• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bizim bi akrabanın lisede iki çocuğu varken üçüncü çocukları oldu. Abiyle abla ebeveyn gibi çok güzel bakıyorlar. Çocuk da büyüdü şimdi 5 yaşına falan geldi. Nasıl yaramaz bişey şımarık 🙈 Abisi de diyor ki “Annem hamileyken kardeşime her gün klasik müzik dinlettim niye bu çocuk böyle oldu. Hepsi boşa gitti.” 🤣🤣🤣 Gerçi ben de dinleteceğim ama umarım boşa gitmez 🤣
hahahahah neye niyet neye kısmet :D
Sen herşeyi de biliyorsun ya harikasın iyi ki Mart annesisin de şubata falan kaptırmamışız seni 🤣❤️❤️
estağfurullah canım, araştırıp okumayı seviyorum diyelim :KK23:

Deniz suyunu bende duydum canım ya denizede gitmedim daha bu yüzden gidicem😅
😅😄 Git git oohh miss :) Ben de tuzlu su dökünerek idare ettim işte hehee :KK45: Bir de kantaron yağının iyi geldiğini ben de duydum. Dene bence de.
İçimden erkek geçti canım 🧿💙
Had hayırlısı bakalım :KK68: Saol canım 😘
Bugün aşırı baş ağrım var. Tam mide bulantım geçti rahat edeceğim derken… şimdi okuldan geldim yemek yapmam gerekiyor ama o kadar eriniyorum ki. Düşündüğüm tek şey uyku 😁😁
Ay o baş ağrıları fena yaa.. Migren var bende de. 3 ayda kesilecek diye umuyorum. Son 2-3 hafta inşallah yaa.. Çok geçmiş olsun. Bir de bağ ağrısı da midemi bulandırıyor benim şiddetli olunca. Ayrıca uyku forever yaa 🙈 İş yerinde belli etmemek için zor dayanıyorum. Her an uyuyabilecek moddayım.

Kuzum benim de var. Nerisona diye bir ilaç kullanıyorum. Doktorum içeriğine baktı kullanabilirsin dedi ama şimdi sen yazınca baktım kortizon içeren bi ilaçmış. Belki oranı az diye mi öyle dedi doktor bilmiyorum. Ya da gözünden mi kaçtı acaba😕 bir kere kullandım sadece hamilelik boyunca. Çarşamba günü tekrar sorayım gidince 🙏🏻

Sen herşeyi de biliyorsun ya harikasın iyi ki Mart annesisin de şubata falan kaptırmamışız seni 🤣❤️❤️
Bazılarında oran azmış canım. Vücuda emilimi ve oradan da bebeğe falan.. çok çok az oluyormuş. Kutu kutu da bitirmeyeceksek sorun olmaz bence. Sen sor yine ama bakmıştır bence doktor canım. Endişelenme.
Son yazdığına çok güldüm :-) :D

😅😄 Git git oohh miss :) Ben de tuzlu su dökünerek idare ettim işte hehee :KK45: Bir de kantaron yağının iyi geldiğini ben de duydum. Dene bence de.

Had hayırlısı bakalım :KK68: Saol canım 😘

Ay o baş ağrıları fena yaa.. Migren var bende de. 3 ayda kesilecek diye umuyorum. Son 2-3 hafta inşallah yaa.. Çok geçmiş olsun. Bir de bağ ağrısı da midemi bulandırıyor benim şiddetli olunca. Ayrıca uyku forever yaa 🙈 İş yerinde belli etmemek için zor dayanıyorum. Her an uyuyabilecek moddayım.
Ben bugüne kadar ne zaman istersem uyuyordum canım. Çalışmıyorum Şuan. Okula başladım. Birde bisikletten düştüm elimi kırdım çok ev işi yemek falan yapamadım 4 hafta. Şimdi tam gaz devam. 💪. Umarım senin migren iyileşir çabucak. Keşke bir tedavisi olsa

Ya bu erkekler 🤣🤣🤣 hamile olunca savunmasızmışız gibi davranmaları yok mu geçen mutfakta hırsımı alamadım hemen geldi bırak ben yaparım sen geç dinlen çamaşır suyu mu kullanacaksın bir de diye kızıyor :KK70: hayır bebek yokken 20 katını kullanıyordum tek seferde o zaman niye zararlı ben yapayım demiyordun
Bizi değil bebikleri düşünüyorlar 🤣🤣 benimki de öyle. Sen taşima sen kaldırma sen yapma, gezme koşma, dikkatli yürü neymiş hamileymişim... e düne kadar damacana kaldırmama kavanoz kapağı açmama ne bileyim saatlerce çocuk taşımama gezmeme birsey demiyordun 😏şimdi işler değişti. Geçen iyice şaşırdı duş alma fayans ıslak ya kayarsan dedi.. evet haklısın kocacım tuzlayayim bari kendimi dedim bende 🤭🤭🤭🤣🤣

Bugün aşırı baş ağrım var. Tam mide bulantım geçti rahat edeceğim derken… şimdi okuldan geldim yemek yapmam gerekiyor ama o kadar eriniyorum ki. Düşündüğüm tek şey uyku 😁😁
bu baş ağrısı yaklaşık 1 haftadır bende de mevcut akşam saatlerinde başlıyor özellikle, doktora sordum bu haftalarda normal vücuttaki kan hacmin 2 katına çıkıyor çünkü dedi

Bizim bi akrabanın lisede iki çocuğu varken üçüncü çocukları oldu. Abiyle abla ebeveyn gibi çok güzel bakıyorlar. Çocuk da büyüdü şimdi 5 yaşına falan geldi. Nasıl yaramaz bişey şımarık 🙈 Abisi de diyor ki “Annem hamileyken kardeşime her gün klasik müzik dinlettim niye bu çocuk böyle oldu. Hepsi boşa gitti.” 🤣🤣🤣 Gerçi ben de dinleteceğim ama umarım boşa gitmez 🤣
Kızlar minseo minseo çare klasik müzikte felan değil daha anne karnında uyku eğitimi vermekte... geceyi gunduzu uyku ve uyanık saatleri anne karnında anlatın doğunca rahat eder hayır dua edersiniz bana şimdiden diyim 😆😆
Ben kızıma yatarken mesela şuan bak hava karardı herkes uyuyor anne de uyuyacak bebekte uyuyacak güneş doğunca uyanicaz haydi bakalım uykuya diyordum, sabahta dürtükleyip uyandiriyordum bak güneş doğdu uyanma vakti diye. Klasik müzikten daha çok fayda sağlar size ilerde 🤭🤭🤭

Kızlar minseo minseo çare klasik müzikte felan değil daha anne karnında uyku eğitimi vermekte... geceyi gunduzu uyku ve uyanık saatleri anne karnında anlatın doğunca rahat eder hayır dua edersiniz bana şimdiden diyim 😆😆
Ben kızıma yatarken mesela şuan bak hava karardı herkes uyuyor anne de uyuyacak bebekte uyuyacak güneş doğunca uyanicaz haydi bakalım uykuya diyordum, sabahta dürtükleyip uyandiriyordum bak güneş doğdu uyanma vakti diye. Klasik müzikten daha çok fayda sağlar size ilerde 🤭🤭🤭
kız işe yarıyor mu :D yapalım hemen :D

Bende birazdan yemek olayına giriş yapacağım. Kız uyurken şimdi ona doğum günü pastası yapacağım birde 🙄 tabi çamaşır asmam, oyuncaklari toplamam, evi süpürmem de lazım ama bakalım kısmet 😅

bu baş ağrısı yaklaşık 1 haftadır bende de mevcut akşam saatlerinde başlıyor özellikle, doktora sordum bu haftalarda normal vücuttaki kan hacmin 2 katına çıkıyor çünkü dedi
Peki karnın büyüdü mü kuzum. Hamile olduğun anlaşılıyor mu

Bende birazdan yemek olayına giriş yapacağım. Kız uyurken şimdi ona doğum günü pastası yapacağım birde 🙄 tabi çamaşır asmam, oyuncaklari toplamam, evi süpürmem de lazım ama bakalım kısmet 😅
Allah kolaylık versin. Senin çok işin var yahu. Ama kendini çok zorlama. Artık hamilesin ve herşey mükemmel olmak zorunda değil 🙏🙏🙏😎

Kızlar bebeğin kalbi durmuş ne yazık ki kürtaj olucam beni silebilirsiniz hepinize hayirli keyifli bir süreç dilerim. Nedeni nasılı bilmiyorum bu ikinci olduğu için araştıracaklar. Hoşçakalın.
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ☹️ Rabbim tekrar yüzünü güldürsün inşallah 🤲🏻

kız işe yarıyor mu :KK70: yapalım hemen :KK70:
Ben yaptım, kızım gece uyur gunduz uyanikti 1 yaşında sonra gece hiç uyanmadı 😁 hala da öyle akşam 9.30 uyur sabah 8 kalkar.. gece kalkması çok çok nadir diş ağrısı vs gibi durumlarda... yenidogan döneminde de öyleydi gece uyandirmazsam hiç uyanmazdi mesela ben 3
Aydan sonra en son gece 12 de emzirirdim uyandırıp sonra sabah 7 de uyandırıp emzirirdim 😁 demekki ise yaramış 😬

Cinsiyet tahminleri alayım 😄😄😄😄
D8545A04-6012-4215-A060-8284B317B370.jpeg

Ben yaptım, kızım gece uyur gunduz uyanikti 1 yaşında sonra gece hiç uyanmadı 😁 hala da öyle akşam 9.30 uyur sabah 8 kalkar.. gece kalkması çok çok nadir diş ağrısı vs gibi durumlarda... yenidogan döneminde de öyleydi gece uyandirmazsam hiç uyanmazdi mesela ben 3
Aydan sonra en son gece 12 de emzirirdim uyandırıp sonra sabah 7 de uyandırıp emzirirdim 😁 demekki ise yaramış 😬
ben bunu uygularım :D eğitim şart :D

Back