2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Senin de kıza benziyor ama diğer gidişinde daha net olur :)

Ah canimmm
Kızlar büyüyünce illa ki annenin değerini anlıyorlar. Anne olunca demiyorum bile, büyüyünce hemen anlıyorlar O da seni cok seviyor tabi de işte.. Sana sevgisi farklidir, ifade edemiyordur. Ay sen ne bakıyorsun çocuğa.. Anlamaz o Hem oğlun da sana düşkün olur işte. Baksın bakalım eşin, oyuncaklara mı pas verecek sana mı görsün

Ay cok severim biliyor musun yaa Pazarda varsa aldirayim bu ara

Oy maşallah Ay bunu da kıza benzettim. Herkesi kız görüyorum galiba Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar balık olarak çupra yemekte bir sakınca var mı? Doktora sormayı unuttum
Gebelikte ve emzirmede Dip balıkları onerilmiyor. Cipura barbunya kalkan mezgit mercan tekir kefal levrek lüfer..
Yenilebilir olanlar yüzey balıkları bunlarda, hamsi istavrit uskumru palamut sardalya ...
Birde alabalık yenilebilinir çiftlikte yetiştirilen.

Onlar dip balığı mıymış bilmiyordum. Hiç beslenme konusunda hassasiyetim yok galiba

Oy maşallah Ay bunu da kıza benzettim. Herkesi kız görüyorum galiba Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Ahh canım benim saolasın kız dedin sende hayırlısı bakalım ileriki haftalarda netleşir inşallah çok heyecanlı aminnn inşallah

Ohh ayy herkesin haberleri iyi geldi çok şükür gelelim tahmineee bence de bebiş kız gibi görünüyor ayy ekimden sonra buralar kız bebek eşyaları ile dolacak yaa çok tatlı

Yaa ben kızıma kızmıyorum zaten ben de babamı daha çok severdim ama kızım onu bu kadar severken o oğlum deyince eşime kızıyorum daha 11 haftalık çocuk birden oğlum oğlum oldu hayır bu kıza ben alışverişe gidince tahammül edemiyordu şimdi oğluna kıyafet almaya gidelimmis

Çiftlik yenebilir ama onda sıkıntı yokmuş zaten şuan balık mevsimi açılmadı yüzde 90 ı çiftlik balığı oluyor

Yaa benim de aklım da hep çiftlik balığı olarak kalmış deniz cuprasi yenmez o zaman gerçi ben yazın yemiştim sanirim ondan doktorum yiyebilirsin demişti herhalde C Cimenlere_uzansam bende aynı senin gibi çok emin yazmıştım ama yanılmışız

Belli değil ama ben tahmin yapayım kız.

Onlar dip balığı mıymış bilmiyordum. Hiç beslenme konusunda hassasiyetim yok galiba
Canım bizde ilk hamilelikte aşırı pimpirikli olanlardandik yani her seyi arastirir okur sorardım. Eski bilgileri kullanıyorum birde babam hobi olarak balık tutuyor yazın. Küçük teknemiz var, her yaz beraber çıkar balık tutarım ordan az çok balık ve çıktığı metrelerce biliyorum. Mesela cipura 80-100 metrede en az ama genelde 100-120 metrelerce çıkıyor.. mesela mercan 40-60 metre arası. Kalkan 100 metreyi bulabiliyor.
Çiftlik yenebilir ama onda sıkıntı yokmuş zaten şuan balık mevsimi açılmadı yüzde 90 ı çiftlik balığı oluyor
Ciftlik diye olanlara pek güvenmeyin buzhane baliklarini çiftlik balığı diye satıyorlar canım.

Maşallah sağlıkla alın kucağınıza bende erkeğe benzettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…