- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
Evet canım güveniyorum.. Yani aslında çok tanımıyorum ama.. iş yerinden birinin doktoruydu. Öyle kısmet oldu. Umarım güvendiğimiz gibi her şey denyolunda gider Hani gen testleri konusunda da içimi rahatlatır, beni aksine ikna ederse, belki ben de yaptırmam.bence doktora güvenmek lazım, benim doktoru araştırdım kadın nerdeyse 30 yıllık doktor, zeynep kamilde falan çalışmış onun çalıştığı zamanlarda hastanede günde 60 normal doğum oluyormuş, şimdi ben bu doktora normal doğum yaptır bana desem şimdiden kadına hem işini öğretir gibi olur,hem de gerekli gördüğü yerde gerekli önlemi alacaktır diye düşünüyorum.
bence de sen ne zaman söyleyim diye sorduğun için senin doktor sana öyle demiştir, çok merak ettim bakalım seninki nasıl tepki verecek:) bizimki kimseye söyleme dedik diye kesinlikle söylemez...hatta şu an yaz okuluna gidiyor spora, orada bir arkadaşına bugün çok mutluyum demiş, çocuk neden diye sormuş ona bile söylememiş akşam böyle anlattı, aileden daha biz söyle demeden kimseye söylemez laf dinler :)
Oy masallah yavruşuna Bizimki de çok heyecanlanacak, içi içine sigmayinca belki dayanamaz diyorum.. ya da ağzından kaçırır mi hiç bilmiyorum. Böyle bir gizlilik durumu yaşamadık hiç bilmiyorum yani. Kayinvalidemde kalacak bu ara, Aynı şehirdeyiz ama, Istanbulda calisinca malum trafik.. git gel bize zor. Pazartesi bırakıp cuma alicaz. Yaz okulu vardı o bitti. Simdi orada kalınca söylememek oldukça zor olur Yük olmasın çocuğa. Orda kalmasa caktirmazdik da :)
Ay iş yerinde o durumlar da çok gıcık yaa Kadınların da her yerde işi zor.. Valla takmamakla iyi edersin, amann..! Baksınlar başlarinin çaresine.. Laf eden de kendi bilir.. Duyma hiç..bizimkiler de hiç beklemiyorlar benden umudu kesmişlerdi bizimkiler de şok olacaklar, benim iş ortamı da şok olacak burada yöneticiyim,yöneticilik pozisyonu sonrası hamilelikte ciddi azalıyor, artık tüm banka konuşur herhalde ama hiç umrumda değil bu dakkadan sonra
sizinkilere söylerken oğlun söylerse videoya çek, bizim bir arkadaş öyle yaptı çok güzel hatıra oluyor.
Videoya mutlaka çekmek istiyorum yaa Çok heyecanlı.. inşallah güzel bir ortam olur