- 24 Kasım 2021
- 5.063
- 6.297
- 31
Canım annesi olarak sen onu anlarsın bence demek ki hazır değil dediğin gibiEvet sürekli uyanıyordu kıyamadım artık daha hazır olmadığını anladım oğlumun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım annesi olarak sen onu anlarsın bence demek ki hazır değil dediğin gibiEvet sürekli uyanıyordu kıyamadım artık daha hazır olmadığını anladım oğlumun
Oh maşallah biz 13.5 üz daha yürümedikBenim oğlan da büyüdükçe bağımsızlaşıyor sanki ona çok mutlu oluyorum, tek ben baktığım için çok yabani bir çocuktu biliyorsunuz ama artık insanlara seviniyor annemgil geldi onların yanına falan mutlu mutlu gidiyor , çok seviniyorum, bebeklikleri çok güzel ama büyüdükçe kolaylaşıyor diyenlerdenim sanırım çünkü bi düzen oturuyor ve bağımsızlaşıyorlarGünaydın kızlar nasılsınız? Bız bugun 14 aylık olduk şöyle 1.5 yaşa yaklastıkca bır mutlu oluyorum.
Günaydın iyilik güzellik bu aralar çok şükür tatili iple çekiyorumGünaydın kızlar nasılsınız? Bız bugun 14 aylık olduk şöyle 1.5 yaşa yaklastıkca bır mutlu oluyorum.
Yurur canım ya anne babaya da cekıyorlar işte. Sen ya da babası erken yurumedı ısenız cekıyorlar. Aynen canım ya dertlerini anlamaya basladık kendılerı bızı anlıyorlar ınsanın hosuna gıdıyor.Oh maşallah biz 13.5 üz daha yürümedikBenim oğlan da büyüdükçe bağımsızlaşıyor sanki ona çok mutlu oluyorum, tek ben baktığım için çok yabani bir çocuktu biliyorsunuz ama artık insanlara seviniyor annemgil geldi onların yanına falan mutlu mutlu gidiyor , çok seviniyorum, bebeklikleri çok güzel ama büyüdükçe kolaylaşıyor diyenlerdenim sanırım çünkü bi düzen oturuyor ve bağımsızlaşıyorlar
Evet ya resmen oyle opuyorlar oyun yapıyorlar. Mesela ben ogluma yapmaması gereken bır seyı soyleyınce ya da yap deyınce ses tonum bıraz sertlesmısse kafamı cekıp yanagını öpturuyorSizın dişler ne alemde.Günaydın iyilik güzellik bu aralar çok şükür tatili iple çekiyorum
Bugün aynı şeyi düşündüm ben de, bir buçuk yaşa bir şey kalmadı. O minnacık gazlı bebekler gitti sarılan öpen bebekler geldi o zamanlarını da şimdiden özlemeye başladım tabi
15 ay+10 günden selamlar 1.5 yaşın kerameti neymiş varsa biz de sevinelimGünaydın kızlar nasılsınız? Bız bugun 14 aylık olduk şöyle 1.5 yaşa yaklastıkca bır mutlu oluyorum.
Bende eşimde 1.5 da yürümüşüz yaYurur canım ya anne babaya da cekıyorlar işte. Sen ya da babası erken yurumedı ısenız cekıyorlar. Aynen canım ya dertlerini anlamaya basladık kendılerı bızı anlıyorlar ınsanın hosuna gıdıyor.
Canım bugün daha okudum harika haftalarda 9. Sıçramada manipülasyonu öğrenir diyor, senin ki de öğrenmiş baksanaEvet ya resmen oyle opuyorlar oyun yapıyorlar. Mesela ben ogluma yapmaması gereken bır seyı soyleyınce ya da yap deyınce ses tonum bıraz sertlesmısse kafamı cekıp yanagını öpturuyorSizın dişler ne alemde.
Ee sen sımdı cocuktan ne ıstıyorsunBende eşimde 1.5 da yürümüşüz ya
Ne bıleyım valla buyuyor işte Yanı dil gelısımı oluyor derdini ısteklerını daha ıyı anlatıyor. Hıc unutmuyor oglumla ebebeke gıtmıstık tam 1.5 yasındaydı bır canta gormustu bunu alacagım demıstı de sırtına takıp gezmıstı magaza da. Kendıne kıyafet bakıyordu uzerıne tutuyordu falan baya her seyın farkında oldukları donem.15 ay+10 günden selamlar 1.5 yaşın kerameti neymiş varsa biz de sevinelim
Yaaa evet benzer şeyleri yapıyorlar kesinlikle Düşüyor mesela, elini getirip uzatıyor ki öpeyimEvet ya resmen oyle opuyorlar oyun yapıyorlar. Mesela ben ogluma yapmaması gereken bır seyı soyleyınce ya da yap deyınce ses tonum bıraz sertlesmısse kafamı cekıp yanagını öpturuyorSizın dişler ne alemde.
Aa ıyımıs bızım de coktandır 6 diş vsr bıze yetısmıssınızYaaa evet benzer şeyleri yapıyorlar kesinlikle Düşüyor mesela, elini getirip uzatıyor ki öpeyim
Valla canım beş diş var henüz ama ikisi yeni patladı. Patlaması ayrı uzaması ayrı sürüyor. Çekiyoruz biz dişlerden
Merhaba kelle lor u aldım bende file den.. geri kalanı nasıl saklıyorsunuz paket büyük hili bozulacak gibiCanım labneyi pınar alıyorum ben tekli kutulardan lor peyniri olarak da file markette kelle lor satılıyor çok iyi tavsiye ederim
Çok geç uzuyorlar canım ya normal mi bu durum? yani patlatıyor ama uzamasını bekle Allah bekleAa ıyımıs bızım de coktandır 6 diş vsr bıze yetısmıssınız
Kızlar gece beslenmesini bırakamadığımızı söylemiştim ama sanırım işe yaramış 4 gündür gece beslenmesi yapmıyoruz ben şok
Sütün ne durumda canım azaldı mı baya hoş artık büyüdüler herşeyi yiyorlar illa azaldı süt ama benim sütte azalınca hamilelikte oğlanın da emmeleri bi süre sonra kendiliğinden de azalmaya başlamıştıBizimki de artık geceleri 1-2 uyanıyor emmeye; gündüz de öyle uzun emmiyor, 1 dk zor emip kalkıyor. Bırakacak mı acaba? Bazen çok istekli bazen devam etmiyor
Benimki Emiyor emmeye düşkünleşti ilk aylarda emmeyen çocuk şimdi emecem diye ağlıyor ama benim sütüm azaldı iyice annecim süt bitti memede diyorum ama anlamıyor doğal olarak emiyor gündüzleri gece bırakmıştım ama ben gece mama da veriyordum bir kez onuda 4 gündür yapmıyoruz artıkBizimki de artık geceleri 1-2 uyanıyor emmeye; gündüz de öyle uzun emmiyor, 1 dk zor emip kalkıyor. Bırakacak mı acaba? Bazen çok istekli bazen devam etmiyor