2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım sende kız dedin bakalım ne olcak aynen çok şükür iyi haberlerle geldik çok heyecanlı bu süreç

Senin bebis poposunu dönmüş oyuzden görünmüyor ama ben de erkek gibi hissettim yandan poz verirse bi daha degerlendiririz sağlıkla gelsin inşallah

Senin bebis poposunu dönmüş oyuzden görünmüyor ama ben de erkek gibi hissettim yandan poz verirse bi daha degerlendiririz sağlıkla gelsin inşallah
Aaa öylemi yapmış sen deyince Bi daha inceledim canım inşallah canım sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri

Ciftlik diye olanlara pek güvenmeyin buzhane baliklarini çiftlik balığı diye satıyorlar canım
biz egede deniz sezonu açılmadan yemiyoruz zaten canım balığı çok severim normalde eylülü iple çekiyorum o yüzden ama güvenilir yerlerden çiftlik balığı alınabilir bizim burda karaburunda balık çiftlikleri var ordan geliyor balıklar bilinen yerden almak lazım

Gebelikte haftada 1 yenebilir yazıyordu internette yedim ben de bir şey olmaz inşallah. Şimdi 1 ay yemem zaten eylülde yasak kalkıyor diğer balıklardan yerim

Siz kendi yaptığınız yemeği yemiyor, hazır yemek mi yiyorsunuz onun yerine? Evetse bu bende de var. Normalde yaptığım yemekleri severim ama sürekli midem bulanıyor (kusma olmadan), kendi yaptığım yemeklerden de tiksiniyorum, yazarken midem bulandı :) hazır yiyorum.

Kızlar bu arada folik asiti kesti doktor. Efa mom diye bir vitamin verdi içinde folik asit de varmış. Bir de magnezyum yazdı artık bunları kullanacakmışım. Progestanı da 2 hafta daha kullan sonra bırak dedi
Benim de kesti canım folik asiti demir ilacı başlatacağım dedi sadece vitamin kullanıyorum zaten bakalım

Ah bi bilseler erkek çocuklar anneden asla ayrılmıyor, benim oğlum mümkün değil babası ile uyumaz , babasi yatsa yanına benim yanıma kaçar gelir.
Kızlar kızılcık yiyor musunuz bir sıkıntı olur mu acaba canım cekti kırk yılda bir
Daha az önce yedimm
Canım kaç hafta kaç günlüktü bugün bebeğin,
canım kız diyeceğim içimden öyle geldi ama birşey göremedim :))) bende haftaya gideceğim inşallah bakalım canım 2'li tarama için açlık gerekmiyor değil mi?
Kac hafta kaç gün olacak canım test için gittiğinde bebek, ben 11+5 te gideceğim ama erken mi bilemedim

Bu benim oğluma hamileyken olmuştu, asla beğenmiyordum kendi yaptığımı.

Kızlar bu arada folik asiti kesti doktor. Efa mom diye bir vitamin verdi içinde folik asit de varmış. Bir de magnezyum yazdı artık bunları kullanacakmışım. Progestanı da 2 hafta daha kullan sonra bırak dedi
Bugün doktorda bana bu ilaçları kullanma artık dedi duphastonu da bitince alma dedi. Folik asit te 2 hafta daha iç sonra d vitamini verilecek artık dedi canım

11+4 canım

Bugün doktorda bana bu ilaçları kullanma artık dedi duphastonu da bitince alma dedi. Folik asit te 2 hafta daha iç sonra d vitamini verilecek artık dedi canım
Bana geçenki kontrolde D vitamini vermişti değerim 7 çıkınca tabi ilerleyen haftalarda da kan ilacı verecekmiş öyle dedi o niye bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…