Ahaha bende öyle olmuştım gönlümden geçen kızdı herkes erkek deyince erkek olacağına inanmıştım artıkBana da %80 lik kısım erkek diyorbeni erkeğe adapte ettiler bakalım minnoşun cinsiyeti ne çıkıcak
Bizim de yakın aile ve yakın bi kaç arkadaşımız biliyor akrabalara daha söylemedik, bana kalsa doğurana kadar söylemem zatenBenmki ne oğluma nede kızıma benziyor farklı geçiyor bu sefer ben hâlâ kimseye söylemedimdün oğluma söyledim çok sevindi kuzum
ben de aynı durumdayım şuan doktor cinsiyet kız derse çok şaşırıcamAhaha bende öyle olmuştım gönlümden geçen kızdı herkes erkek deyince erkek olacağına inanmıştım artık
Peki sonuçları nereye gönderdiler. Amerika firması mı Kore miGenoks firmasına yaptırdım canım ben. Firmadan geldiler zaten direk hanımı doktorun muayenesinde aldılar. Doktorum onu tavsiye etti. Dolar üzerinden yapıyorlar 350$ a yapılıyor. 6300 TL ödeme yaptım. Bana herkes erkek dedi hatta annem erkek hastane çıkışı galan almıştı düşün o kadar eminlersadece 1/2 kişi kız dedi. Ama gönlümden kız geçmişti hep. Rabbim sağlık versin dedim hepsinin güzelliği başka. Erkek olsaydı da çok mutlu olurdum. Yeter ki sağlıkla gelsinler sağlıklı olsun hepsi
Genoks firması her şehir de var mı acaba?Genoks firmasına yaptırdım canım ben. Firmadan geldiler zaten direk hanımı doktorun muayenesinde aldılar. Doktorum onu tavsiye etti. Dolar üzerinden yapıyorlar 350$ a yapılıyor. 6300 TL ödeme yaptım. Bana herkes erkek dedi hatta annem erkek hastane çıkışı galan almıştı düşün o kadar eminlersadece 1/2 kişi kız dedi. Ama gönlümden kız geçmişti hep. Rabbim sağlık versin dedim hepsinin güzelliği başka. Erkek olsaydı da çok mutlu olurdum. Yeter ki sağlıkla gelsinler sağlıklı olsun hepsi
Ne güzel çabuk olmuş ya6. Günde çıktı sonucum canım. Zaten 1 haftada çıkıyor demişlerdi.
Biz de hala söylemiyoruz. İş yerinde giyecek kıyafet bulamıyorum. Gobisim çıkıp duruyor hepsindeBizim de yakın aile ve yakın bi kaç arkadaşımız biliyor akrabalara daha söylemedik, bana kalsa doğurana kadar söylemem zaten
Ne güzel.. geçer artık inşallah.. Bende bulantı olmadı hiç ama 1 haftadır da bende sabahları mide yanması, mide kazınması.. böyle kötü bir rahatsızlık oluyor da tam anlatamıyorum. Geçen hamileligimde de oluyordu, yaşayınca hatırladım. Gaviscon falan içiyordum o zaman.. Cubuk kraker, peynir ekmek falan atistiriyorum ama geçmiyor tam. Bir kaç hafta böyle gidecek galiba..Kızlar bulantilariniz ne alemde 11. Haftaya girdik benim baştaki gibi değil. Azaldı
Çok üzüldüm ne desem bilemedimSelam arkadaşlar
Bugün olmam gereken 10+3 ama bebeğim 7+5 de kalbi malesef durmuş saat 2 de kürtaja giricem.. Rabbim size sağlıklı evlatlar nasip etsin sağ salim kucağınıza alın inşallahdualarım sizinle ben elendim hoşçakalın
Ah canım çok üzüldümSelam arkadaşlar
Bugün olmam gereken 10+3 ama bebeğim 7+5 de kalbi malesef durmuş saat 2 de kürtaja giricem.. Rabbim size sağlıklı evlatlar nasip etsin sağ salim kucağınıza alın inşallahdualarım sizinle ben elendim hoşçakalın
Off çok üzüldüm çok geçmiş olsun canımSelam arkadaşlar
Cok gecmis olsun. Siz iyi olun insallah. Bu sureci saglikla tamamlayin Allah in izni ile...Selam arkadaşlar
Erken dollenme olmustur. Bir hafta once dogar :) Sağlıkla gelsinMerhaba kızlar. Ben bugün kontrole gittim. Haftam 10+4 olması gerekirken bebek 11+3 çıktı sizin de böyle haftanın önde gittiği oldu mu? Bir sorun olur mu sizce?
Benim de 6 gün önden gidiyordu en son. Sorun olmaz tabikiMerhaba kızlar. Ben bugün kontrole gittim. Haftam 10+4 olması gerekirken bebek 11+3 çıktı sizin de böyle haftanın önde gittiği oldu mu? Bir sorun olur mu sizce?
Çok üzgünüm allah kalbinize ferahlık versin. En yakın zamanda tekrar nasip olsun inşallah.Selam arkadaşlar
3 hafta önceki kontrolümde haftasıyla tam uyumluydu ondan tedirgin oldum biraz inşallah canım sağolErken dollenme olmustur. Bir hafta once dogar :) Sağlıkla gelsin
Ahh canım benim yaa hiç beklemiyordum nasıl üzüldüm ya çok geçmiş olsun. Allahım tekrardan sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sanada canımSelam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?