- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
- 198
Kuzum valla normal doğum olsaydı veya doktorum iki doğum arasi 2 yıl olma kati şartını koymasaydi ben çok daha erken düşünürdüm doğrusu.Bu kadar aradan sonra siz yeni evli gibi olmuşsunuz. İkinci çocuğun hemen gelmesine hiç şaşırmadım
Aslinda söyle ki ,Birde ben çok rahatıma düşkünüm. Hep iki kızım olsun istemişimdir. Benim esim aşırı planlı programlidir hayat konusunda. 6 aylik ,2 yıllık 5 yıllık 10 yıllık planlar yapar ve planlarını gerçekleştirir. Kızım dogmadan çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde biz 5 yıllık, 10 yıllık planlarımızı hazırladık. ( oluşabilecek aksilikleri de hesaba katarak) şu anda 2025 e kadar çok yoğun ve sıkı bir hayat planımız var ama asıl aktif dönem 2025 ten sonra işte o zaman benim dahil olabilmem için çocuklarımın biraz büyümüş olması lazımdı. Benim 2 gebeligimde planlı programlı, ama ikinci tahminimden bir tık sonra olmustu ama sorun değil. Kızımı kendim büyüttüm 2 sene , 2.cocugumu da kendim büyütmek istiyorum, ama hayatım boyunca onlar için kendi planlarımı da erteleyemem. Biraz büyüdüklerinde benim planlarim içine onlar dahil olacaklar ve onlar içinde çok güzel olacak yaşları tam ona uygun gibi gibi