• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kimseye demedim ama pirana gibiler bence hamile diye konuşuluyormuş 😅Keşke ben de uzaktan çalışmaya geçsemm insanlar ayrı bi dert kıyafet olayı ayrı bi dert
Ben çok kötüydüm ama iyi olsaydım da işe gitseydim keşke tamamen çıkmak zorunda kaldım uzaktan destek veriyorum sadece. Bulantılar yüzünden evd Erbil’e ayağa kalkamıyorum canım. Çok zor. Kabızlık durumda sizlerde? Komposto yaptım kayısı yedim badem yedim duphalac şurup kullandım 3 gündür çıkamıyorum şuanda da korkuyorum girmeye. Yine aynı şeyleri yaşayacağım diye. 🥹 hergün çıkan var mı ya en son 7 gün çıkmamıştım hastanelik olmuştum

Ben çok kötüydüm ama iyi olsaydım da işe gitseydim keşke tamamen çıkmak zorunda kaldım uzaktan destek veriyorum sadece. Bulantılar yüzünden evd Erbil’e ayağa kalkamıyorum canım. Çok zor. Kabızlık durumda sizlerde? Komposto yaptım kayısı yedim badem yedim duphalac şurup kullandım 3 gündür çıkamıyorum şuanda da korkuyorum girmeye. Yine aynı şeyleri yaşayacağım diye. 🥹 hergün çıkan var mı ya en son 7 gün çıkmamıştım hastanelik olmuştum
Canım ben her gün cikiyorum günde 2 defa bile oluyor magnezyum kullanıyorum 2 aydır onun etkisi sanırım araştırırken kabızlık için magnezyum veriliyormuş doktorum bu sebeple vermedi ama buna çözüm oldu öncesinde ben de ciddi kabızlık vardı çünkü

O değil de ben 2. Doz ve 3.dozda aman allahim kolumu kipirdatamamistim ya. Nasıl kol tutulması yapıyor o öyle 🤔 hamileyken bir nebze de doğumdan sonra çocuğu emzir kaldır yatır gezdir çok zor oluyorrr....
Ay evet evet.
Felç oldum sanmıştım, bu defa aşı olursam cuma günü yaptırayım, oğlumu okula getir götür de yapamam

Ben şimdiden saklayamadım sanki yok mop dedim de dedikoducu tayfa çoktannn dedikodu yapıp yaymıştır😅
Kız işyerinde birisi duysa herkes duymuş demektir zaten. Ben evdeyim uzaktan destek verdiğim için rahatım 😀
Kızlar benim iş yerinde tek kadın benim erkeklerin hiç bişeyden anladığı yok 🤣 bi ablamız var yemek yapan o da aşırı dikkatsiz bi kadındır ben söylemesem hayatta anlamaz 😁

Bende kabizlik 3 gundur var. Eksik kalmadi bence bende :D 4 tane gun kurusunu ortasindan ayirip suda bekletiyorum sabah aksam suyuyla iciyorum ve yiyorum. Bu sekilde fayda gordum. Bir de wc de uzun kaliyorum. Valla kabizlik ile bulanti dogru orantili. Wc midemi de rahatlatiyor.

Aaa bugun seker riskim de cikti :D :D o yuzden doktor diyet dedi durdu. Kuru ekmek iyi geliyordu simdi yasak! Bulanti giderici yazdi ki rahtlayayim et yiyebileyim. Eti baya onemsiyor doktor🤷

Bir de gobus konusulmus. Benim de cikti ve insanlar bakiyor. Tahmin ediyorlar ama sert mizacliyim diye soramiyorlar 😎

Canım ben her gün cikiyorum günde 2 defa bile oluyor magnezyum kullanıyorum 2 aydır onun etkisi sanırım araştırırken kabızlık için magnezyum veriliyormuş doktorum bu sebeple vermedi ama buna çözüm oldu öncesinde ben de ciddi kabızlık vardı çünkü
Ben de magnezyum kullanmaya başladıktan sonra her gün ya da günde 2 çıkmaya başladım, kesinlikle olumlu etkisi var. Zaten bebeğe de cok faydaliymis, kullanmayan arkadaşlar mutlaka doktoruna danissinlar

Kızlar benim iş yerinde tek kadın benim erkeklerin hiç bişeyden anladığı yok 🤣 bi ablamız var yemek yapan o da aşırı dikkatsiz bi kadındır ben söylemesem hayatta anlamaz 😁
Ohhh şansa bak erkekler 9 aylık olsan yine anlamaz ödem yaptı kilo aldım dersen inanırlar birazda bol giyin tamam. 😁

Bana ismini verir misin net canım benim doktorum verdi bana magnesie diye bişi ama o Müshil bildiğin 1 ölçek toz 1 bardak suyla karıştırdım resmen bağırsaklarım temizlenmişti. Acaba onu mu içiyorsun bilemedim ki 🙄

Ben de magnezyum kullanmaya başladıktan sonra her gün ya da günde 2 çıkmaya başladım, kesinlikle olumlu etkisi var. Zaten bebeğe de cok faydaliymis, kullanmayan arkadaşlar mutlaka doktoruna danissinlar
Kesinlikle danışman lazım sende ismini yazar mısın canım doktoruma sorayım kurtulmam lazım bugün 4. Gün 7 gün çıkmadığımda hastanelik olmuştım 🥹

Bende kabizlik 3 gundur var. Eksik kalmadi bence bende :KK70: 4 tane gun kurusunu ortasindan ayirip suda bekletiyorum sabah aksam suyuyla iciyorum ve yiyorum. Bu sekilde fayda gordum. Bir de wc de uzun kaliyorum. Valla kabizlik ile bulanti dogru orantili. Wc midemi de rahatlatiyor.

Aaa bugun seker riskim de cikti :KK70: :KK70: o yuzden doktor diyet dedi durdu. Kuru ekmek iyi geliyordu simdi yasak! Bulanti giderici yazdi ki rahtlayayim et yiyebileyim. Eti baya onemsiyor doktor🤷

Bir de gobus konusulmus. Benim de cikti ve insanlar bakiyor. Tahmin ediyorlar ama sert mizacliyim diye soramiyorlar 😎
Bana gün kusuru erik kurusu karıyıs komposto da fayda etmedi bugün 4,gün ve zaten bulantıları zirvede yaşıyroım 🙄

Amin canım inşallah 🙏🏻
Benim de ilk çocuğum olmamasına rağmen, güya tecrübeli gibi görünürüz ama hala tam anlamıyla sevinemedim yavruma kavuştuğuma.. Hep bir endişe.. acaba acaba..? Bunları hissediyor mudur diye bu sefer bir de onun için üzülüyorum. Hayırlısıyla şu 10-11 hafta kontrolleri de bir geçseydi sağlıkla.. İnşallah biraz daha rahatlarız yaa🙏🏻🌸💞

Evet bende tecrübeliyim aslında ama işte insan böyle şeylerle sık duyunca benim bebeğime de olur diye korkup endişeleniyor elde değil yani inşallah az kaldı bu dönem bitince hep güzel haberleri konuşuruz hayırlısıyla 🤲🌸

Eki Görüntüle 3116020 11+3ten keseye bakarak tahmin yapabilir misiniz siz de bakalım siz ne diyeceksiniz herkes erkek diyor 😂😂

Ben de kız demek istiyorum öyle hissettim 🥰🤗🌸

Bende kabizlik 3 gundur var. Eksik kalmadi bence bende :KK70: 4 tane gun kurusunu ortasindan ayirip suda bekletiyorum sabah aksam suyuyla iciyorum ve yiyorum. Bu sekilde fayda gordum. Bir de wc de uzun kaliyorum. Valla kabizlik ile bulanti dogru orantili. Wc midemi de rahatlatiyor.

Aaa bugun seker riskim de cikti :KK70: :KK70: o yuzden doktor diyet dedi durdu. Kuru ekmek iyi geliyordu simdi yasak! Bulanti giderici yazdi ki rahtlayayim et yiyebileyim. Eti baya onemsiyor doktor🤷

Ben 14 hafta kustum ilkinde ama kabız olmadım herhalde ilaçlardan çözemedim ama 🙈 tam 6 kilo verdim ve doktora yalvardım bana ilaç verin sadece bir meyve yiyip yaşıyorum çocuk besinsiz kalacak ya da serum yapin diye 😳 bana dedi ki şuan sorun yok çocuk senden besleniyor bir şey olmaz ilaç kullanmak hiç sağlıklı değil 🙈 benim doktorum çok acimasizmis ya şimdi görüyorum hepsi size yardımcı oluyor iyi ki değişirmişim onu 😂😂😂 ama son görüşmeye gittiğimde tramvaydan defalarca kez indim 🙄 dedim ilaç verin sadece ulaşım kullanmam gerektiğinde iccem duraklarda kustum hep çok dedim yine vermeyince kızdım bir daha da gitmedim ona 🙄

Kesinlikle danışman lazım sende ismini yazar mısın canım doktoruma sorayım kurtulmam lazım bugün 4. Gün 7 gün çıkmadığımda hastanelik olmuştım 🥹
Magnezyumun bir çok formu var canım kabızlık için etkili olan formu sitrat olan herhangi bir marka magnezyum sitrat kullanabilirsin düzene sokuyor

Magnimore plus bana önerdiği canim, günde bir tablet kullanıyorum. İnşallah en yakin zamanda düzene girer zordur bilirim

Bana gün kusuru erik kurusu karıyıs komposto da fayda etmedi bugün 4,gün ve zaten bulantıları zirvede yaşıyroım 🙄
Yani olumsuz bir bilgi vercegim ama iyiliginiz icin ... 7.aydan sonra top yapiyor kabizlik :( Sizin simdiden bir cozum bulmaniz lazim. Neden acaba, arastirsalar yok mu ki cozumu...

Back