için araştıracaklar. Hoşçakalın.
Çok üzüldüm, Allah gönlüne ferahlık versin, :KK43: sorun her neyse umarım en kısa sürede tespit edilir

Back