• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yani bu tetanoz asilari baska yerde yapilmiyor mu peki? Veya kadin dogum doktorlarinin zaten yonlendirmesi gerekmez mi?
Ben ilk hamileligimde özelde yaptırmıştım tetanoz aşılarını, kadın doğum doktorum takip etmişti, zaten etmesi de lazım doğumu yaptiracak olan o :)

Herkes resim paylaşıp cinsiyet tahminleri almaya başlamış😍 benim bebişi muhtemelen çok çabuk tahmin edebilirsiniz teyzeleri😂
Pazartesi günü 10+4 olduğumuzda gittim cinsiyeti söyledi. Bu kadar erken söylemesine şok olduk ama kimseye söylemeyin belli olmaz haftaya netleşir dedi❤️

Eklentiler

• B90D690A-53E8-445D-82AC-52BAAB4A51C9.jpeg
    B90D690A-53E8-445D-82AC-52BAAB4A51C9.jpeg
    513,7 KB · Görüntüleme: 66
Konuş aşk kadın🙏 vallahi tabi oncelik saglikli olsun ama gonlumden çok kız geçiyor bana bir dedikodu alışveriş hayat arkadaşı lazim🤣
Cok iyi anlıyorum seni canim :) Allah gönlüne göre versin inşallah. Cok şartlama kendini yine de, nasip sağlıklı olsun yeter 🧿❤️

Herkes resim paylaşıp cinsiyet tahminleri almaya başlamış😍 benim bebişi muhtemelen çok çabuk tahmin edebilirsiniz teyzeleri😂
Pazartesi günü 10+4 olduğumuzda gittim cinsiyeti söyledi. Bu kadar erken söylemesine şok olduk ama kimseye söylemeyin belli olmaz haftaya netleşir dedi❤️
Bu kadar erken belli olanlar erkek oluyor :) sağlıkla gelsin inşallah 🧿❤️

Tabiki erkek 😄💙

Benim doktorum da 10+4 te söyleyecekti ben istemedim ama.buyuk ihtimal erkek bu kadar erken belli olanlar erkek oluyirmus ☺️

Evet kuzum ayaklar havada doktora diyorum ki bakın siz hemencecik net görün diye çocuğum açmış işte diyorum erken daha diyip gülüyor 🤣 insallah saglikli bir kız geliyordur🥰🥰🧿
Bizim bebişler kendilerini hemen belli etmek istiyolar demek ki🤣 ama bence senin ki kız❤️ Benim de içimden kız geçiyodu ama bebişim bacakları gere gere açmış alttan yandan çok net belli oluyodu bakalım biz de görünen kordon değilse p.pisi avaz avaz ben burdayım diye bağırıyodu🤣

Back