2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay yapmak istemeyince yapmıyor bu sıpalar başka hiçbir sebebi yok ben bunu anladım 😄 Bir ara babaaaa babaaaa diye kendini parçalıyordu, anne hiç yoktu şimdi anneeee anneeee diye ayaklarıma yapışıyor 😄 ama babayı da diyor yine. Canları nasıl isterse 🤷🏼‍♀️
Evet evet keyifleri ne zaman ne isterse öyle yapıyorlar 😂😂

Kızlar bir dert de benden 😒 aslında dert de sayılmaz çok şükür ama kafama takılıyor. İki aydır aynı kiloda benim oğlan. Çok şükür zayıflamıyor ama almıyor da 🤷🏼‍♀️ Bir yaşından beri yürüyor ve o zamandan beri almıyor. Aşırı ama aşırı hareketli buradaki çoğu bebek gibi.
Sizce bu durum normal mi, ne yapabilirim? Sizde de benzer durum var mı? Yemesi normal, yemekle ilgili sıkıntılarımız geçti 🙏🏻
Canım o zaman önemli değil yiyorsa hareketten almıyor
Benim oğlanda aylardır almıyor ama yediği için önemsemiyorum
Güzel beslensin önemli değil ya artık 1.5 yaşta kontrolde bakarlar

Ya bir de şöyle bir durum var bizde. Ben öğretmeye çalıştığım zaman almıyor. Beş dk içinde amcasından gol, yengesinden amin öğrendi. Babası birçok kelime öğretti benimle neden öğrenemiyor acaba 🤔 belki senin oğlan da başkasından daha iyi öğrenir.
Aslında anlıyor beni dinleyip yapıyor da. Babasıda baba dede dedirtmeye çalışıyor ama demiyor yinede. Başkalarını kullanayım bari bu konuda 😂😂 saol canımm fikir için 😊

Kızlar bir dert de benden 😒 aslında dert de sayılmaz çok şükür ama kafama takılıyor. İki aydır aynı kiloda benim oğlan. Çok şükür zayıflamıyor ama almıyor da 🤷🏼‍♀️ Bir yaşından beri yürüyor ve o zamandan beri almıyor. Aşırı ama aşırı hareketli buradaki çoğu bebek gibi.
Sizce bu durum normal mi, ne yapabilirim? Sizde de benzer durum var mı? Yemesi normal, yemekle ilgili sıkıntılarımız geçti 🙏🏻
Ama artık zaten yavaşlıyormuş kilo alımı canım. Sağlığı yemesi içmesi iyiyse sıkma canını. Bizimkide çok hareketli o yüzden yakıyorlar yediklerini galiba 😂😂

Canım sürekli elimi tut beni gezdir diyor 5 dk oturtmuyor 5 dk oturuyorum ya geliyor elimi vermeyince oturup kafayı tak bende hiç tepki vermemeye başladım ama dediğin gibi ilgisini dağıtıp hiç yaptırmamaya çalışayım şuan tam 9. Sıçramdayız
Tamam o gıcık sıçrama döneminde oldu bizimki de. Eşim çok ama çok sakin bir insandır nazar değmesin 😄 onu bile çileden çıkardı çocuk. Sana çifte zorluk tabi hem hamilelik hem çok hareketli bir bebek. Ama şu dediklerini birebir yaşadık. Tek dinlenebildiğimiz an uyuduğu zamandı 😄
Canım o zaman önemli değil yiyorsa hareketten almıyor
Benim oğlanda aylardır almıyor ama yediği için önemsemiyorum
Güzel beslensin önemli değil ya artık 1.5 yaşta kontrolde bakarlar
Zayıflamasın da 🙏🏻
Aslında anlıyor beni dinleyip yapıyor da. Babasıda baba dede dedirtmeye çalışıyor ama demiyor yinede. Başkalarını kullanayım bari bu konuda 😂😂 saol canımm fikir için 😊
Her şeyi anlıyorlar kesinlikle. Ama anneye naz bi ayrı 😄 cidden başkaları öğretmeye çalışsın. Benim annem bakıyor, ilkokul mezunu kadın bir dünya kelime öğretti, ben öğretmenim güya 😄
Ama artık zaten yavaşlıyormuş kilo alımı canım. Sağlığı yemesi içmesi iyiyse sıkma canını. Bizimkide çok hareketli o yüzden yakıyorlar yediklerini galiba 😂😂
Ama gr da almaz mı canım ya zaten öyle 500 gr falan beklemiyoruz ne bileyim belki böyle olanlar vardır diye sordum 🥲

Canım evet eskı kiloyu alamazlar ama en az bır 100 200 de almalı. Yedıklerı sarfettıgı enerjinin bıraz ustunde olmalı kı kılo alsın yoksa alamazlar. Bence sen bır yediklerini bıraz daha kalorılı yap.Sen bır doktoruna da danıs. Benım bıldıgım 200 300 arası kılo alınır bu donem ama 100 de dıyen var

Tamam o gıcık sıçrama döneminde oldu bizimki de. Eşim çok ama çok sakin bir insandır nazar değmesin 😄 onu bile çileden çıkardı çocuk. Sana çifte zorluk tabi hem hamilelik hem çok hareketli bir bebek. Ama şu dediklerini birebir yaşadık. Tek dinlenebildiğimiz an uyuduğu zamandı 😄

Zayıflamasın da 🙏🏻

Her şeyi anlıyorlar kesinlikle. Ama anneye naz bi ayrı 😄 cidden başkaları öğretmeye çalışsın. Benim annem bakıyor, ilkokul mezunu kadın bir dünya kelime öğretti, ben öğretmenim güya 😄

Ama gr da almaz mı canım ya zaten öyle 500 gr falan beklemiyoruz ne bileyim belki böyle olanlar vardır diye sordum 🥲
Yoruyor gerçekten günde 1 kez onla uyuyorum akşam da erken yatıyorum yoksa pertim çıkıyor gün içinde

Canım evet eskı kiloyu alamazlar ama en az bır 100 200 de almalı. Yedıklerı sarfettıgı enerjinin bıraz ustunde olmalı kı kılo alsın yoksa alamazlar. Bence sen bır yediklerini bıraz daha kalorılı yap.Sen bır doktoruna da danıs. Benım bıldıgım 200 300 arası kılo alınır bu donem ama 100 de dıyen var
Siz nasıl yapıyorsunuz canım? Üç öğün yiyor bir öğün daha ekleyeyim. Tamam kilosu iyi ama herhangi bir hastalık durumunda ilk kilodan gidiyor malum.
Kahvaltı sonrası ikinci öğün ta öğlen. Sanırım onu erkene çekmem lazım

Siz nasıl yapıyorsunuz canım? Üç öğün yiyor bir öğün daha ekleyeyim. Tamam kilosu iyi ama herhangi bir hastalık durumunda ilk kilodan gidiyor malum.
Benim kızım da kilo almiyor uzun zamandır ama her şeyi yiyor cok şükür pek dert etmiyorum bu yüzden yarım doktora gideceğiz yinede sorarım

Zayıflamasın da 🙏🏻

Anladım canım bizimkide hiç yerinde durmuyor. Bakalım kilo aldımı bilmiyorum bende merak ettim şimdi en son 10 buçuk kiloydu bizim yaramaz 😊😊

Canım ben 3 ana öğün 1 ara öğün verıyorum. Ara öğünü de genelde muzu ve cerezı olur. Ana ogunlerın yanında da muhakak yogurt yer.Kahvaltı ve Oglen uykusu arası uzun ıse ara ogunu oraya koyabılırsın canım sonra emer uyur. Kalkınca oglen yemegı

Kızlar merhaba biz bugün tatilden döndük beş gündür tatildeydik. Hayatımın en güzel tatillerinden biriydi otelden çok memnun kaldık bu yaz tatile gitmeyi düşünen arkadaşlara kesinlikle kids club olan bir otele gitmelerini tavsiye ediyorum alin günde üç saat falan orda oyalandı arkadaş edindi 🥹🥹 benim için de dinlendiğim güzel bir tatil oldu 💛💛

Canım ben 3 ana öğün 1 ara öğün verıyorum. Ara öğünü de genelde muzu ve cerezı olur. Ana ogunlerın yanında da muhakak yogurt yer.Kahvaltı ve Oglen uykusu arası uzun ıse ara ogunu oraya koyabılırsın canım sonra emer uyur. Kalkınca oglen yemegı
Aslında aynı şekilde veriyormuşuz canım ama öğlen öğününü geç yemiş oluyor. Haklısın o araya ya ara öğün eklemeliyim ya da öğle öğününü erkene almalıyım. Bir de böyle deneyeyim bakalım ☺️

Kızlar merhaba biz bugün tatilden döndük beş gündür tatildeydik. Hayatımın en güzel tatillerinden biriydi otelden çok memnun kaldık bu yaz tatile gitmeyi düşünen arkadaşlara kesinlikle kids club olan bir otele gitmelerini tavsiye ediyorum alin günde üç saat falan orda oyalandı arkadaş edindi 🥹🥹 benim için de dinlendiğim güzel bir tatil oldu 💛💛
Ne güzel, senin adına sevindim ☺️ insan keyifli bir tatil geçirince sıfırlanıyor sanki 🥰

Kızlar bir şey daha soracağım. Her gün avokado veriyor musunuz? Marketten aldıklarımız ne derece güvenilirdir acaba?

Aslında aynı şekilde veriyormuşuz canım ama öğlen öğününü geç yemiş oluyor. Haklısın o araya ya ara öğün eklemeliyim ya da öğle öğününü erkene almalıyım. Bir de böyle deneyeyim bakalım ☺️
Evet canım benım şahsen zaman anca bu kadarına yetıyor. Yanı eger oglen uykusu gecıkırse 2 ara öğüne gecıyor ara da da bazen atıstırmalar oluyor.

Aaa süper kalıcı olarak mı dönüyorsunuz canım. Ailen çok sevinir ya ne güzel 🥰 evet sonradan söyleyebilirlermiş yeni bişey öğrenince ona odaklandıkları için bildiği şeyleri arka plana atıyorlarmış. Mama diyor mutfağa götürüyor beni, memeye emmeh diyor, dışarı gidelim parka diyorum hadi diyor, ama dedeyi babayı unuttu söylemiyor 🤦🏻‍♀️
Yok canım 2-3 ay kalır gelırız gibi duruyor babasından 1 ay once gidiyoruz inşallah guzel gecer tesekkur ederiz🙏💖 aynen oyle bendede canım

X