- 7 Ekim 2022
- 1.423
- 2.863
Bakmadı cnm ya doktora gidince soracağım neden bakılmadı diye. Başka doktora danıştım o da bağırsak düğümlenmesi olsa duramazdı çocuk hep ağlardı dedi bizimki kramp girdiğinde kötü oluyor usgde de bariz görünürmüş içim rahatladı. Antibiyptiğe başladık biraz azaldı kanama ama kramplar gece özellikle giriyor sabaha kadar bir saat aralıkla uyanıyor ağlıyor çok yıprandı. Ya yerdeki su birikintisini bile elleyip ağzına götürüyor elini ondan olabilir bir de şu avmlerde kapalı oyun alanları oluyor ya ona gittik ertesi günü başladı ondan şüpheleniyorum. Açık süt dondurma fln yemedi hiç.Canım çok geçmiş olsun, tanı koyacak yetkinlikte değiliz ama en azından gaita örneği isteyip detaylı baktıramaz mıydı? Normal ishalde bile gaita bakıyorlar çocuk mahvolmuş yani ben cidden sinirleniyorum. Dizanteri olabilir, parazit olabilir, bakteriyel olabilir. Neden bu kadar hafife alınıyor hayret bir şey. Bağırsak düğümlenmesi mutlaka anlaşılırdı diye düşünüyorum son zamanlarda mikrop kapacağı bir ortamda bulundu mu? Açıkta bulunan süt ürünü içeren gıda tüketti mi? Mesela dondurma ?
İki antibiyotik başladık cnm zor içiriyorum ama. Çok sağol cnm bizim de antibiyotikle geçecek inşallah bugün kanama çok azaldı umarım biter gün içinde.Çok geçmiş olsun canım. Bu yaz epey ishal vakası duydum. Antibiyotik olmadan geçmediği söyleniyor hep. Yeğenimde de kan varmış, o da antibiyotik ile atlatmış. Hatta annesi kullandığım en mantıklı antibiyotik oldu dedi. Usg ile bakıldıktan sonra rahatlamalısın, inşallah çabucak toparlanır kuzucuk
Daha iyi cnm ama geceler zor geçiyor çok ağlıyor karnını tutuyor herkes perişan oldu iki gecedir. Gündüz enerjisi yerinde yine gülüyor oynuyor kramp girince ağlıyor bitince yine oyuna dönüyor. Bugün artık ilaçlar iyice etki eder diye umuyorum.Deisa oglun nasıl oldu canım merak ettım sizi