Bundan 6 ay kadar önce sanırım kadın doğuma gitmiştim bana da pcos demişti. Reglim düzenli sadece kilo verme konusunda sıkıntı çekiyorum deyince degerlendrlm demişti.Benimde oyleydi canim pkos tan yumurtlama 21.gün oldu hep 1 hafta gerid3n hesqp çıkıyo. Aa bi de bilen aarkadaslar var mi vajinal ile karindan hqfta ölçümü degisir mi. Ornek vajinal 5+5 cikti tam 1 hafta sonra 6+5 olmasi gerekirken karindan 6+1 cikti.
Evet canım karından baktı doktorKarından mı bakıldı canım
Teşekkürler canımCanım bildiğim kadarıyla 48 saatte en az %60 artmalı diyorlar. Sizin %60dan daha fazla artmış bence bir sorun yok isterseniz tekrar kan tahlili yapıp yükselmesini takip edin içiniz daha rahat olur.
o kelimyi görmek bile korktyr aslında beni de. Bir yanım da çok sakin anlamadm gittiBurda kürtaj olan arkadaşları görünce ben de doğal olarak evham yapıyorum sizde de oluyor mu?ya kalbi durduysa ya gelişmediyse diye. En son 6+2 de kalp atışı duyduk 8+2 yim 12. Haftada gidicem doktora. Zor tutuyorum kontrole gitmemek için
Evet ben de öyleyim istifra edince hatırlatıyor kendini. Sonra böyle yazılar okuyunca korkuyorum elde değilo kelimyi görmek bile korktyr aslında beni de. Bir yanım da çok sakin anlamadm gitti
Amin canım hepimiz saglıkla alalım insallahArkadaslar da yazmıs canım yuzde 60 artıs gorunuyor, normal gibi. 1500 lerde vajinal ultasonla kese görünebiliyor, haftaya p.esi salı gibi isterseniz tekrar gidip ultrason baktırın ya da daha garanti olsun diyorsanız 10 gün bekleyin. erken dönemde gitmek biraz kafa bulandırıyor kese gorunmuyor, kese gorunse yolk ve bebek gorunmuyor. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
%78 kadar artmış gayet iyi, en az %60 olması lazımdı, maşallah senin çok iyiKızlar nisan ayı annelerinden geldim acil yardımcı olabilcek biri var mı 31 temmuz da değerim 309 du bata iki gün kala cıkmıstı ayın 2 si yani dün verdim 551 cıkmıs sizce düşükmü
Ben de çok etkileniyorum, inşallah sağ salim doğurmak nasip olur hepimize. Benim de haftaya salı randevum o zamana kadar kurdeşen dokmezsem iyidir bugun 8+0 olduBurda kürtaj olan arkadaşları görünce ben de doğal olarak evham yapıyorum sizde de oluyor mu?ya kalbi durduysa ya gelişmediyse diye. En son 6+2 de kalp atışı duyduk 8+2 yim 12. Haftada gidicem doktora. Zor tutuyorum kontrole gitmemek için
Canım bende cok uzuluyorum. Burdan paylasan oldugu kadar inanin sadece özel mesaj atanda var banaBurda kürtaj olan arkadaşları görünce ben de doğal olarak evham yapıyorum sizde de oluyor mu?ya kalbi durduysa ya gelişmediyse diye. En son 6+2 de kalp atışı duyduk 8+2 yim 12. Haftada gidicem doktora. Zor tutuyorum kontrole gitmemek için
Ben duphaston değil de progestan kullanıyorum. 3-4 tane ufak kanama alanlarım ve lekelenmelerim oldu. Son kontrolde kapanmışlar dedi dr. Kese büyüdükçe kanama alanları kapanıyor genelde. Ama bu süreçte dinlendim hep, evdeydim fazla ayakta durmamaya özen gösterdim. Bi daha lekelenmem olmadı. İlk defa dün bi dışarı çıkalım dedim biraz fazla yürüdüm yine lekelenmem oldu 2 hafta sonra ilk defa. Yani bu işin en önemli kısmı dinlenmek canım. En azından tehlikeli zamanlar geçene kadar gündelik hayatımızdan biraz vazgeçmemiz gerekiyor malesefduphaston kullanan arkadaşlara bi sorum olacaktı. doktorum hafif kanama alanı görünüyor kahverengi akıntı görülebilir dedi duphaston verdi günde 2 adet toplam 2 kutu. kahverengi akıntı da bi 2-3 gün öncesinde başlamıştı. pzt gününden beri duphastonu kullanıyorum kahverengi akıntım kesilmedi. etki etmesi için daha erken mi ? yoksa kahverengi akıntı hep olacak ve normal mi ? bi de ne kadar gündelik hayatıma devam etmek istesem de fazla dolandım mı ağrım oluyor ve akıntı artıyor
Tarifin varsa verirmisin cnmCanım ben dün evde kendim limonata yaptım o kadar güzel oldu ki ferah ferah mis gibi. En azından içinde ne olduğunu biliyorum. Birkaç limonla 10 dakikamı bile almadı
Tabi neden olmasın ya harika olurTamam haberleselim belki bulusuruz bir kahve iceriz bir gün
Yaa benimde morelim bozuldu iki katı olmadı diye teşekkür edeeim canım%78 kadar artmış gayet iyi, en az %60 olması lazımdı, maşallah senin çok iyi
Tabi neden olmasın ya harika olurşu bikaç ayı bi geçirelim mutlaka özelden mesajlaşıp bi görüşelim
size de geçmiş olsun, inşallah kapanır benim kanama alanlarım da. ilaç kullanmama rağmen bugün şimdiye kadar ki en fazla lekelenmem oldu. doktorum hareket kısıtlaması yapmadı ama sanırım artık yatacağımBen duphaston değil de progestan kullanıyorum. 3-4 tane ufak kanama alanlarım ve lekelenmelerim oldu. Son kontrolde kapanmışlar dedi dr. Kese büyüdükçe kanama alanları kapanıyor genelde. Ama bu süreçte dinlendim hep, evdeydim fazla ayakta durmamaya özen gösterdim. Bi daha lekelenmem olmadı. İlk defa dün bi dışarı çıkalım dedim biraz fazla yürüdüm yine lekelenmem oldu 2 hafta sonra ilk defa. Yani bu işin en önemli kısmı dinlenmek canım. En azından tehlikeli zamanlar geçene kadar gündelik hayatımızdan biraz vazgeçmemiz gerekiyor malesef
Benim de oyle olmustu ikinci 650 3.1090 bende korkmustum ama hic sorun olmadi çok şükür endiselenme yakinda keseyi gorursun hayirlisiylaYaa benimde morelim bozuldu iki katı olmadı diye teşekkür edeeim canım
Ben geçen hafta kontrole gittiğimde karından sadece kese görünüyor içini göremiyorum dedi doktor. Vajinal bakınca yolk belli olmuştu.Vajinal baksa kesenin içini daha ayrıntılı görebilirdi belki. Önümüzdeki haftalar net görüntü alınır ve büyüklüğü de artar benceEvet canım karından baktı doktor
Burdan bakıp yaptım canımTarifin varsa verirmisin cnm
Teşekkür ederim canım inşallah senin de bir an önce kapanırsize de geçmiş olsun, inşallah kapanır benim kanama alanlarım da. ilaç kullanmama rağmen bugün şimdiye kadar ki en fazla lekelenmem oldu. doktorum hareket kısıtlaması yapmadı ama sanırım artık yatacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?