2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Coraspirn kullanıyorum canım aman neysevardır bir bildikleri

He ya at yazmışım kendime güldüm yasak olduğunu bilmiyodum inte bile yazdim neyle yapilir diye çiğ et diyo Allah dedim napicam. Neyseki etsizmis. Iyi ki yasaklanmis çiğ etden yemek mi olur beee pehh
Kendin yapsan ya da güvendiğin biri yapsa acının ve yoğurmanın ısısıyla et pişiyor da dışarıda etsiz olmalı tabiki. İyi ki yasaklandı

Maşallah diyelim öncelikle benim tahminim Kız

Ben hiç aşermedim ya canım buram buram bişey istemedi tuhaf vallahi oğlumda et ve portakal istedim fakat bu gebeliğim de canım hiç bişey istemedi bu aşerme kaç haftaya kadardı acaba inşallah aşeririm insana anı kalır

Boşuna erkeğe harcamasin Oglum babasına opturmuyor kendini, hep didisiyorlar bu konuda. Eşim de o kadar sever ki sapır supur öpsün Oglum sakalı falan bahane ediyor ama kesse yine de pek istekli degil.. of poff ediyor itiyor. Esim zorla opmeye çalışıyor, rahat birak cocugu kendini ifade ediyor. İstemezse öpemezsin falan diye tartışıyoruz surekli ama bana geliyor oglum.. sarılmalar sevmeler etmeler.. annem de annemler.. Eşimle elele tutussak anında aramıza girer, aninda Sinirleniyor falan.. Sorsan seviyorum diyor tabinl oynuyorlar falan illa ki seviyor da.. Oğlan çocuğu anaya cok bağlı.. He muhtemelen ergenlikten sonra bir daha yüzümüze bakmazlar da neyse.. sonra düşüneceğiz.. Eşim diyor bu sefer de kiz olsun da bana optursun sana opturmesin gör gününü

Kızlar cinsiyet tahminlerinde herkese kız denildi herhalde Q qizemli üçüzlerimizden bi oğluşumuz geliyor grubumuza bir de bir arkadaşa da erkek demişlerdi.. yaa ne güzel haberler aldık bugün. Ben de ilk defa bugün karnımda bir bebek olduğunu hissettim sürekli hareket ediyor doktor bile gülüyor ne çok hareketli bu ya dedi allahım şimdi sadece nitfy sonucunu bekleyeceğim inşallah sağlıklı sıhhatli olur başka da bişey istemeyiz çok korkuyoruz dua ediyorum hep bir sıkıntısı çıkmasın. Doktorum artık korkma bu saatten sonra kolay kolay bişey olmaz dedi ama Progestan bir süre daha devam edelim dedi 6 düşük ve tüp bebekten sonea inan beye uğradığını şaşırıyor bilmiyorum çok tuhaf bir his. İnsan inanamıyor orada bir bebeğin olduğuna.

Ay bu da mı kız?? Oy maşallah yaa
Allah'ım kız dönemine mi geldik Hayırlısı hayırlısı

Ay kız mı Nub'dan öyle sanki.. Geçen sefer baya bakmıştım bunlara
Valla ben Nubtan falan anlamam da bana da kız gibi geldi ama doktor da emin olamadı çok azla hareketli dedi emin değilim ama haftaya netleşir dedi valla hocam sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değiş 7 yıldır arıyoruz dedim. Aynen öyle sağlıklı gözüküyor şuan merak etme dedi bakalım inşalalh böyle de sağlıkla devam eder

Kızlar kızılcık yiyor musunuz bir sıkıntı olur mu acaba canım cekti kırk yılda bir
Kızılcığın ne zararı var ki..? Hiç duymadım. Benim doktorum sadece ada çayı içme deme. Onun dışında t7m bitki çaylarına, yemeye içmeye okey
Yumurta çiğ kalabileceği için sakıncalı evet o bandırarak olanlar ama iyi pişince sorun yok tabi.
Şimdiki çiğ köftelerde et yok ki canım. Bilmiyorum seninki nerdendi ama. Etli çiğ köfte satmak yasaklandı. Sadece bulgur olduğu için onda da sıkıntı yok. Yani hani özellikle etli yapan tanıdık falan vs değilse

İnşallah canım Sen de sağlığına kavuş bir an önce. Yavruşun da sağlıkla gelsin

Kesim doğrudur ben zaten iddia etmedim ama bana yedirmiyorlar mesela anneannem ilk gebeligimde çok suçun yemiş vücudu şişip hastaneye yatmış bebeği olmuş bana sucuk da yetirmediler hiç cani sucuk çekecek olan arkadaşlardan şimdiden özür diliyorum

Bırakma bizi minnoslari çok sevdik biz 3 tane 3 üz grubunu bozmayın

Bırakır mıyım ben kaydımı da buraya yaptırdım zaten bazen diğer gruplara bakıyorum konuşuyorum da ama burası benim yuvam

Bende kızımın hastane çıkışını tablo yaptırmak için ayirdim kizima vercem onu onun dışında her şeyi paylaştık sürekli ayy kizin varmis senin neden erkek hatırladım acaba

Sağol canım birazdan cifkofte siparişi veriyorum

Vallahi üzgünüm hamileyiz canımız çekiyor en azından temiz bildiğiniz yer varsa ne güzel benim tek sevdiğim yer de kapatıp gitmiş anam yokken yerdim geçen hafta

Ayy benim kızım bile anne gibi olacak hatta Öyle demişler kaynanamın orada sen bakıcı gibi olcan yazık demişler birkaç gün çocuk karnıma vurdu sonra olur mu öyle şey dedim sen ablalarısın onların dedim de geçti

Kızlar aranızdan kimse de erkek dememiş valla Evet doğru bildiniz doktorun benzetmesi de KIZ

Ayy kız bebiş candır ya

Yaa anlamlı olsa bir şey demeyeceğim babamın 10 tane oğlu olsa benim onu sevdiğim gibi biri sevmezdi ki kendisi de babasını değil annesini sever yani erkekler neden erkek ister anlamam ben bence sağlıklı olsa yeter zaten

Kızlar balık olarak çupra yemekte bir sakınca var mı? Doktora sormayı unuttum

Ben ilkinde hep çupra yemiştim balık yiyebildigim dönemde çok da severim

Biz seninle aynı sene doğmuşuz annem de demişti çok zor senelerdi ama senin için her şeyi en iyi şekilde yaptık sana hissettirmedik diye ki gercekten dogruymus düşünüyorum şimdi

Ciğ koftenin zarari var mi ya gecen baya canim cekti yedim yedim sonra ismine takildim çiğ kofte çiğ esime dedim bunda at var midir aradi sordu aldigi yeri yokmuş ama o 5 dk soguk terler doktum resmen

Ahahaha bende ortalığı karistirdim hep ya beni takmayın benimkiler hep kendi kötü tecrübelerini bir şeye bağlayıp bana yaptirmadilar ama yiyen insanlar var bir şey olmamış

ayy gerçekten mi inşallah hep birlikte görelim o günleri öyleyse

Inşallah bakalım sağlıkla gelsinler de ne kadar çok dursalar o kadar iyi tabi inşallah birlikte alırız kucağımıza bebislerimizi

Adi cigkofte olsa da illa sormak gerekli. Etli mi etsiz mi diye. Ben normalde etliyi çok severim ama hamilelik emzirme dolayısıyla etsiz tercih ediyorum. Onda da bulgur, salça, acı, baharat, kiminde ek ceviz de oluyor o kadar.

Etli yasaklanmıştı galiba benim akrabalarim ilginç çok tuzlu çok acı yersek çocuklara bir şey olur anlayışı var ama kızılcık ne alaka onu hiç bilmiyorum

Yaaa buna baktıkça gülüyorum bir de benimkileri düşünüyorum ağlanacak halime gülüyorum galiba

Benim doktorum sadece ada çayı içme deme. Onun dışında t7m bitki çaylarına, yemeye içmeye okey
Benim ki sadece ıhlamur serbest çay kahve dahil içme dedi allahtan hiç biri ile aram yok zorlanmadım o yüzden sucuk,salam,sosis,pastırma da yasak onları da çok sevmiyodum zaten zorluk çekmedim he bi de hamur işi yeme dedi abartılı, tatlı aynı şekilde. maksimum 9 kilo ile doğurursun sen dedi

Erkek gibi sanki

Valla ben ilkinde aserdim ve 10. Hafta civarı olmuştu bunda aserme gibi olmuyor canım bir şey istiyor ama yemezsem yemiyorum yani hiç takmıyorum ama aşerdiğim şeyi demicem şuan yine mevsimi değil internette de yoktur sizin günahınıza da girmeyeyim ben çok ağladım mevsimi gelene kadar

Ayy ah yaşasın da gördüm ne diyeyim artık benim kızım babasıyla uyumak için ağlıyor o erkek istiyor oğluna her şeyi alacakmış oyuncak reyonlarını arabaya yığarak alisveris yapacaklarmış Kızım bana ben babamı daha çok seviyorum diyor yazık yani ağlayasın geldi bak yine

Bugün hep kız haberleri geldi galiba mart ayı kız ayı mi acaba ayy zaten sağlık en önemlisi ama bebeğinin varlığının seni mutlu etmesi beni de çok mutlu etti ayy büyüyüp doğacak mi bu bebisler yaaa

Benim önceki sadece nar suyu demişti. Nar suyu içme ada çayı içme bir de dip balığı yeme demişti başka da bir şey demedi çiğ et balık tavuk da dedi pardon bu doktorum hiç demedi bir şey yalan yok

Diğerleri benim ailemin şahsi inançlarından kaynaklanıyor bence çoğu yanlış bilgiden kaynaklanıyor ama susmuyorlar bende uğraşmıyorum onlarla

Kızlar bende çok şükür iyi haberlerle geldim bizde 10+2 yiz bugün araştırma hastanesindeydi randevum rutin kan idrar tahlili yaptı doktor benim torch ( toxo - rubella) yoktu onlarıda yaptırdım. İki hafta sonra perinatoloji ye randevu alıp ikili tarama testini yaptır dedi onda biraz kararsızım bilmiyorum napıcamı bebitoyu da koyuyorum buraya bizim daha belli değil cinsiyeti ama

Eklentiler

• IMG_20220812_162425.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…