• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Günaydın :) nasılsınız kızlar ?
Ne yaptınız kontrollere gittiniz mi ? Uzun zamandır giremiyorum biz 2 gün önce gittik 7+3 çıktı , kalp de dinledik tekrar :)
Masallah 🧿ilk kalp atisi randevunuz ne zamandi acaba? Bir de birsey hissediyor musunuz ben bazen hic belirti hissetmiyorum korkuyorum buyumuyor diye

Günaydın :) nasılsınız kızlar ?
Ne yaptınız kontrollere gittiniz mi ? Uzun zamandır giremiyorum biz 2 gün önce gittik 7+3 çıktı , kalp de dinledik tekrar :)
Yaaa maşallah 😍 biz henüz doktora gitmedik, bu sabah sağlık ocağına gittim. Doktor yeniden kan almadı, kadın doğuma gitmeden önce acilde tekrardan kan verip öyle gidersiniz dedi, çok heyecanlıyım hcg değerim bile arttı mı bilmiyorum. Ama olumsuz bir durum yaşamadım şu ana kadar, inşallah böyle devam ederiz 🙏🏻

Doktoru aradım diyor acile gide bilirsin bende dedimki utlrasonla bakıcaklarmı hayır onun için yarın benim yanıma gelin..eee dedim acil ne yapıcak değerlendirme yapıcak dedi beni ararlar dedi..neyseki ben gitmedim çünkü ilk gebeliğimde baya bir ağrıyla gitmişdim ve ufak kanamayla sadece ağrı kesici vurdular eve bıraktılar ve sonuç bebeğin kalbi durdu.Ondan yarın gidicem sabahtan ..iğneyi ben sandımki doktor dedi proluton vurulmalı benimde evde vardı kendim vurdum sonra doktora diyorum vurdum bana diyor yasaklanmış daha yeni yasaklanmış şimdi uzandım öyle
Yaaa yasaklandığını bilmiyordum :( doktora sormadan hiçbir şey yapma bir daha çok tehlikeli bak.. ama korkma hiçbir şey olmaz inşallah bugün doktora git bakalım ne diyecek bize de haber ver 🤦‍♀️

Yaaa yasaklandığını bilmiyordum :( doktora sormadan hiçbir şey yapma bir daha çok tehlikeli bak.. ama korkma hiçbir şey olmaz inşallah bugün doktora git bakalım ne diyecek bize de haber ver 🤦‍♀️
Bebekle ne kadar zor evden çıkmak şimdi hazırlanıcam..o iğneyi gebelik boyu vurduran var diyorum ya bana yazmıştı başka doktor hatta üzülenler var neden yasaklanmış diye.Haber edicem korkuyorumda

Kizlar benim de yarin sabah kontrol randevum var. Gecen cuma gunu kanama olmustu ama kanama alani gozukmemisti, kese ve yolk kesesi vardi, kalp atisi gorememistik, gecen cumartesi gittigimizde 5+4tu. Ondan sonra cok minik pembe kahverengi lekelenmeler ara ara devam etti ama hep uzandim dinlendim cok iyi hissediyorum cok sukur. Sadece bebegim buyuyor mu diye endiseleniyorum dua edin nolur benim icin
Günaydın bende de olmuştu doktor herhangi bir problem yok demişti. Sen çok endişeli olursan tekrar git istersen

aşerme için erkendir dimi ya
dünde saçma bi şey çekti canım, az önce de öyle
psikolojik mi
sanki kızıma hamileyken böyle olmamıştı anlamadım.

Kızlar merhaba, dün akşamdan beri ara ara gelen açık kahverengi akıntıya benzer bir kanamam var. Daha dün kese görmüştük sıkıntı yok demişti. Bugün tekrar gideceğim umarım problem yoktur. Oğlumdan önce bir düşüğüm olmuştu o yüzden korktum. Benim gibi olupta doktorun sıkıntı olmaz dediği oldu mu acaba?

Kızlar merhaba, dün akşamdan beri ara ara gelen açık kahverengi akıntıya benzer bir kanamam var. Daha dün kese görmüştük sıkıntı yok demişti. Bugün tekrar gideceğim umarım problem yoktur. Oğlumdan önce bir düşüğüm olmuştu o yüzden korktum. Benim gibi olupta doktorun sıkıntı olmaz dediği oldu mu acaba?
Merhaba benimde geçen hafta oldu hemde 4 gün boyunca progestan gitil ve iğne vuruldum suanda yok çok şükür kesede büyümeye devam ediyor

Merhaba benimde geçen hafta oldu hemde 4 gün boyunca progestan gitil ve iğne vuruldum suanda yok çok şükür kesede büyümeye devam ediyor
Umarım benim de geçer bu süreç. Sağ tarafımda da hafif hafif bir ağrı oluyor arada. Bakalım ne diyecek gidince doktor. Sizin düzelmesine çok sevindim bu arada

Umarım benim de geçer bu süreç. Sağ tarafımda da hafif hafif bir ağrı oluyor arada. Bakalım ne diyecek gidince doktor. Sizin düzelmesine çok sevindim bu arada
Kese bazen büyük olunca bu şekilde olabiliyormış sakın ağır kaldırma ve kabız olmamaya çalış bişey olmaz Allahın izniyle El musavvir zikri çek bol bol giderken

Kese bazen büyük olunca bu şekilde olabiliyormış sakın ağır kaldırma ve kabız olmamaya çalış bişey olmaz Allahın izniyle El musavvir zikri çek bol bol giderken
Ben sakındıkça oğlum kucağımdan inmiyor düz de aynı şekilde uzun süre kucağımdan inmedi belki de o yüzden oldu. Çekeyim çok sağ ol 😘

Back