• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de onu düşünüyorum ya nasıl vazgeçeceğiz bu telefon bağımlılığından. Mümkün oldukça karnımdan uzak tutuyorum ama ne fayda sürekli elimde.. işte bilgisayar evde telefon…
Sorma ya elimiz kolumuz gibi olmuş artık şarja bırakınca bile yokluğunu hissediyorum boşluğa düşüyorum 🙄 başka bişeyle ilgilenmeye çalışıyorum kitap okuyorum mesela ama bakmasam bile yine de telefon yanımda dursun istiyorum😬

😇
Benim tup bebek oldugu icin zaten fitil ve 3 gunde 1 kalcadan igne oluyordum. Simdi bir de her gun gobekten de vuracagim ilave olarak. Bunlar ve dinlenmenin disinda da yapilabilecek pek birsey yok zaten sanirim.
Umarim gecer bir an once ve ben de 1 sene sonra senin gibi evladimla birlikte buralara birseyler yaziyor, deneyimlerimi paylasip birilerine moral veriyor olurum 🙏🏻💞☺️
Ay inşallah canım ya 🌺🌺 o güzel günler gelsin 🎈

Ya gerçekten normal mi bu ben de aynısını yaşıyorum. Aşırı terliyorum ve İzmir’in sıcağıyla kavga halindeyim. Hiç bu yazki kadar nefret etmedim sıcaktan. Gece uykum bölünüyor terden sürekli klima altındayım bi üşü bi terle canım çıktı. Koku sorununa hiç girmiyorum başlarda idrarda da vardı aynısı şimdi kalmadı pek 😔 çok açık yazdım kusura bakmayın kızlar biz bizeyiz diye yazdım ☺ aynı sorunları yaşıyor olmak bi yerde iyi hissettiriyor çünkü normal ve geçici bir süreç olduğunu bilmek istiyor insan
Evet ya bu yaz sicagi insani mahvediyor. Bn yaz insanıydım oysa 🥴 aynen bizbizeyiz daha neler görüp sorucaz kimbilir yadirgayamayiz 😅 bnim koku coronadan sonra degisti. 2021 eylul de geçirdik. Roll on candir😇

Kızlar nisan ayı annelerinden geldim acil yardımcı olabilcek biri var mı 31 temmuz da değerim 309 du bata iki gün kala cıkmıstı ayın 2 si yani dün verdim 551 cıkmıs sizce düşükmü
Canım bildiğim kadarıyla 48 saatte en az %60 artmalı diyorlar. Sizin %60dan daha fazla artmış bence bir sorun yok isterseniz tekrar kan tahlili yapıp yükselmesini takip edin içiniz daha rahat olur.

Hahah bir kızım var çok şükür 🙏 buda kız olursa sevinirim sağlıklı hayırlı olsun yeterki 🙏🌸
Kız mıydı ilk çocuğun😀 dur erkek diyorum o zaman değiştirdim 🥰 bana gerçi iki kız evlat verseler biri de erkek olsun demem ama değişiklik isteniyor genelde. Gönlüne göre hayırlısı olsun inşallah ❤️🙏🏻

Kızlar nisan ayı annelerinden geldim acil yardımcı olabilcek biri var mı 31 temmuz da değerim 309 du bata iki gün kala cıkmıstı ayın 2 si yani dün verdim 551 cıkmıs sizce düşükmü
Arkadaslar da yazmıs canım yuzde 60 artıs gorunuyor, normal gibi. 1500 lerde vajinal ultasonla kese görünebiliyor, haftaya p.esi salı gibi isterseniz tekrar gidip ultrason baktırın ya da daha garanti olsun diyorsanız 10 gün bekleyin. erken dönemde gitmek biraz kafa bulandırıyor kese gorunmuyor, kese gorunse yolk ve bebek gorunmuyor. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️

Kız mıydı ilk çocuğun😀 dur erkek diyorum o zaman değiştirdim 🥰 bana gerçi iki kız evlat verseler biri de erkek olsun demem ama değişiklik isteniyor genelde. Gönlüne göre hayırlısı olsun inşallah ❤️🙏🏻
Hahha çok tatlısın ya kayıplarım çok oldu gebeliklerim peoblemli o yüzden iki taneden başka çocuk düşünmüyorum kesinlikle sağlıklı olmasi önceliğim 🙏🥰

Bizimki de kolikti. Neler neler denedik ama kiraz çekirdeği duymamıştım. Havlu ütüleyip falan koyardık biz de :) Daha neler öğreneceğiz kimbilir 😄
Evet canım bana da başka arkadaşım demisti, ondan duyup aldım ve çok faydasını görmüştüm.
İşte hep birbirimizden duymadığımız şeyleri öğreneceğiz 😊

Hahha çok tatlısın ya kayıplarım çok oldu gebeliklerim peoblemli o yüzden iki taneden başka çocuk düşünmüyorum kesinlikle sağlıklı olmasi önceliğim 🙏🥰
Canım iki çocuk ne güzel zaten insan daha ne ister🥰 Çok şey yaşamışsın tabi hiç kolay değil ama iki çocuk annesi olmak büyük bir şans. Yaşadığın zorlukların karşılığını almışsın. İnşallah bize de nasip olur 🙏🏻

Kızlardaki bu arada 9+7 den günaydın. Dün akşam yine serum takılırken eşim tutturdu doktora gidelim diye neyse tanıdık bir doktor vardı çok tatlı kadın. Baktı herşeyi oluşmuş koca kafalı bebişim vsr bir de hareketli yerinde durmuyor doktor dedi maşallah şuna bak nasılda hareketli dedi. Size fotoğrafını yolluyorum bi bakın. Nasıl net belli oluyor kızlar demekki 10.haftada hepiniz böyle göreceksiniz artık. Doktor her şeyini gösterdi annem diyor erkek bu diye ama gönlüm kızdan yana ne yalan söyliyim sağlıklı olsun da yeter bana. Şuan duygularımı en iyi siz anlarsınız kızlar 6 düşükten sonea ilk defa sağlıklı bşr gebeliğim oldu şimdi de öyle hareketli gördüm ya onu Allah’ım inşallah kucağıma almayı nasip eder
Yaaaa maşallah Kırk bir kere:) kafası büyükse erkek diyorlar bakalımm

Canım iki çocuk ne güzel zaten insan daha ne ister🥰 Çok şey yaşamışsın tabi hiç kolay değil ama iki çocuk annesi olmak büyük bir şans. Yaşadığın zorlukların karşılığını almışsın. İnşallah bize de nasip olur 🙏🏻
İnşallah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin Allah 🙏🌸

Kızlardaki bu arada 9+7 den günaydın. Dün akşam yine serum takılırken eşim tutturdu doktora gidelim diye neyse tanıdık bir doktor vardı çok tatlı kadın. Baktı herşeyi oluşmuş koca kafalı bebişim vsr bir de hareketli yerinde durmuyor doktor dedi maşallah şuna bak nasılda hareketli dedi. Size fotoğrafını yolluyorum bi bakın. Nasıl net belli oluyor kızlar demekki 10.haftada hepiniz böyle göreceksiniz artık. Doktor her şeyini gösterdi annem diyor erkek bu diye ama gönlüm kızdan yana ne yalan söyliyim sağlıklı olsun da yeter bana. Şuan duygularımı en iyi siz anlarsınız kızlar 6 düşükten sonea ilk defa sağlıklı bşr gebeliğim oldu şimdi de öyle hareketli gördüm ya onu Allah’ım inşallah kucağıma almayı nasip eder
Yerim onu ya maşallah 🤗 darısı hepinizin başına. Burada doğurduğumuz gunleride paylaşacağız inşallah

Back