• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba kızlar konu olarak umarım dogru yerdeyimdir bende 10 agustosta tes yaptım evde pozitif cıktı hastaneye gittim son adetimin başlangıcı 26 hazirandı kan testindede hamile oldumu öğrendim 6 hafta 4 günlük suan cok sol sırt ve kasık agrım bel agrım iştahsızlık var doktorumda bir hafta sonra yeniden kontrole cagırmıştı kesesi var göbek bagı oluşmuştu cok heycanlı ve mutluyum
Canım merhaba eger son adet tarihiniz 26 haziranda 7+4 diye hesapladım ama doktorunuz 6+4 baz aldıysa o şekilde takip etmek gerekir. Hayırlısı olsun bu arada cnim 😊bu haftalarda bel ağrısı kaşık ağrısı felan çok normal oluyor.

Kızlar şimdi doktorum aradı beni Fetal DNA sonuçlarım çıkmış temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok dedi. Cinsiyeti de artık netleşti Kızım olacak Allah’ın izniyle. Benim artık cisyeti yazabilirsin canım. Rheaa Rheaa rabbim hepinize güzel haberler verdirsin biz de mutlu olalım. Gönlümden kız geçiyordu herkes erkek dedi ben bile artık erkek olacak diyordum sanırım ama sağlık sıhhat diledim hep. Çok şükür kızım oluyor. O kadar mutluyum ki anlatamam 😍
Ben kız demistim 😊İlk tutturmam oldu. Bakalım diğerleri ne olarak. Bu vesileyle kendi tahminlerimi yazdığım listeyi ilistirivereyim buraya 🌺

Eklentiler

• Screenshot_20220818-182919_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20220818-182919_Samsung Notes.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba ben de gebeligimin 6. Haftasinda testler yaptırdım tsh degerim 4 cıktı ve hemen günlük 50 mg ilaç basladim. Bebegin beyin gelisimini direkt etkileyen bir durummus bence ihmal etmeden doktorunuz nasıl bir prosödür uyguluyorsa ona göre ilerleyin.
Tesekkur ederim mesajiniz icin oylr yapcam mecbur belki yan etkisi bas ağrısı gecer ilerleyen gunlerde

Canımm çok tebrik ederim darısı başımıza inşallah 😍🧿 mide bulantıların ne durumda?
Mide bulantılarım mide yanmam iştahsızşığım devam ediyor doktorum2 haftaya kalmaz merak etme dedi ben de bittim. Bugün 1 er saat arayla 2 defa çıkarttım. Neyse güzel haberler gelsin yeter ki İnan bunlsra katlanırız. Zor olan güzellikleriyle gelir. Rabbim senden de güzel haberler almamızı nasip etsin inşallah bize… 💙🧿🌸

Ben kız demistim 😊İlk tutturmam oldu. Bakalım diğerleri ne olarak. Bu vesileyle kendi tahminlerimi yazdığım listeyi ilistirivereyim buraya 🌺
Aynen çoğunluk erkek diyordu bana😬 ne güzel not etmişsin bir kenara benve de baktın hepsi tutuyor sende internetten görüntü atana cinsiyet söyle iyi iş yaparsın 😬😬😬

Mide bulantılarım mide yanmam iştahsızşığım devam ediyor doktorum2 haftaya kalmaz merak etme dedi ben de bittim. Bugün 1 er saat arayla 2 defa çıkarttım. Neyse güzel haberler gelsin yeter ki İnan bunlsra katlanırız. Zor olan güzellikleriyle gelir. Rabbim senden de güzel haberler almamızı nasip etsin inşallah bize… 💙🧿🌸
Canımm insallah en yakın zamanda şu bulantılar da geçer de hamileliğin güzel keyifli kısımlarına geliriz👼🏻 Yarın da benim kontrolüm var heyecan dorukta bakalım 15 gündür görmüyordum özledim bile bebisi 😍❤️🧿

Canımm insallah en yakın zamanda şu bulantılar da geçer de hamileliğin güzel keyifli kısımlarına geliriz👼🏻 Yarın da benim kontrolüm var heyecan dorukta bakalım 15 gündür görmüyordum özledim bile bebisi 😍❤️🧿
Hadi inşalalh güzel haberler getir bize canım bakalım cinsiyet belli olacak mı? Ne güzel ya şu bulantılar geçsin nasıl güzel zamanlar geçireceğiz o zaman ben hala hiç kg almadım 2,5 kg vermiştim bulantılar geçtikten sonra kilo almaya da başlarım valla umurumda değil kilo canım ne istediyse kana kana yiyeceğim 2 aydır yemediklerime sayacağım😬 hadi hepimizin cinsiyetleri belli olsun alacaklarımıza bakalım 😁

Hadi inşalalh güzel haberler getir bize canım bakalım cinsiyet belli olacak mı? Ne güzel ya şu bulantılar geçsin nasıl güzel zamanlar geçireceğiz o zaman ben hala hiç kg almadım 2,5 kg vermiştim bulantılar geçtikten sonra kilo almaya da başlarım valla umurumda değil kilo canım ne istediyse kana kana yiyeceğim 2 aydır yemediklerime sayacağım😬 hadi hepimizin cinsiyetleri belli olsun alacaklarımıza bakalım 😁
Yaa evet limonlu dondurma yemekten bıktım usandım artık canım bir şeyler ceksin istiyorum 🫣😁 ben de eksi üç bucuk kiloyla bayrağı taşıyorum resmen 😬

Yaa evet limonlu dondurma yemekten bıktım usandım artık canım bir şeyler ceksin istiyorum 🫣😁 ben de eksi üç bucuk kiloyla bayrağı taşıyorum resmen 😬
Dondurma bile yiyemedim yağlı gelitor yap gibi geliyor hepsi gözüme buzlu dondurma denedim bu gökkuşağı falan yok onlarda midemi bulandırdı. Neyse az kaldı çok şükür inşallah geçi gidecek güzelliklere az kaldı 😀

Kızlar şimdi doktorum aradı beni Fetal DNA sonuçlarım çıkmış temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok dedi. Cinsiyeti de artık netleşti Kızım olacak Allah’ın izniyle. Benim artık cisyeti yazabilirsin canım. Rheaa Rheaa rabbim hepinize güzel haberler verdirsin biz de mutlu olalım. Gönlümden kız geçiyordu herkes erkek dedi ben bile artık erkek olacak diyordum sanırım ama sağlık sıhhat diledim hep. Çok şükür kızım oluyor. O kadar mutluyum ki anlatamam 😍
Canım benim hayırlısı olsun çok sevindim senin adına ,ne güzel sonuçlarda tertemiz darısı bizlerin başına inşallah biZde böyle hayırlı haberlerle yazarız buraya 😍😍

❤️ Sağ Salim kucağınıza alın
Yarın da benim randevum var inşallah güzel haberler le gelirim size 🙏☺️
Güzel haberler ile gel inşallah canım
Bana tetanoz için tarih bile verdiler telefonda aradı gelin tetanoz için tarih verelim hem doktorunuzla görüşün diye ki ben doktorla da görüşmüştüm resmen beni yok sayıyorlar şuan 😂😂😂😂 gittiğimi unutmuşlar o kadar unutmuşlar beni o kadar kaydetmemisler ki 😂😂

Aynen bence de zaten ben yılbaşından sonra doğururum büyük ihtimalle temel eksikleri hemen yılbaşından önce tamamlamalı 🤗 bakarim hepsiburadadan alisveris yapiyoruz biz eger uygunsa ordan alirim 👍

Ayy yerim ben onu sonrasında iş tuhaflasiyor ama olsun yine de bebekler ne yapsa tatlıdır 🙈🥰 suyu içip çişini yapıp tekrar cismi suyunu içse bile 😂😂🙈🙈

Bak senin doktorun da adet tarihini guncelledi dimi benimki de öyle yapmıştı ilkinde. Bana bu konuda baya sert bir tepki gelmişti daha önce soyledigimde ama boylece cocugun gelisimi daha dogru takip ediliyor bence 👍 hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz 🥰👍

Ben ilkinde yaptırmadım ondan hiç anlamıyorum yaptirsam biraz anlardım ama bu sefer hiç fikrim yok maalesef 🙈

Yaaaa çok sevindim sağlıklı olmasına 🥰❤ en önemlisi sağlık sizler de ne güzel erken şekilde öğrendiniz sağlıklı olduklarını umarım sağlıkla da alırsınız kucağınıza 😊 Kız olmasindan ziyade gönlüne göre olmasına sevindim 🥰❤ mutluluğunuz daim olsun inşallah 🤲🤲🤲
Ayy kız ❤️ çok cok sevindim senin adına
En azından seni arayan birileri var 😂 kaçıncı haftaya verdiler aşı gününü?
Beni de yeni aradılar,, hamileymişiniz diye.
Günaydın diyecektim 😀 ama doktor son kontrolde hamile diye girmiş sisteme onunla alakalı sanırım.
Dondurma bile yiyemedim yağlı gelitor yap gibi geliyor hepsi gözüme buzlu dondurma denedim bu gökkuşağı falan yok onlarda midemi bulandırdı. Neyse az kaldı çok şükür inşallah geçi gidecek güzelliklere az kaldı 😀
Ah kuzum ya .. sen çok çektin, inşallah Rabbim bebek dogunca bu çektiklerine kefaret akıllı,uslu, sağlıklı, gaz sancısız bir bebek nasip eder 🤗

Canım benim hayırlısı olsun çok sevindim senin adına ,ne güzel sonuçlarda tertemiz darısı bizlerin başına inşallah biZde böyle hayırlı haberlerle yazarız buraya 😍😍
Amin inşallah güzel haberleriniz bekliyorum sabırsızlıkla kızlar cinsiyetler belli olsun hepimizin sonraki aşamaya geçelim hep birlikte 😍🧿💙

Ah kuzum ya .. sen çok çektin, inşallah Rabbim bebek dogunca bu çektiklerine kefaret akıllı,uslu, sağlıklı, gaz sancısız bir bebek nasip eder 🤗
İnşallah canım 2 haftaya düzeleceğimi ümit ediyorum. Zaten benim gibi olan 2/3 kişi var sanırım sadece. Rabbim sağlıkla versin katlanıyoruz işte söylensekte:) 🌸

Kullanman değil kullanmaman zarar verir kuzucum ☺️ Aman ilacını ihmal etme. Baya arkadaş varız burada tiroid ilacı alan. Ben de 3ten düşürmeye çalışıyorum yarın tahlilim var inşallah düşmüştür Baş ağrının sebebi o değildir bence çünkü çok da yan etkisi olan bir ilaç değil. Hele ki bebeğe zararı değil faydası var çok çok düzenli kullanmalısın. Baş ağrısı hormonlardan da olabilir. Yine de doktoruna sorman iyi olabilir 💕 Normale dönse de bıraktırmaz diye düşünüyorum çünkü değerlerin tekrar yükselmemesi gerekiyor. Doktorun doğru bir karar verecektir 🙏🏻
İNSAALLAH faydası olsun hic sikinti degil bas ağrısı falan hepsi gelip gecer yeter ki bebislerimiz saglukli olup saglukla kucağımıza aliriz İNSAALLAH 🥰🥰🥰

Ne demek umarim yardımcı olabilmisizdir 🥰🤲🌸

Vallahi şimdi sen söyleyince bazı hastaneler hala o sisteme aşırı bağlı ve birbirine asla kimseyi gönderemiyor belki de öyledir orası da bilemedim ben bir keresinde sadece bir soru sormak için bile başka birime gidememistim doktor da arayamamıştı randevu aldım 15 gün sonraya 🙄 ne alaka yani çok saçma bir durum ama Çapa'da öyle değil gerçekten doktorlar birbirini arayıp hasta konusunda bilgi alıyor 🙄 soru soruyor gerekirse yolluyorum hastaya bir baksana diyor işte bu yüzden biraz farklı kalmış olabilir bu hastane dediğin gibi hastanenin sistemi ile alakalı 👍

Insallahhh🥰🌸 çok güzel bir gün olur inşallah 🌸🌸🌸

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz 🤗🥰🌸

Ayy aynı ben bende sabahın köründe uyanıktım içerileri topladım sonra uzandım geri uyumuşum 11de uyandım çok utandım normalde bu kadar uyumuyorum kızım da yanıma gelmiş diyor artık uyanman lazım acıktım 😂😂😂

Vallahi biraz arap saçı oldu benim cinsiyet tahminleri 😂😂😂 12 eylülde tekrar ayrıntısına gitcem söylüyormuş 16 haftalıkken belki söyler bana da 😂😂😂

Ben de onu kullanıyordum bence en güzeli o ama telefonum baya eski o uygulama ve bazı uygulamalarda sorun çıkartıyor habire kapanıyor açılmıyor falan mecburen silip basit bir tane yükledim tavsiye edemiycem bu uygulamayı günü kurtarıyorum anca 😂😂😂

Kuzum tiroit hapı kullanman gerekirken kullanmamak çocukta bir sürü geriliğe yol açabiliyor bu sebeple en önemli ilaçlardan biri zaten öyle söyleyeyim ayrıca benim de yoktu maalesef kızımdan önce ama kızıma hamileliğinin hemde son 2 haftası cıktı ve devamında şuan 75 mg kullanıyorum inşallah seninki hamilelikte gelip geçici bir durumdur ama tiroit çok ciddi bir şey insan inan her şeye alışıyor bende progestan alırken ilk bayılacak gibi oluyordum ağlıyordum ama alıştım şimdi içiyorum sen de alisirsin zaten günde bir tane sakin aksatma olur mu? Bebisler için katlanalım birazcık 😊🥰🌸

Ayy hadi iyi haberlerini bekliyoruz canım tabiiki kocaman oldu görünce şaşıracaksın ama ultrasonun en güzel zamanları 9-13 haftalar sonra da sığmıyorlar 😂😂😂😂

Ayy vallahi seninkini bende bekliyorum heyecanla 👍😊🌸 az kaldı 6 gün sonra goreceksin kuzucugunu🥰 🤗🤗
Cok tesekkur ederim İNSAALLAH saglikla hepimiz aliriz bebeislerimizi kucagimiza🥰🥰🤲🤲

Back