• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Herkes resim paylaşıp cinsiyet tahminleri almaya başlamış😍 benim bebişi muhtemelen çok çabuk tahmin edebilirsiniz teyzeleri😂
Pazartesi günü 10+4 olduğumuzda gittim cinsiyeti söyledi. Bu kadar erken söylemesine şok olduk ama kimseye söylemeyin belli olmaz haftaya netleşir dedi❤️
Erkek bence 💙

Bizim bebişler kendilerini hemen belli etmek istiyolar demek ki🤣 ama bence senin ki kız❤️ Benim de içimden kız geçiyodu ama bebişim bacakları gere gere açmış alttan yandan çok net belli oluyodu bakalım biz de görünen kordon değilse p.pisi avaz avaz ben burdayım diye bağırıyodu🤣
Kordondur o annesii 🥰 fotosu var mi merak ettimmm🥰

İkili tarama için mi? İlla perinatolog diyorsa devlet hastanesine git çok pahalı bence gerek yok. 250 lira ödedim ben kendi doktorum yaptı 20. Haftalarda zaten detaylı için gideceğiz perinatologa

Kız 🧚🏼‍♀️

Valla pek takip etmiyolar ama sen yine de haber ver 😅 aşılarını orda olucaksın bi de aslında doğum sonrası için daha önemli bebeğin aşıları testleri vs. Takip için daha çok gidip geleceksin. Tetanoz aşısını doktorun hatırlatmayabilir onlar aşı takibi yapmaz pek sağlık ocağı ile hareket etmen daha sağlıklı olur
Evet canım ikili tarama için ama istanbulda o kadar zor ki devlette bulmak yinede bakıcam. Teşekkür ederim 🙏🏼

Benim doktorum da 10+4 te söyleyecekti ben istemedim ama.buyuk ihtimal erkek bu kadar erken belli olanlar erkek oluyirmus ☺️
Evet canım büyük ihtimal öyledir ama benim doktor yine de sen kimseye söyleme haftaya aynı böyle gösterirse tamamen netleşir dedi bakalım hayırlısı artık😍

• Beğen
Reactions: Cmz
Ayyy benimle aynı olmana çok sevindim. Ya benim merak ettiğim bir kaç soru var benim adet 12 sürdü doktorlarda son adet tarihini baz alıyorlar onlara göre 10+3 GÜNLÜK benim bebiş. Bende 12 gün çıkartarak 8+ 5 diyorum
Adetin ilk günü baz alınarak hesap yapılıyor.
Yani doktorun dediği 10+3 günlük şuan

Herkes resim paylaşıp cinsiyet tahminleri almaya başlamış😍 benim bebişi muhtemelen çok çabuk tahmin edebilirsiniz teyzeleri😂
Pazartesi günü 10+4 olduğumuzda gittim cinsiyeti söyledi. Bu kadar erken söylemesine şok olduk ama kimseye söylemeyin belli olmaz haftaya netleşir dedi❤️
Kuşum kendim için bakmadım ama senin için girip baktım netten erkek gibi duruyor 🌼🧿

Eklentiler

• Screenshot_20220820-153549_Chrome.jpg
    Screenshot_20220820-153549_Chrome.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 42
Ramzi teorisi nedir arkadaslar bilen var miii simdi bir arkadasin bebegin cinsiyetinin fotosuna bakiyordum orda ramzi teorisi cinsiyet belirleme diye cikti tikladim sayfa yuklenmedi 🥲

Ayyy benimle aynı olmana çok sevindim. Ya benim merak ettiğim bir kaç soru var benim adet 12 sürdü doktorlarda son adet tarihini baz alıyorlar onlara göre 10+3 GÜNLÜK benim bebiş. Bende 12 gün çıkartarak 8+ 5 diyorum
Canı regl suresini çıkartmiyorsun. 10+3 daha doğru bir tarih.

Ramzi teorisi nedir arkadaslar bilen var miii simdi bir arkadasin bebegin cinsiyetinin fotosuna bakiyordum orda ramzi teorisi cinsiyet belirleme diye cikti tikladim sayfa yuklenmedi 🥲
Bebeğin plesantasinin konumuna göre yapılan cinsiyet tahmini. Buna göre ( karin ultrasonunda) plesanta sağ taraftaysa kız sol taraftaysa erkek. Vajinal ultrasonda sağ erkek, sol kız.

Ay ben onu ayagı sanmıştım ama netten sana da yazdim kuzu baktım erkege daha çok benziyor gibi insallah Allah sagliksini gonlunden geceni ( kız) verir insallah🌼🧿🥰
Evet kuzum her türlü erkeğe benziyo😍
Sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez 3 yıl bu anı bekledim🥰
Tüp bebek tedavisine başlamıştım iğnelerimi olurken hamile olduğumu öğrendim o benim mucizem💙
İnşaAllah hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız🤲🏻🥰

Back