2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benmki ne oğluma nede kızıma benziyor farklı geçiyor bu sefer ben hâlâ kimseye söylemedim dün oğluma söyledim çok sevindi kuzum
Bizim de yakın aile ve yakın bi kaç arkadaşımız biliyor akrabalara daha söylemedik, bana kalsa doğurana kadar söylemem zaten
Ahaha bende öyle olmuştım gönlümden geçen kızdı herkes erkek deyince erkek olacağına inanmıştım artık
ben de aynı durumdayım şuan doktor cinsiyet kız derse çok şaşırıcam

Peki sonuçları nereye gönderdiler. Amerika firması mı Kore mi

Genoks firması her şehir de var mı acaba?
Ben izmir ya da Bursa’da bir firma düşünüyorum.
Kaçıncı haftada kan aldılar tam olarak?.

Elbette hepsi sağlıkla doğsun inşllah

Bizim de yakın aile ve yakın bi kaç arkadaşımız biliyor akrabalara daha söylemedik, bana kalsa doğurana kadar söylemem zaten
Biz de hala söylemiyoruz. İş yerinde giyecek kıyafet bulamıyorum. Gobisim çıkıp duruyor hepsinde Haftaya cuma kontrol var. Sonra da 1 hafta tatilim var. Kontrolde inşallah oğlana soylucez güzel haberler alırız inşallah Tatil dönüşü de annemlere ugrayacağız. Yuzyuze söyleyeceğiz cok heyecanli Dönüşte de artık şirketteki arkadaşlara.. Zaten söylemezsem kesin kilo aldın falan diyecekler artik

Kızlar bulantilariniz ne alemde 11. Haftaya girdik benim baştaki gibi değil. Azaldı
Ne güzel.. geçer artık inşallah.. Bende bulantı olmadı hiç ama 1 haftadır da bende sabahları mide yanması, mide kazınması.. böyle kötü bir rahatsızlık oluyor da tam anlatamıyorum. Geçen hamileligimde de oluyordu, yaşayınca hatırladım. Gaviscon falan içiyordum o zaman.. Cubuk kraker, peynir ekmek falan atistiriyorum ama geçmiyor tam. Bir kaç hafta böyle gidecek galiba..

Çok üzüldüm ne desem bilemedim inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde tekrar nasip olur

Ah canım çok üzüldüm Bir şüphe falan var mıydı ki..? Çok çok geçmiş olsun.. Allah sabrını versin canım.. inşallah hayırlı zamanda sağlıkla kavusursunuz

Cok gecmis olsun. Siz iyi olun insallah. Bu sureci saglikla tamamlayin Allah in izni ile...

Merhaba kızlar. Ben bugün kontrole gittim. Haftam 10+4 olması gerekirken bebek 11+3 çıktı sizin de böyle haftanın önde gittiği oldu mu? Bir sorun olur mu sizce?

Çok üzgünüm allah kalbinize ferahlık versin. En yakın zamanda tekrar nasip olsun inşallah.

Ahh canım benim yaa hiç beklemiyordum nasıl üzüldüm ya çok geçmiş olsun. Allahım tekrardan sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sanada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…