- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
Coraspirn kullanıyorum canım aman neyseBi şey olmaz yahuu günlük 400 mcg almıyor musun günlük dozu aşmadığın sürece sıkıntı yok ama kan pıhtılaşman var mı? Öyle bi durum varsa uzun süre kullanılıyor folik asit hatta yüksek doz bile veriyorlar bilgin olsun
Kendin yapsan ya da güvendiğin biri yapsa acının ve yoğurmanın ısısıyla et pişiyor da dışarıda etsiz olmalı tabiki. İyi ki yasaklandıHe ya at yazmışım kendime güldümyasak olduğunu bilmiyodum inte bile yazdim neyle yapilir diye çiğ et diyo Allah dedim napicam. Neyseki etsizmis. Iyi ki yasaklanmis çiğ etden yemek mi olur beee pehh
MaşallahKızlar ben de şimdi çıktım kontrolden. Her şey yolunda çok şükür boşuna evham yapmışım2li tarama için kan verdim 2 hafta sonra arayacağım sonuç için, ense kalınlığı ve burun kemiği gayet güzel dedi. Bizimki baya uykucu çıktı önceki kontrolde çok hareketliydi bu sefer uyuyordu girmeden çikolata da yemiştim aslında ama Doktor ultrason cihazını salladı uyansın diye ama yok bizimki aynı babası gibi uykucu şirin Kalp atışı da gayet iyiymiş. Cinsiyet için de tam kesin değil ama birine daha çok benzetiyorum dedi Önce sizden tahminleri alayım söyleyeceğim
Hadi inşallah sağlıklı olsun yeter ki canımKuzuu kıza benzettim ya
oyyyy yerim onu bundan sonra nub dan yürürüz biz en garantisi nubKızlar aranızdan kimse de erkek dememiş vallaEvet doğru bildiniz doktorun benzetmesi de KIZ
Ben hiç aşermedim ya canım buram buram bişey istemedi tuhaf vallahi oğlumda et ve portakal istedim fakat bu gebeliğim de canım hiç bişey istemedi bu aşerme kaç haftaya kadardı acaba inşallah aşeririm insana anı kalırValla bazı şeylerde bende böyle kalıyorum kızılcık bana izin vermediler büyükler kompostoya kondurmadılar
Geçen de canım bandırarak yenen yumurta var ya adı vardı onun hatırlayamadımondan istedi ama yememek gerekiyormus yemedim kızımda da canım çiğ köfte istemiş yememistim
Boşuna erkeğe harcamasinBiz de tartıştık yabenimki de markette araba robot falan bakıyor alacakmış oğluma ben her şeyi alcam dedi çok sinirlendim bende ağlayacaktım hayır 3 tane çocuğumuz olacak tüm parayı oğlana harcayacağız herhalde ben kızlarımı ezdirmem ama yaa erkeklerde çocuk zaten onları dikkate almamalıyız artık herhalde bu hormonlarla da zor oluyor ama
Ay kız mıKızlar şimdi doktor kontrolünden çıktım doktor cinsiyet tahmininde bulundu ama emin değilim çok net gözükmüyor dedi sizce nedir tahminleri alalım. Genel muayenede bir sıkıntı yok dedi ama. Çok şükür
Ay bu da mı kız??Kızlar ben de şimdi çıktım kontrolden. Her şey yolunda çok şükür boşuna evham yapmışım2li tarama için kan verdim 2 hafta sonra arayacağım sonuç için, ense kalınlığı ve burun kemiği gayet güzel dedi. Bizimki baya uykucu çıktı önceki kontrolde çok hareketliydi bu sefer uyuyordu girmeden çikolata da yemiştim aslında ama Doktor ultrason cihazını salladı uyansın diye ama yok bizimki aynı babası gibi uykucu şirin Kalp atışı da gayet iyiymiş. Cinsiyet için de tam kesin değil ama birine daha çok benzetiyorum dedi Önce sizden tahminleri alayım söyleyeceğim
Valla ben Nubtan falan anlamam da bana da kız gibi geldi ama doktor da emin olamadı çok azla hareketli dedi emin değilim ama haftaya netleşir dedi valla hocam sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değiş 7 yıldır arıyoruz dedim. Aynen öyle sağlıklı gözüküyor şuan merak etme dedi bakalım inşalalh böyle de sağlıkla devam ederAy kız mıNub'dan öyle sanki.. Geçen sefer baya bakmıştım bunlara
Kızılcığın ne zararı var ki..?Kızlar kızılcık yiyor musunuz bir sıkıntı olur mu acaba canım cekti kırk yılda bir
Yumurta çiğ kalabileceği için sakıncalı evet o bandırarak olanlar ama iyi pişince sorun yok tabi.Valla bazı şeylerde bende böyle kalıyorum kızılcık bana izin vermediler büyükler kompostoya kondurmadılar
Geçen de canım bandırarak yenen yumurta var ya adı vardı onun hatırlayamadımondan istedi ama yememek gerekiyormus yemedim kızımda da canım çiğ köfte istemiş yememistim
Evet pıhtılaşma var bende bir düşük var Ekim ayında sabah iğne akşam da coraspirin kullaniyorum sana neden verdi doktorCok teşekkürler cnm snnde mi riskli ?
İnşallah canımValla ben Nubtan falan anlamam da bana da kız gibi geldi ama doktor da emin olamadı çok azla hareketli dedi emin değilim ama haftaya netleşir dedi valla hocam sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değiş 7 yıldır arıyoruz dedim. Aynen öyle sağlıklı gözüküyor şuan merak etme dedi bakalım inşalalh böyle de sağlıkla devam eder
Kızlar valla araştırmalarıma göre kızılcık gebelikte bebeğin sinir sistemine çok faydalıymış ayrıca idrar yolu enfeksiyonuna birebirmiş. Yeyin yedirinmide bulantısından hiçbir şey yiyemiyordum onu da bastırdı sağolsun
Bırakma biziminnoslari çok sevdik biz 3 tane 3 üz grubunu bozmayın
Bence de ymıt fakirin ekmeğidirşanslısın bak ne güzel eşya derdinde pek olmayacak yoksa 3 taneye nasıl yetişecektin canım benim ya Allah yardımcın olsun. Ben kız da olsa herşeyi sıfırdan alacağım kızım 11 yaşında hiç biletini bırakmadım 2 çanta var sadeve onları da saklamıştım kıyamadıpım için belkş giydiririm belki yine kıyamam ellemem onları canım yine de. :)))
Sağol canımbirazdan cifkofte siparişi veriyorum
Yok kız çok şükür bir kızım vsr 11 yaşında o da küçük anne olacak valla elim ayağım yardımcı oluyor ben kıyamıyorum.erkekte olsa farketmez biz ikisini de istiyoruz canım. Yıllarca Özlem çekmişiz kızım kardeş sahibi olacak nasıl da mutlu. Rabbim sağlık versin sadece başka bişi istemeyiz inşallah test sonuçlarımız temiz çıkar
Kızlar aranızdan kimse de erkek dememiş vallaEvet doğru bildiniz doktorun benzetmesi de KIZ
Cok haklısın. Benim eşim de kız delisi bu sebepten. Oğlumla da cok iyi arası ama tabi bana göre daha katı olduğu için oğlum buaralar hep diyor ki babam ise gitsin biz seninle evde kalalım eglenelimgittikçe daha çok düşüyor bana. Eskilerde kaldı diye düşünüyorum bu erkek cocuk hevesi ama belli de olmuyor iste kişiden kişiye değişiyor
Kızlar balık olarak çupra yemekte bir sakınca var mı? Doktora sormayı unuttum
Yok canım ben de aşırı sorgularım hiç de içim rahat değil aslında. Gerçekten kimsenin morali bozulup içi kararmasın diye yazmıyorum. Herkes anne olacak mutluluktan uçuyoruz. Hiç atmosferi bozmayayım. Bu toplum asla düzelmez kafasına ben geleli çok zaman oluyor. Pek umutlu da değilim aslına bakarsan. Sadece bu ortam çok pozitif minnoş bi ortam umutsuz konuşmak istemiyorumYoksa şimdi göçten girer toplumsal yozlaşmışlıktan cehaletten çıkarım. Nasıl Ortadoğu toplumu haline getirilip berbat bir kadere sürüklendiğimizi anlatabilirim. Ama bebeklerimiz kukuli dinleyerek büyüsün boşver. Asla onları üzmeyelim. Hiç kıyamıyorum Benim doğduğum sene de berbat bir seneymiş mesela 91liyim. Körfez savaşı Sovyetlerin yıkılması falan. Türkiye de çok karışık sıkıntılı. Annem çok karamsar bi hamilelik geçirmiş. Ama yine de çok güzel bir çocukluk yaşadım. Belki bugünler de geçer diyorum şimdi. Umarım çocuklarımızın geleceği güzel olur. Başka bir duam yok
Ciğ koftenin zarari var mi ya gecen baya canim cekti yedim yedim sonra ismine takildim çiğ kofte çiğesime dedim bunda at var midir aradi sordu aldigi yeri yokmuş ama o 5 dk soguk terler doktum resmen
ayy gerçekten miinşallah hep birlikte görelim o günleri öyleyse
Adi cigkofte olsa da illa sormak gerekli. Etli mi etsiz mi diye. Ben normalde etliyi çok severim ama hamilelik emzirme dolayısıyla etsiz tercih ediyorum. Onda da bulgur, salça, acı, baharat, kiminde ek ceviz de oluyor o kadar.
Çok net gözukmuyirsa kızdırKızlar şimdi doktor kontrolünden çıktım doktor cinsiyet tahmininde bulundu ama emin değilim çok net gözükmüyor dedi sizce nedir tahminleri alalım. Genel muayenede bir sıkıntı yok dedi ama. Çok şükür
Benim ki sadece ıhlamur serbest çay kahve dahil içme dedi allahtan hiç biri ile aram yok zorlanmadım o yüzdenBenim doktorum sadece ada çayı içme deme. Onun dışında t7m bitki çaylarına, yemeye içmeye okey
Erkek gibi sankiKızlar ben de şimdi çıktım kontrolden. Her şey yolunda çok şükür boşuna evham yapmışım2li tarama için kan verdim 2 hafta sonra arayacağım sonuç için, ense kalınlığı ve burun kemiği gayet güzel dedi. Bizimki baya uykucu çıktı önceki kontrolde çok hareketliydi bu sefer uyuyordu girmeden çikolata da yemiştim aslında ama Doktor ultrason cihazını salladı uyansın diye ama yok bizimki aynı babası gibi uykucu şirin Kalp atışı da gayet iyiymiş. Cinsiyet için de tam kesin değil ama birine daha çok benzetiyorum dedi Önce sizden tahminleri alayım söyleyeceğim
Ben hiç aşermedim ya canım buram buram bişey istemedi tuhaf vallahi oğlumda et ve portakal istedim fakat bu gebeliğim de canım hiç bişey istemedi bu aşerme kaç haftaya kadardı acaba inşallah aşeririm insana anı kalır
Boşuna erkeğe harcamasinOglum babasına opturmuyor kendini, hep didisiyorlar bu konuda. Eşim de o kadar sever ki sapır supur öpsün Oglum sakalı falan bahane ediyor ama kesse yine de pek istekli degil.. of poff ediyor itiyor. Esim zorla opmeye çalışıyor, rahat birak cocugu kendini ifade ediyor. İstemezse öpemezsin falan diye tartışıyoruz surekli ama bana geliyor oglum.. sarılmalar sevmeler etmeler.. annem de annemler.. Eşimle elele tutussak anında aramıza girer, aninda Sinirleniyor falan.. Sorsan seviyorum diyor tabinl oynuyorlar falan illa ki seviyor da.. Oğlan çocuğu anaya cok bağlı.. He muhtemelen ergenlikten sonra bir daha yüzümüze bakmazlar da neyse.. sonra düşüneceğiz.. Eşim diyor bu sefer de kiz olsun da bana optursun sana opturmesin gör gününü
Kızlar cinsiyet tahminlerinde herkese kız denildi herhalde Q qizemli üçüzlerimizden bi oğluşumuz geliyor grubumuza bir de bir arkadaşa da erkek demişlerdi.. yaa ne güzel haberler aldık bugün. Ben de ilk defa bugün karnımda bir bebek olduğunu hissettim sürekli hareket ediyor doktor bile gülüyor ne çok hareketli bu ya dediallahım şimdi sadece nitfy sonucunu bekleyeceğim inşallah sağlıklı sıhhatli olur başka da bişey istemeyiz çok korkuyoruz dua ediyorum hep bir sıkıntısı çıkmasın. Doktorum artık korkma bu saatten sonra kolay kolay bişey olmaz dedi ama Progestan bir süre daha devam edelim dedi 6 düşük ve tüp bebekten sonea inan beye uğradığını şaşırıyor bilmiyorum çok tuhaf bir his. İnsan inanamıyor orada bir bebeğin olduğuna.
Kızılcığın ne zararı var ki..?Hiç duymadım. Benim doktorum sadece ada çayı içme deme. Onun dışında t7m bitki çaylarına, yemeye içmeye okey
Yumurta çiğ kalabileceği için sakıncalı evet o bandırarak olanlar ama iyi pişince sorun yok tabi.
Şimdiki çiğ köftelerde et yok ki canım. Bilmiyorum seninki nerdendi ama. Etli çiğ köfte satmak yasaklandı. Sadece bulgur olduğu için onda da sıkıntı yok. Yani hani özellikle etli yapan tanıdık falan vs değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?