2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Nifty kaçıncı haftada yaptıracaksın fiyat bilgisi aldın mı ?

Bol bol havuç ye canım. Havuç amniyon sıvısini arttiriyormus. Hatırlıyorum benim şekerden kaynaklı suyum fazlaydı havuç tüketme demislerdi. Bi arastir yine canım. Bol su iç yeşil yapraklı bitkiler tüket birde bol bol havuç

Çok şükür canm gözün aydın temiz çıkmış sonucun prensesinde hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende çok istiyorum kızımın olmasını nasip tabikide sağlıklı olsunda

Canım booll havuç suyu ve armut suyu çoğaltıyor tecrübe ile sabit dene istersen

Canımmm sayende indirimden haberim oldu şimdi aldım ben de park yatak çok beğendiğim bir model vardı fiyatlar baya iyi al bence ben kubbie sleep olanı aldım umarım sağlıkla kullanmak nasip olur
Çok sevindim canım güle güle kullan inşallah ben de alsam mı diyodum ama eşim illa görüp inceleyerek alalım bu tarz şeyleri daha erken diyor. Biraz bekleyeceğiz artık inşallah yine indirimde yakalarız

Kızlar merhaba bebegimin kalp atışınj kaç haftalıkken doktor dinletir yada doktordan doktora değişirmi
Benim doktor çok kısa da olsa her kontrolde dinletiyor.
İlk olarak 5+6 da gittiğimde karından görülmedi, vajinal ultrason ile kalp atışı duyuldu, ama ultrasona göre 6+2 di.
Senin ne kadarlık?

Çok sevindim canım güle güle kullan inşallah ben de alsam mı diyodum ama eşim illa görüp inceleyerek alalım bu tarz şeyleri daha erken diyor. Biraz bekleyeceğiz artık inşallah yine indirimde yakalarız
Canım bizim ev biraz küçük bir de çocuğun odasını bir yaşında ayırıcam insallah buna gidip e bebekte bakmıştım derli toplu çok güzel arastırırsan begenecegine eminim

Yaa cok sevindim sağlıkla gelsin ayyy iki kız kardeş cok tatli olacaklar ilk cinsiyeti net olan sn oldun galiba siradakii kim acaba

Yarın da benim randevum var inşallah güzel haberler le gelirim size
Hadi senden de guzel sonuclari alalim hayırlısıyla testin sifa da olacak sanirsam pazar günü bi de 30 ağustos resmi tatilde poliklinik oluyo mu. Ben devlete gidemicem ikili icin . Orada yaptirabilirim. Ucret hakkina da bilgin varsa eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…