- 7 Ekim 2022
- 1.423
- 2.863
Selam kızlar, berbat bir gün yaşadım, 3 gün önce oğlum ateşlendi boğazını gösterip ağlıyordu öksürük vardı krup hastalığı dedi doktor kortizonlu bir ilaç verdi dün düzeldi gibi olmuştu ona sevinirken fena ishal başladı gece uyurken bile yapmış sonra kaka yapar gibi yapıp ağladı baktım kaka yok sadece kan var bezinde ama çilek reçeli gibi kıvamı doktora attım görselini çilekli kıvam bağırsak düğümlenmesinin göstergesi acil röntgen çektirin dedi ama ben bittim o anda elim ayağım gitti acil ameliyata alınacak diye, gittik çektirdik çok şükür benim gördüğüm bir düğümlenme yok dedi radyolog uzun uzun baktırdım gözden kaçmasın diye doktorumuz da çok şükür yokmuş dedi antibiyotikler ve reflor yazdı. Hala kakada kırmızılıklar var, karnı da ağrıyor gösteriyor, ishal devam ediyor hala içim tam rahat değil çünkü literatürde çilek jölesi kan direkt bağırsak düğümlenmesi diye geçiyormuş ultrasonda gözden kaçmış mıdır diye engel olamadığım bir dürtü var içimde. Buna benzer birşey yaşayan oldu mu acaba?