2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yaaaa gözümden kaçmıştır mutlaka birazdan evden çıkıcaz kontrole, akşama geçmiş mesajlardan bakacağım mutlaka

Arkadaşlar benim idrar tahlili sonucum çıktı enfeksiyon yok fakat keton çıkmış tek kullanımlık saşe verdi bu sıkıntı yaratır mı canım sıkıldı biraz?
Sorun yok canım, hamilelik sürecinde oluyor surekli. Ben ilkinde surekli oluyordu saşe kullanıyorum normale dönüyor 3 -4 ay sonra tekrar çıkıyor

Merhabalar,

Benim kontrolum guzel gecti. Sadece gec dollenme olmus. Burda uzulen olmustu, onlari mutlu etmek icin hemen yazayim dedim

Bu arada benim SAT 21 haziran oldu. Liste sorumlusu belki degistirmek ister
Kuzum özel mesaj atsana bana , yada etiketle yeniden yazar mısın, evden çıkacağım şimdi kontrole unuturmuş aklımdan çıkar

Canım peki protein kaçağı? İnternette okuduklarımdan çok korktum
O önemli bir durum doktorunuz kontrol altında tutmaya çalışır kuzum doktorunuzun yönlendirmesine uyun sorun olmaz.
Canım İnternete ne bakıyorsun başım ağrıyor yaz beynimde tümör, beyin kanseri oldum sanırsın... o kadar kötü senaryolar ... içini ferah tut.

Umarım her şey yolunda gider Çok teşekkür ederim canım

Yaaaa gözümden kaçmıştır mutlaka birazdan evden çıkıcaz kontrole, akşama geçmiş mesajlardan bakacağım mutlaka
Yok kiz takılıyorum ugrasma eski mesajlarla :) ben sana mesajla atarım. Ya da en sagliklisi 10 gün sonra detaylı ultrasonum var onda doktor da bir tahminde bulunur 12+5 filan olacak size de sorarım :)

Merhabalar,

Benim kontrolum guzel gecti. Sadece gec dollenme olmus. Burda uzulen olmustu, onlari mutlu etmek icin hemen yazayim dedim

Bu arada benim SAT 21 haziran oldu. Liste sorumlusu belki degistirmek ister
Oh biz de rahatladık valla cok şükür canim

Eki Görüntüle 3116020 11+3ten keseye bakarak tahmin yapabilir misiniz siz de bakalım siz ne diyeceksiniz herkes erkek diyor
Baska fotosu yok dimi canım, nub bölgesi pek belli olmuyor foto biraz bulanık çıkmış. Ama kafası büyük olduğu için sanırım erkek diyorlar, ona bakarak ben de erkek olduğunu hissettim :)

Bana da sigaraya niye çıkmıyorsun diye soruyorlar ben de odadan çıkınca sigaraya iniyorum diyip çıkıyorum benim göbeğim de büyüdü anlamsız şekilde herkes soruyor hamile misin diye. kilo aldım hamile olmasaydım bile millet öyle sanacaktı sanırım.

Üzgünüm canim benim herşey Allah tan demekten başka ne denir ki. Umarim guzel haberini tekrar aliriz. Allah gönlüne gore versin
Bu akşam kontrolüm var ve çok gergin hissediyorum şuan kendimi kötü bir durumla karşılaşma ihtimali beynimi resmen kemiriyor....
Icini ferah tut canim hatta gidip çıkmış bile olabilirsin. Mesai bitti anca yazabiliyorum
8+2 sen herkese merhaba Şükürler olsun her şey yolunda kizlar herkesin de yolundadır insallah hepimiz sağlıkla kavuşalım cinsiyet tahmininiz var mi
Sağlıkla ilerlesin masallah minnosa kız diyeyim bakalim

Ne kadar meraklılar ya kilo aldım ama sadece göbekten 1 ay sonra saklayamayız yapacak bişi yok :)))

Kız işyerinde birisi duysa herkes duymuş demektir zaten. Ben evdeyim uzaktan destek verdiğim için rahatım
Kimseye demedim ama pirana gibiler bence hamile diye konuşuluyormuş Keşke ben de uzaktan çalışmaya geçsemm insanlar ayrı bi dert kıyafet olayı ayrı bi dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…