2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gebelik şekeri nasıl anlaşılıyor acaba , bilmiyorum da ben
Canın 15-18 haftalar arasında doktorunuz seker yüklemesi testi istiyor o zaman net şekilde belirli oluyor. Ama ben ufaktan anlayabileceginiz birkaç ip ucu vereyim, ne kadar tıka basa yesen de yarım saat sonra kurt gibi aç oluyorsun. Yemek yedikten sonra hemen boyle kendini çok kötü hissediyorsun elin ayağın boşalıyor başın dönüyor gibi uzanmak istiyorsun ayakta duramıyorsun. Ve hep şeker tatlı birseyler yemek istiyorsun bahsettiğim aserme değil yalnız. Hani regl öncesi tatlı krizine girer ya insan öyle bir şey. Yedikçe tatli yiyesim geliyor.

Günde 4-5 az yapmışsın canım ben her ana öğün 3 defa yapıyordum birde gece yatarken toplam günde 10 defa doğuma kadar ....

Günde 4-5 az yapmışsın canım ben her ana öğün 3 defa yapıyordum birde gece yatarken toplam günde 10 defa doğuma kadar ....
Ben baslarda evt cok yaptm bi iki hafta sonra ancak 5 i buldu htta bazen 3 u.msx 250 cikiodu bnm bı lokma yedgm gbi

Aynen oyle bütün meleklerimiz iyi olsun hastalik ugramasin bnce de cihaz cok iyi gostermiş kaymalara ragmen cok iyi görüntü

8+6 canım çok teşekkür ederim evet biraz daha sabredeceğiz tek sağlıklı olsunlar da

Bunu kullanıyorum esas sebebi daha önce düşük yapmıştım onun için verdi sanırım doktorumun arastirma konusuymus magnezyum ama kabizligima inanılmaz derman oldu

Eklentiler

• 16609672217035410837663253066945.jpg
    202 KB · Görüntüleme: 25
Geçmiş olsun dileklerimi iletmek istemiyorum çünkü bir sorun çıkmayacak hayırlısıyla tebrik etmek isterim maşallah bebeğiniz kocaman olmuş ben de sanki erkek gibi hissettim bakalım 2 3 haftaya kadar tablonun cinsiyet sütunu da dolmaya başlar

Böyle doktorları seviyorum

Bu arada bebek kız bence yukardaki fotoda bacak arasında erkeksi bişiler göremedim erkek olsa daha net olurdu bence

Bunu kullanıyorum esas sebebi daha önce düşük yapmıştım onun için verdi sanırım doktorumun arastirma konusuymus magnezyum ama kabizligima inanılmaz derman oldu
Tamam canım aldım görüntüyü çok teşekkür ederim bulantılarım biterse inşallah ilaç kullanmama gerek kalmaz

Reactions: Cmz
Günaydın kızlar birazdan kontrole gidicem bana dua edin
Sana da Günaydın canım hayırlısupa güzel haberler vereceğini hissediyorum şöyle bize minnal fotolar yolla cinsiyeti bakarsın doktorda tahmin eder ne güzel ya. Sağlıkla git canım haberlerini bekliyoruz mutlaka

Kızlar gruptan ayrılmak zorunda kaldım ama hala girip okuyorum yazdıklarınızı hele cinsiyet tahmini falan yaptıkça en az sizin kadar içim kıpır kıpır oluyor sağlıcakla gelsin bebişleriniz
Canım benim.. Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli nasip etsin sana ve kayıp yaşayan tüm arkadaşlarımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…