- 20 Aralık 2021
- 3.481
- 4.299
- 83
- 26
Canım evet sağlıkla doğum yaptı çok şükür. Zaten doktorun seni bilgilendirir canımCanım ablan sağlıkla doğum yaptı mı nasil bir yol izlendi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım evet sağlıkla doğum yaptı çok şükür. Zaten doktorun seni bilgilendirir canımCanım ablan sağlıkla doğum yaptı mı nasil bir yol izlendi?
Ben çok kötüydüm ama iyi olsaydım da işe gitseydim keşke tamamen çıkmak zorunda kaldım uzaktan destek veriyorum sadece. Bulantılar yüzünden evd Erbil’e ayağa kalkamıyorum canım. Çok zor. Kabızlık durumda sizlerde? Komposto yaptım kayısı yedim badem yedim duphalac şurup kullandım 3 gündür çıkamıyorum şuanda da korkuyorum girmeye. Yine aynı şeyleri yaşayacağım diye. hergün çıkan var mı ya en son 7 gün çıkmamıştım hastanelik olmuştumKimseye demedim ama pirana gibiler bence hamile diye konuşuluyormuş Keşke ben de uzaktan çalışmaya geçsemm insanlar ayrı bi dert kıyafet olayı ayrı bi dert
Oh şükür canım ben de sağlıkla geçiririm insallahCanım evet sağlıkla doğum yaptı çok şükür. Zaten doktorun seni bilgilendirir canım
Canım ben her gün cikiyorum günde 2 defa bile oluyor magnezyum kullanıyorum 2 aydır onun etkisi sanırım araştırırken kabızlık için magnezyum veriliyormuş doktorum bu sebeple vermedi ama buna çözüm oldu öncesinde ben de ciddi kabızlık vardı çünküBen çok kötüydüm ama iyi olsaydım da işe gitseydim keşke tamamen çıkmak zorunda kaldım uzaktan destek veriyorum sadece. Bulantılar yüzünden evd Erbil’e ayağa kalkamıyorum canım. Çok zor. Kabızlık durumda sizlerde? Komposto yaptım kayısı yedim badem yedim duphalac şurup kullandım 3 gündür çıkamıyorum şuanda da korkuyorum girmeye. Yine aynı şeyleri yaşayacağım diye. hergün çıkan var mı ya en son 7 gün çıkmamıştım hastanelik olmuştum
Ay evet evet.O değil de ben 2. Doz ve 3.dozda aman allahim kolumu kipirdatamamistim ya. Nasıl kol tutulması yapıyor o öyle hamileyken bir nebze de doğumdan sonra çocuğu emzir kaldır yatır gezdir çok zor oluyorrr....
Ben şimdiden saklayamadım sanki yok mop dedim de dedikoducu tayfa çoktannn dedikodu yapıp yaymıştır
Kızlar benim iş yerinde tek kadın benim erkeklerin hiç bişeyden anladığı yok bi ablamız var yemek yapan o da aşırı dikkatsiz bi kadındır ben söylemesem hayatta anlamazKız işyerinde birisi duysa herkes duymuş demektir zaten. Ben evdeyim uzaktan destek verdiğim için rahatım
Ben de magnezyum kullanmaya başladıktan sonra her gün ya da günde 2 çıkmaya başladım, kesinlikle olumlu etkisi var. Zaten bebeğe de cok faydaliymis, kullanmayan arkadaşlar mutlaka doktoruna danissinlarCanım ben her gün cikiyorum günde 2 defa bile oluyor magnezyum kullanıyorum 2 aydır onun etkisi sanırım araştırırken kabızlık için magnezyum veriliyormuş doktorum bu sebeple vermedi ama buna çözüm oldu öncesinde ben de ciddi kabızlık vardı çünkü
Ohhh şansa bak erkekler 9 aylık olsan yine anlamaz ödem yaptı kilo aldım dersen inanırlar birazda bol giyin tamam.Kızlar benim iş yerinde tek kadın benim erkeklerin hiç bişeyden anladığı yok bi ablamız var yemek yapan o da aşırı dikkatsiz bi kadındır ben söylemesem hayatta anlamaz
Bana ismini verir misin net canım benim doktorum verdi bana magnesie diye bişi ama o Müshil bildiğin 1 ölçek toz 1 bardak suyla karıştırdım resmen bağırsaklarım temizlenmişti. Acaba onu mu içiyorsun bilemedim kiCanım ben her gün cikiyorum günde 2 defa bile oluyor magnezyum kullanıyorum 2 aydır onun etkisi sanırım araştırırken kabızlık için magnezyum veriliyormuş doktorum bu sebeple vermedi ama buna çözüm oldu öncesinde ben de ciddi kabızlık vardı çünkü
Aynen öyleler valla dünyadan haberleri yokOhhh şansa bak erkekler 9 aylık olsan yine anlamaz ödem yaptı kilo aldım dersen inanırlar birazda bol giyin tamam.
Kesinlikle danışman lazım sende ismini yazar mısın canım doktoruma sorayım kurtulmam lazım bugün 4. Gün 7 gün çıkmadığımda hastanelik olmuştımBen de magnezyum kullanmaya başladıktan sonra her gün ya da günde 2 çıkmaya başladım, kesinlikle olumlu etkisi var. Zaten bebeğe de cok faydaliymis, kullanmayan arkadaşlar mutlaka doktoruna danissinlar
Bana gün kusuru erik kurusu karıyıs komposto da fayda etmedi bugün 4,gün ve zaten bulantıları zirvede yaşıyroımBende kabizlik 3 gundur var. Eksik kalmadi bence bende 4 tane gun kurusunu ortasindan ayirip suda bekletiyorum sabah aksam suyuyla iciyorum ve yiyorum. Bu sekilde fayda gordum. Bir de wc de uzun kaliyorum. Valla kabizlik ile bulanti dogru orantili. Wc midemi de rahatlatiyor.
Aaa bugun seker riskim de cikti o yuzden doktor diyet dedi durdu. Kuru ekmek iyi geliyordu simdi yasak! Bulanti giderici yazdi ki rahtlayayim et yiyebileyim. Eti baya onemsiyor doktor
Bir de gobus konusulmus. Benim de cikti ve insanlar bakiyor. Tahmin ediyorlar ama sert mizacliyim diye soramiyorlar
Amin canım inşallah
Benim de ilk çocuğum olmamasına rağmen, güya tecrübeli gibi görünürüz ama hala tam anlamıyla sevinemedim yavruma kavuştuğuma.. Hep bir endişe.. acaba acaba..? Bunları hissediyor mudur diye bu sefer bir de onun için üzülüyorum. Hayırlısıyla şu 10-11 hafta kontrolleri de bir geçseydi sağlıkla.. İnşallah biraz daha rahatlarız yaa
Eki Görüntüle 3116020 11+3ten keseye bakarak tahmin yapabilir misiniz siz de bakalım siz ne diyeceksiniz herkes erkek diyor
Bende kabizlik 3 gundur var. Eksik kalmadi bence bende 4 tane gun kurusunu ortasindan ayirip suda bekletiyorum sabah aksam suyuyla iciyorum ve yiyorum. Bu sekilde fayda gordum. Bir de wc de uzun kaliyorum. Valla kabizlik ile bulanti dogru orantili. Wc midemi de rahatlatiyor.
Aaa bugun seker riskim de cikti o yuzden doktor diyet dedi durdu. Kuru ekmek iyi geliyordu simdi yasak! Bulanti giderici yazdi ki rahtlayayim et yiyebileyim. Eti baya onemsiyor doktor
Bir de gobus konusulmus. Benim de cikti ve insanlar bakiyor. Tahmin ediyorlar ama sert mizacliyim diye soramiyorlar
Magnezyumun bir çok formu var canım kabızlık için etkili olan formu sitrat olan herhangi bir marka magnezyum sitrat kullanabilirsin düzene sokuyorKesinlikle danışman lazım sende ismini yazar mısın canım doktoruma sorayım kurtulmam lazım bugün 4. Gün 7 gün çıkmadığımda hastanelik olmuştım
Magnimore plus bana önerdiği canim, günde bir tablet kullanıyorum. İnşallah en yakin zamanda düzene girer zordur bilirimKesinlikle danışman lazım sende ismini yazar mısın canım doktoruma sorayım kurtulmam lazım bugün 4. Gün 7 gün çıkmadığımda hastanelik olmuştım
Yani olumsuz bir bilgi vercegim ama iyiliginiz icin ... 7.aydan sonra top yapiyor kabizlik Sizin simdiden bir cozum bulmaniz lazim. Neden acaba, arastirsalar yok mu ki cozumu...Bana gün kusuru erik kurusu karıyıs komposto da fayda etmedi bugün 4,gün ve zaten bulantıları zirvede yaşıyroım