Canım hiç sorma boyle kayınvalide düşman basına bide narsist kişilik bozukluğu oldugunj düşünüyorum sürekli 130 boyu ile kendını üöve öve bitiremeyen biz sarısınız biz güzeliz biz şöyle guzeliz diye kendini övme halleri varki hiç cekılmez üstüne ailecek (büyük anneanne , eşimin teyzezi) boyleler benide sürekli yerme cabaları , okadar iticilerki hasta hepsi belli . En cok eşime üzülüyorum oda farkında her seyin zaten olunmayacak gibide değiller hayatımda hiç böyle insanlarla karsılasmamıstım allah iyilerle karsılastırsın gerçekten cocuklarımızıda düşünüyorumda allah korusun kızımın boyle bir kayınvalidesi oldugunu cok üzülürdüm ona allah korusun herkesi boylelerinden bir daha gitmeyeceğim bitti zaten eşimede soyledim senın için gittim olanları gördün bir daha psikolojik saglıgım için gitmeyecegım dedim oda tamam dedi .Eşyaları senede 1 defa gördüğü torunundan ne kadar kıymetli olabilir ya Zaten kendini rahat hissetmiyorsan gitmemek en mantıklısı. Park konusunda katılıyorum kendim bile ellemeye tiksiniyorum pis ve yağlı bir his en güzeli temiz hava deniz orman
Aynen canım kesinlikle burda denize acık havada yürüyüşe cıkarıyorum dogru durust parkta 1-2 tanedir koskaca ülkenın baskentinde zaten hastalık uzak olsun hepimizden inşallah