Yaaaa gözümden kaçmıştır mutlakaben de göndermiştim beni not etmemişsin
hiç strese sokma kendini canım, inşallah herşey yolunda cıkacak, gergin olma ki bebişine de yansımasın. dua edip olumlu düşüneceğiz yoksa günler gecmez bize
katılıyorum bir çözüm degil ama dedigin gibi bebegin bir rutini oluyor, gün içinde bebeginden haber alıyorsun. cok uzun süre haber gelmediginde belki endişelebiliriz ama onda da süre tutmak lazım. ben mesela steteskop almayı düşünüyorum boyle durumlarda en azından kalbini dinlerim diye düşünüyorum :)
maalesef bu sefer boyle oldu ben de önceki grubumda hatırlamıyorum pek, inşallah hepimiz saglıkla kavusuruz yavrularımıza, kayıpları olan arkadaslara da Allah sabır versin, inşallah saglıkla bebek sahibi olurlar yakın zamanda
Sorun yok canım, hamilelik sürecinde oluyor surekli. Ben ilkinde surekli oluyordu saşe kullanıyorum normale dönüyor 3 -4 ay sonra tekrar çıkıyorArkadaşlar benim idrar tahlili sonucum çıktı enfeksiyon yok fakat keton çıkmış tek kullanımlık saşe verdi bu sıkıntı yaratır mı canım sıkıldı biraz?
Canım peki protein kaçağı? İnternette okuduklarımdan çok korktumSorun yok canım, hamilelik sürecinde oluyor surekli. Ben ilkinde surekli oluyordu saşe kullanıyorum normale dönüyor 3 -4 ay sonra tekrar çıkıyor
O değil de ben 2. Doz ve 3.dozda aman allahim kolumu kipirdatamamistim ya. Nasıl kol tutulması yapıyor o öyleÜf 5 doz çok.
İlk hamilelikte hamileyken 2 olduğumu hatırlıyorum ama sonrası yok sanki
Kuzum özel mesaj atsana bana , yada etiketle yeniden yazar mısın, evden çıkacağım şimdi kontrole unuturmuş aklımdan çıkarMerhabalar,
Benim kontrolum guzel gecti. Sadece gec dollenme olmus. Burda uzulen olmustu, onlari mutlu etmek icin hemen yazayim dedim
Bu arada benim SAT 21 haziran oldu. Liste sorumlusu belki degistirmek ister
O önemli bir durum doktorunuz kontrol altında tutmaya çalışır kuzum doktorunuzun yönlendirmesine uyunCanım peki protein kaçağı? İnternette okuduklarımdan çok korktum
Masallah. Bence cok tatli bir kizEki Görüntüle 3116020 11+3ten keseye bakarak tahmin yapabilir misiniz siz de bakalım siz ne diyeceksiniz herkes erkek diyor
Umarım her şey yolunda giderO önemli bir durum doktorunuz kontrol altında tutmaya çalışır kuzum doktorunuzun yönlendirmesine uyunsorun olmaz.
Canım İnternete ne bakıyorsun başım ağrıyor yaz beynimde tümör, beyin kanseri oldum sanırsın...o kadar kötü senaryolar ... içini ferah tut.
Yeni goruntu istiyorum yorum içinBu da bizim 8 haftalık us. Şu an 10 bitmek üzerecok karanlıktı cekemedim kuru fasulyeye benziyo
Yok kiz takılıyorum ugrasma eski mesajlarla :) ben sana mesajla atarım. Ya da en sagliklisi 10 gün sonra detaylı ultrasonum var onda doktor da bir tahminde bulunur 12+5 filan olacak size de sorarım :)Yaaaa gözümden kaçmıştır mutlakabirazdan evden çıkıcaz kontrole, akşama geçmiş mesajlardan bakacağım mutlaka
Oh biz de rahatladık valla cok şükür canimMerhabalar,
Benim kontrolum guzel gecti. Sadece gec dollenme olmus. Burda uzulen olmustu, onlari mutlu etmek icin hemen yazayim dedim
Bu arada benim SAT 21 haziran oldu. Liste sorumlusu belki degistirmek ister
Baska fotosu yok dimi canım, nub bölgesi pek belli olmuyor foto biraz bulanık çıkmış. Ama kafası büyük olduğu için sanırım erkek diyorlar, ona bakarak ben de erkek olduğunu hissettim :)Eki Görüntüle 3116020 11+3ten keseye bakarak tahmin yapabilir misiniz siz de bakalım siz ne diyeceksiniz herkes erkek diyor
Bana da sigaraya niye çıkmıyorsun diye soruyorlarBende saklıyorum kızlar doğurana kadar söylemem sadece aileler biliyor. Arşivden fotolar paylaşıyorum eski millette geziyorum sanıyor sürekliyoksa iş yerindekiler çakal. Alkollü olan fotolarda paylaşayım şüphelerini öldüreyim hepsinin
Üzgünüm canim benim herşey Allah tan demekten başka ne denir ki. Umarim guzel haberini tekrar aliriz. Allah gönlüne gore versinSelam arkadaşlar
Bugün olmam gereken 10+3 ama bebeğim 7+5 de kalbi malesef durmuş saat 2 de kürtaja giricem.. Rabbim size sağlıklı evlatlar nasip etsin sağ salim kucağınıza alın inşallahdualarım sizinle ben elendim hoşçakalın
Icini ferah tut canim hatta gidip çıkmış bile olabilirsin. Mesai bitti anca yazabiliyorumBu akşam kontrolüm var ve çok gergin hissediyorum şuan kendimikötü bir durumla karşılaşma ihtimali beynimi resmen kemiriyor....
Sağlıkla ilerlesin masallah minnosa8+2 sen herkese merhabaŞükürler olsun her şey yolunda kizlar herkesin de yolundadır insallah hepimiz sağlıkla kavuşalım cinsiyet tahmininiz var mi
Protein kaçağına muhakkak dikkat et canım endişelenme ama onu kontrol altına alması lazım doktorun ablamda vardı ondan biliyorumCanım peki protein kaçağı? İnternette okuduklarımdan çok korktum
Canım ablan sağlıkla doğum yaptı mı nasil bir yol izlendi?Protein kaçağına muhakkak dikkat et canım endişelenme ama onu kontrol altına alması lazım doktorun ablamda vardı ondan biliyorum
Ne kadar meraklılar ya kilo aldım ama sadece göbektenBana da sigaraya niye çıkmıyorsun diye soruyorlarben de odadan çıkınca sigaraya iniyorum diyip çıkıyorum benim göbeğim de büyüdü anlamsız şekilde herkes soruyor hamile misin diye. kilo aldım hamile olmasaydım bile millet öyle sanacaktı sanırım.
Ben şimdiden saklayamadım sanki yok mop dedim de dedikoducu tayfa çoktannn dedikodu yapıp yaymıştırNe kadar meraklılar ya kilo aldım ama sadece göbekten1 ay sonra saklayamayız yapacak bişi yok :)))
Kız işyerinde birisi duysa herkes duymuş demektir zaten. Ben evdeyim uzaktan destek verdiğim için rahatımBen şimdiden saklayamadım sanki yok mop dedim de dedikoducu tayfa çoktannn dedikodu yapıp yaymıştır
Kimseye demedim ama pirana gibiler bence hamile diye konuşuluyormuşKız işyerinde birisi duysa herkes duymuş demektir zaten. Ben evdeyim uzaktan destek verdiğim için rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?