2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bende

Pendik medipolun yanında pendik şifa hastanesi var orda laboratuvar da çalışıyorum isterseniz uğrayın tanışalım bi çayımı için
Ay bir an aklıma geldi de düşünsenize yolumuz o tarafa düşüyor ve laboratuvara iniyoruz ordaki birine Sonbahardagel Burda mi acaba desek konudan haberi olmayan nasıl bir tepki verir acaba

Bende 0 göbek ama normaldede zayıfım bir de kilo verdim o yüzdendir
Canım ye yemeyince daha çok mide bulantısı oluyor bende az az yemeye çalışıyorum herşey bebek için zaten

Kızlar mutsuzlukta veya ağlama durumunda karın ağrısı olması normal mi?
Canim benim birkac kez birseylere sinirim bozuldu, agladim ettim ben de kendimi sıktım, kesinlikle hemen karnim agriyor veya agrisi artiyor oyle olunca…

Yaa ne güzel çok isterim bu nazik davetiniz içinde teşekkür ederim
Her Zaman kuuzumm ismim fatma direk labaratuvara inebilirsin en azından bi çay eşliğinde tanışır gebelik gidişatını konuşuruz medipolun bir sokak arkası zaten kime sorsan tarif eder.

Siz de 4.ayda baslarsiniz. Benim ilk gebeligim de riskli idi. Doktor 4.aya kadar izin vermemisti. Bu doktor hemen basla ki dogumun kolay olsun dedi. Riskim simdilik yok sukur
Yok canım doğumdan sonra başlayacağım spora benim 6 kaybım var eşim çantamı bile taşıtmıyor şuan diyebilirim. Sağa sola dönerken bile yavaş dön diyor bana gözü hep üzerimde neyse sağlıkla gelsin bu sefer yeter bana yürüyüş yapmam yeterli şuan günlük yarım saat dedi doktorum o da 3.ay dolduktan sonra zsten ben evden çıkmadım bulantlar yüzünden yeni yeni seyrelmeye başladı inşllah tamamen kesilir kızlar

Kızlar mutsuzlukta veya ağlama durumunda karın ağrısı olması normal mi?
Valla ben 6.haftamdan sonra hep mutsuzdum hep ağladım sürekli kustum yatalak gibiydim kasıklarım ara ara ağrıdı geçti ağrıdı geçti hiç üzerine düşmedim gittikçe büyüyor fetus ve ağrı olması normal cnm ara ara. Sen neden mutsuzsun bulantıların mı var senin de yoksa

Canım vücudun alışıyor artık, benim de 1 haftadır göğüslerim indi sanki ve ağrısı azaldı.
Bir gün hiç belirti olmaz , bir gün olur bu pek düzenli girmiyor.
Sen belirtilere takılma ve içini ferah tut, güzel düşün güzel olsun

Yok ben ondan dolayı değil dün çok kırıldım kayınvalideme nankörlük etti biraz sinirden ağladım oturdum bi saat öncesinde aslan kral izleyip ağlayan insanım yani. Tansiyonum 17 ye cıktı nankorluge gelemıyorum karnım agrıdı gece boyu

Ha şimdi anladım evt yolksac dayamış kendi dedi dr yda plesanta ya mi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…