• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu kadar aradan sonra siz yeni evli gibi olmuşsunuz. İkinci çocuğun hemen gelmesine hiç şaşırmadım 😃🙈
Kuzum valla normal doğum olsaydı veya doktorum iki doğum arasi 2 yıl olma kati şartını koymasaydi ben çok daha erken düşünürdüm doğrusu.
Aslinda söyle ki ,Birde ben çok rahatıma düşkünüm. Hep iki kızım olsun istemişimdir. Benim esim aşırı planlı programlidir hayat konusunda. 6 aylik ,2 yıllık 5 yıllık 10 yıllık planlar yapar ve planlarını gerçekleştirir. Kızım dogmadan çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde biz 5 yıllık, 10 yıllık planlarımızı hazırladık. ( oluşabilecek aksilikleri de hesaba katarak) şu anda 2025 e kadar çok yoğun ve sıkı bir hayat planımız var ama asıl aktif dönem 2025 ten sonra işte o zaman benim dahil olabilmem için çocuklarımın biraz büyümüş olması lazımdı. Benim 2 gebeligimde planlı programlı, ama ikinci tahminimden bir tık sonra olmustu ama sorun değil. Kızımı kendim büyüttüm 2 sene , 2.cocugumu da kendim büyütmek istiyorum, ama hayatım boyunca onlar için kendi planlarımı da erteleyemem. Biraz büyüdüklerinde benim planlarim içine onlar dahil olacaklar ve onlar içinde çok güzel olacak yaşları tam ona uygun gibi gibi 🥰

Çalışıyorum evet. çocuğum yok 😁
Eşim çocuğum gibi 😁

Ahaha bende ilk gebeligimde aynı sen gibiydim eğer bu da üçüz olmasaydı bahanem olmazdı zaten ilkinde yaptık bunda neden olmasın derdi ama doktor hep riskli gruptasin deyince eşim de ses etmiyor korkuyoruz biraz sanirim insan bilmediği şeyden korkuyor 🙈😂😂

Eşler hep çocuk ya ben bazen diyorum büyük çocuğum ne istiyormuş 😂😂 şimdi diyorum 5 çocukla ne yapcam ben kızıyor ama bence çok eğlenceli 😂😂😂

Sizi takip ediyorum sureciniz kötü geçiyor. Öncesinde de çok kaybınız olmuş. Benim de bir düşüğüm var okadar zorlarmiydim bilmiyorum siz çok güçlüsünüz. allah dağına göre kar veriyor bence 😊 Benim şükür en başta lekelenmem olduğunda biraz endişelendim onun dışında her sey yolunda.
Rabbim bunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım benim 🌸🙏

Ahaha bende ilk gebeligimde aynı sen gibiydim eğer bu da üçüz olmasaydı bahanem olmazdı zaten ilkinde yaptık bunda neden olmasın derdi ama doktor hep riskli gruptasin deyince eşim de ses etmiyor korkuyoruz biraz sanirim insan bilmediği şeyden korkuyor 🙈😂😂

Eşler hep çocuk ya ben bazen diyorum büyük çocuğum ne istiyormuş 😂😂 şimdi diyorum 5 çocukla ne yapcam ben kızıyor ama bence çok eğlenceli 😂😂😂
Sizin ev kreşten hallice olucak. En güzel tarafı bence isim koymak olucak herkes birer isim verebilir çok güzel 😂😂

Ben 3 senelik evliyim. Bence evliliğin %60- 70 i cinsel hayat. Yada ben cok sapık abazayim 😂😂

Evet çok pahalı ama mecbur hissediyorum kendimi nift testinde görüştüğüm firmadaki kişiler %99 sonuç veriyor dedi. Onu yaptırdıktan sonra sadeve perinatologa görüleceğim detaylı usg de başka tarama testlerine gerek yok dedi doktorum. Birde benim 6 düşüğüm oldu o yüzden buna kesinlikle nitfy testini yaptırmam lazım. Tıp bu kadar ilerlemişken yapmamda fayda var. Ben de sağlıkçıyım bir çok şey gördüm o yüzden bana çok mantıklı geliyor. Artık özel hastaneler zaten ticarethane olarak çalışıyorlar. Bakma doktorlar bile kuruş hesabı yapıyor dünya kadar doktorla çalıştım 15 senedir içlerinden 2/3 tanesini gördüm sadeve paranın peşine düşmeyen. Mecbur insanlarda öyle geçiniyor. Keza devlet bile para alıyor İstanbul’dayım kendim yaşadım biliyorum para aldıklarını. Hepimiz Allah a dua ediyoruz sadeve rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah güzel sonuçlar alırız kızlar 🙏🌸
Canım senin durumun özel sen yaptır bence de için rahat olur 💛🙏 Allah korusun inşallah hep güzel haberler alalım

Sizin ev kreşten hallice olucak. En güzel tarafı bence isim koymak olucak herkes birer isim verebilir çok güzel 😂😂

Ben 3 senelik evliyim. Bence evliliğin %60- 70 i cinsel hayat. Yada ben cok sapık abazayim 😂😂

Yok canım bence de önemli bir durum ama işte bizim durum da belli 🙈🙈
Bende 6 yıllık evliyim çocuk biraz değişim yasatsa da evlilik için önemli bir şey cinsel hayat 👍🌸 cocuk insani uykusuz yorgun hale getiriyor ama çocuk büyüdükçe tekrar eski hale geliyorsun ben açıkçası su günlerde ilişki yaşayın olayını sevmiyordum resmen program yapıyoruz bana göre değildi proje yapıyormuş hissiyle yaptık bu çocukları en güzeli aslında aşk çocukları oluyor 👍😂😂

Canın benin lekelenme degildi ama bildiğin regl kanaması gibiydi ve embriyo çevresinde en küçüğü embriyonun 2 kati büyüklükte 6 kanama alanı vardı. 5 aya kadar düşük tehlikesi sonra erken doğum tehlikesine döndü. Doktor 7 ayda serbest bıraktı ama bizim göz yemedi. Benim doğumun zorunlu sezeryan oldu ve ben çok ama çok geç toparladım. Rahimde varis varmış sezeryanda zorunlu olarak onlar kesildi ya. Ben çok ama çok geç toparladım. Hala benim çok aktif dikiş agrim var. Bu yüzden gebelik öncesi özellikle gidip dikişlerde bir sorun var mı diye hocalara gittim o yuzden dogumdan 5 ay sonra oldu.
Canımm çok çok geçmiş olsun umarım bu gebelik çok kolay geçer❤️

Yok canım bence de önemli bir durum ama işte bizim durum da belli 🙈🙈
Bende 6 yıllık evliyim çocuk biraz değişim yasatsa da evlilik için önemli bir şey cinsel hayat 👍🌸 cocuk insani uykusuz yorgun hale getiriyor ama çocuk büyüdükçe tekrar eski hale geliyorsun ben açıkçası su günlerde ilişki yaşayın olayını sevmiyordum resmen program yapıyoruz bana göre değildi proje yapıyormuş hissiyle yaptık bu çocukları en güzeli aslında aşk çocukları oluyor 👍😂😂
Bakalım yasayıp görücez inşallah 🌼

Cinsel hayat çok önemli ama ben o kadar yüksek bir oran vermezdim🙂Eşimle paylaşabildiğim milyon tane şey var ❤️❤️❤️

Herkese tekrar merhaba, mide bulantısı için doktorum Premesis Plus önerdi ama eczanede Prilam dr'nin daha iyi olduğunu söylediler. Bu ilaçlardan kullanan ve fayda gören var mı mide bulantısı için ? 7. Hafta ile mide bulantım başladı ve baş edilecek gibi değil, çok zorlanıyorum. Çok teşekur ederim.

Kızlar hep kabız konuşuldu ama benim bu akşam ciddi ishalim var. Başka bu durumda olan var mı. Çok halsiz kaldım 😕
Turşu dan mı oldu yoksa
Canim bildiklerin klasik patates pilav makarna muz ve Türk kahvesi
Bir de probiyotik ler iyi geliyor onu doktora sorman lazim

Herkese tekrar merhaba, mide bulantısı için doktorum Premesis Plus önerdi ama eczanede Prilam dr'nin daha iyi olduğunu söylediler. Bu ilaçlardan kullanan ve fayda gören var mı mide bulantısı için ? 7. Hafta ile mide bulantım başladı ve baş edilecek gibi değil, çok zorlanıyorum. Çok teşekur ederim.
Ben 1 aydır çekiyorum zofer verdiler artık o da fayda etmedi artık bana canım. Serumla beslendim gün aşırı hep serum takıldı zoferi serumun içine koydular 8mglık bşr tek o bana iyi geliyordu. Premesis plus hiç bir işe yaramıyor prilam da pek yaramadı ama genelde prilam herkese iyi gelmiş inşallah sana da yarar. Allah yardımcın olsun 7.haftada başladı bulantılarım 11+2 deyim hala azalma yok bşr de beb 7.haftada Covit oldum o kadar pik yaptı bende sende sakın hasta olma özellikle bu süreçlerde zaten bulantıların varmış. İnşallah sen benim gibi olmazsın ilaçlar etki ederde atlatırsın inşallah canım🙏

Turşu dan mı oldu yoksa
Canim bildiklerin klasik patates pilav makarna muz ve Türk kahvesi
Bir de probiyotik ler iyi geliyor onu doktora sorman lazim
Kız yok o kadar turşu konuştuğuma bakma canım istiyor ama tuzlu diye yemiyorum pek fazla. Bugün yemedim hiç. Devam ederse zaten doktora sorarım mutlaka. Bi patates haşlayayım bakalım

Bende duygulsallık uykusuzluk vs. Hiç briisnl düşünemiyorum sadece bulantılarımın tamamen bitmesini istiyorum artık gerçekten yoruldum ne yesem ağzıma geliyor. Bir tek benim mi bulantılarım bu kdar şiddetli oldu ve bu kadar uzun sürdü anlamıyorum 1 aydır ya 2 gün rahat ettim yine başladı. Bulantıdan Tv izlemek istemiyorum ayağa kalkamıyorum uyuyamıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık. Sürekli geçecek tamamen bitecek diye kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum. 😢😢😢
Ah canım ben de hala çok kötüyüm burdan okuyup takip ediyorum sizi alıntı yapıyorum bi bulantı telefonu kapatıyorum bakıyorum sonra bir sürü konu konuşulmuş üzerine berbat haldeyim 😔geçen kun kan kusuyordum boğazım yırtıldı artık,geceleri uyuyamıyorum sabah ezanı okunuyor ben hala uyanığım annemde kalıyorum ben de okulların açılmasına da az kaldı mecbur geçeceğim eve
Bende aynen sizin gibi düşünüyorum ki ikinci oğlum dunsuan 3.ye hamileyim hala hiç kız olsun hevesi yok erkek doğurmak için doğmuşum sanki öyle hissediyorum 😅
Benim de iki kızım var yine kız hissediyorum ben de kız doğurmak için doğmuşum gibi😇

Ah canım ben de hala çok kötüyüm burdan okuyup takip ediyorum sizi alıntı yapıyorum bi bulantı telefonu kapatıyorum bakıyorum sonra bir sürü konu konuşulmuş üzerine berbat haldeyim 😔geçen kun kan kusuyordum boğazım yırtıldı artık,geceleri uyuyamıyorum sabah ezanı okunuyor ben hala uyanığım annemde kalıyorum ben de okulların açılmasına da az kaldı mecbur geçeceğim eve

Benim de iki kızım var yine kız hissediyorum ben de kız doğurmak için doğmuşum gibi😇
Aynıyız seninle bende kusarken artık kan kusuyorum kustuktan sonra rahatlıyorum biraz bi yudum bişi içiyorum yiyorum yine başlıyor kaynamaya midem kusmaya hazırlanıyor her an boğazımda zaten zor tutuyorum kusmamak için ilaçlarımı zor içiyorum bazen içiyorum 5 dk onar çıkarıyorum elimde değil. Napacağız hiç bilmiyorum hiç bir ilaç işe yaramıyor. Sabaha karşı uyanıyorum bende. Ben Tv izlerken ya da çoo fazla müziği olan sesli şeylerden midem bulanıyor hayatı sessize almak istiyorum. Burda yazılanları okuyunca motive oluyorum sadece. Katlanıyoruz ama değecek inşallah çektiğimize diyorum. Sen kaç haftalık oldun canım belki 4.ayımıza girerken kesilir doktorum öyle söyledi herkes öyle söylüyor allahım inşallah kesilir sen de bende rahat nefes alırız artık. Ben hamilelik bulantılarının bu kdar ağır olduğunu hiç bilmezdim ben hayatımda böyle hasta bile olmadım canım çok zor yaşayan ve çeken bilir. 😢

Back