Canım benim kendi doktorum perinatolog olduğu için ben 800 ödüyorum her kontrolde ama muayeneye gittiğimde dişardan tarama veya detaylı ultrasona gelenlere 1800 TL alıyor.
Herkes resim paylaşıp cinsiyet tahminleri almaya başlamış benim bebişi muhtemelen çok çabuk tahmin edebilirsiniz teyzeleri
Pazartesi günü 10+4 olduğumuzda gittim cinsiyeti söyledi. Bu kadar erken söylemesine şok olduk ama kimseye söylemeyin belli olmaz haftaya netleşir dedi
Ayyy benimle aynı olmana çok sevindim. Ya benim merak ettiğim bir kaç soru var benim adet 12 sürdü doktorlarda son adet tarihini baz alıyorlar onlara göre 10+3 GÜNLÜK benim bebiş. Bende 12 gün çıkartarak 8+ 5 diyorum
Herkes resim paylaşıp cinsiyet tahminleri almaya başlamış benim bebişi muhtemelen çok çabuk tahmin edebilirsiniz teyzeleri
Pazartesi günü 10+4 olduğumuzda gittim cinsiyeti söyledi. Bu kadar erken söylemesine şok olduk ama kimseye söylemeyin belli olmaz haftaya netleşir dedi
Evet kuzum ayaklar havada doktora diyorum ki bakın siz hemencecik net görün diye çocuğum açmış işte diyorum erken daha diyip gülüyor insallah saglikli bir kız geliyordur
Evet kuzum ayaklar havada doktora diyorum ki bakın siz hemencecik net görün diye çocuğum açmış işte diyorum erken daha diyip gülüyor insallah saglikli bir kız geliyordur
Bizim bebişler kendilerini hemen belli etmek istiyolar demek ki ama bence senin ki kız Benim de içimden kız geçiyodu ama bebişim bacakları gere gere açmış alttan yandan çok net belli oluyodu bakalım biz de görünen kordon değilse p.pisi avaz avaz ben burdayım diye bağırıyodu