- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
Iyinolmana çok sevindim canım ah o yanmalar... içimi açıp buz koyasım geliyor bazen dolaptan suyu kafama dikiyorum 1 kerette bitiyor. Ama yangın geçmiyor resmen. Tek temennim dogumda sonra geçmesi. Ben ne yapayım yanımda 2 yaşında çocuk uyanıyor , ateş basmalari ayrı uyandırıyor alıştım artık o yüzden pek dert etmemeye çalışıyorumKızlar uzun zamandır yazamadım. @Yaz-ruzgari halimi sorman çok sevindirdi beni kuzucum. Hem sana cevap yazmış olayım hem genel durumumu paylaşayım Öncelikle senin iyi olmana çok sevindim. Bizim sağlık ocağı da d vitamini bakmıyor aynı şekilde dediler bana da. Hastanede baktırcacağım gittiğimde Benim hamilelik süper geçiyor. Yani fiziksel olarak çok iyiyim. Ruhsal olarak daha önce paylaştığım şeyler devam ediyor maalesef. Sadece bikaç gündür yoğundum gezdim dolaştım geçici olarak iyi hissettiriyor oyalanmak Benim pek belirtim yoktu çok şükür. Doktorum da bebek iyi sen de iyisin deyince resmen yeter be deyip kendimi dışarı attım Dün e bebekte baya bebek arabalarını falan kaldırdım ağırlıklarına bakmak için. Yukarı da uzanıyorum yürüyüş de yapıyorum.Öyle dikkatli olma takıntımı kaybettim. Daha fazla evde hareketsiz durursam bu bebeği çıkaramam yoksa Tek belirtim göğüs ağrısı ve kasık ağrılarımdı. Kasık ağrılarım devam ediyor. Oturup kalkarken yatakta dönerken bile batıyor hep. Ama göğüs ağrım hiç kalmadı nerdeyse. Bu sabah farkettim sol göğsüm baya büyük duruyor normaldir umarım ve geçicidir. Moralim bozuldu biraz gözle görünecek kadar bariz bir fark oluşmuş. Bir de başkaları da yazmış Rheaa senle konuşmuştuk sanırım. İçim ayrı dışım ayrı yanıyor. Gece elli kere uyanıp soğuk su iç çişini yap klimayı aç klimayı kapat yastığı döndür üstünü değiştir. Resmen bebek bakıyorum gibi uyanıp duruyorumBi de çevremdeki anneler hep bebek doğmadan uyu bugünleri ararsın tavsiyesi veriyor. Benim bebek şimdiden uyutmuyor beni