• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benimde oyleydi canim pkos tan yumurtlama 21.gün oldu hep 1 hafta gerid3n hesqp çıkıyo. Aa bi de bilen aarkadaslar var mi vajinal ile karindan hqfta ölçümü degisir mi. Ornek vajinal 5+5 cikti tam 1 hafta sonra 6+5 olmasi gerekirken karindan 6+1 cikti.
Bundan 6 ay kadar önce sanırım kadın doğuma gitmiştim bana da pcos demişti. Reglim düzenli sadece kilo verme konusunda sıkıntı çekiyorum deyince degerlendrlm demişti.

Burda kürtaj olan arkadaşları görünce ben de doğal olarak evham yapıyorum sizde de oluyor mu?ya kalbi durduysa ya gelişmediyse diye. En son 6+2 de kalp atışı duyduk 8+2 yim 12. Haftada gidicem doktora. Zor tutuyorum kontrole gitmemek için:KK43:
o kelimyi görmek bile korktyr aslında beni de. Bir yanım da çok sakin anlamadm gitti

Arkadaslar da yazmıs canım yuzde 60 artıs gorunuyor, normal gibi. 1500 lerde vajinal ultasonla kese görünebiliyor, haftaya p.esi salı gibi isterseniz tekrar gidip ultrason baktırın ya da daha garanti olsun diyorsanız 10 gün bekleyin. erken dönemde gitmek biraz kafa bulandırıyor kese gorunmuyor, kese gorunse yolk ve bebek gorunmuyor. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Amin canım hepimiz saglıkla alalım insallah

duphaston kullanan arkadaşlara bi sorum olacaktı. doktorum hafif kanama alanı görünüyor kahverengi akıntı görülebilir dedi duphaston verdi günde 2 adet toplam 2 kutu. kahverengi akıntı da bi 2-3 gün öncesinde başlamıştı. pzt gününden beri duphastonu kullanıyorum kahverengi akıntım kesilmedi. etki etmesi için daha erken mi ? yoksa kahverengi akıntı hep olacak ve normal mi ? bi de ne kadar gündelik hayatıma devam etmek istesem de fazla dolandım mı ağrım oluyor ve akıntı artıyor 😔

Kızlar nisan ayı annelerinden geldim acil yardımcı olabilcek biri var mı 31 temmuz da değerim 309 du bata iki gün kala cıkmıstı ayın 2 si yani dün verdim 551 cıkmıs sizce düşükmü
%78 kadar artmış gayet iyi, en az %60 olması lazımdı, maşallah senin çok iyi

Burda kürtaj olan arkadaşları görünce ben de doğal olarak evham yapıyorum sizde de oluyor mu?ya kalbi durduysa ya gelişmediyse diye. En son 6+2 de kalp atışı duyduk 8+2 yim 12. Haftada gidicem doktora. Zor tutuyorum kontrole gitmemek için:(
Ben de çok etkileniyorum, inşallah sağ salim doğurmak nasip olur hepimize. Benim de haftaya salı randevum o zamana kadar kurdeşen dokmezsem iyidir bugun 8+0 oldu 🧿🐣

Burda kürtaj olan arkadaşları görünce ben de doğal olarak evham yapıyorum sizde de oluyor mu?ya kalbi durduysa ya gelişmediyse diye. En son 6+2 de kalp atışı duyduk 8+2 yim 12. Haftada gidicem doktora. Zor tutuyorum kontrole gitmemek için:KK43:
Canım bende cok uzuluyorum. Burdan paylasan oldugu kadar inanin sadece özel mesaj atanda var bana 😔
Üzülüyorum bir yandan da vardır belki bir hayır diyorum. Endiselerinizi çok iyi anlıyorum ama malesef elden birsey gelmiyor 🥺

duphaston kullanan arkadaşlara bi sorum olacaktı. doktorum hafif kanama alanı görünüyor kahverengi akıntı görülebilir dedi duphaston verdi günde 2 adet toplam 2 kutu. kahverengi akıntı da bi 2-3 gün öncesinde başlamıştı. pzt gününden beri duphastonu kullanıyorum kahverengi akıntım kesilmedi. etki etmesi için daha erken mi ? yoksa kahverengi akıntı hep olacak ve normal mi ? bi de ne kadar gündelik hayatıma devam etmek istesem de fazla dolandım mı ağrım oluyor ve akıntı artıyor 😔
Ben duphaston değil de progestan kullanıyorum. 3-4 tane ufak kanama alanlarım ve lekelenmelerim oldu. Son kontrolde kapanmışlar dedi dr. Kese büyüdükçe kanama alanları kapanıyor genelde. Ama bu süreçte dinlendim hep, evdeydim fazla ayakta durmamaya özen gösterdim. Bi daha lekelenmem olmadı. İlk defa dün bi dışarı çıkalım dedim biraz fazla yürüdüm yine lekelenmem oldu 2 hafta sonra ilk defa. Yani bu işin en önemli kısmı dinlenmek canım. En azından tehlikeli zamanlar geçene kadar gündelik hayatımızdan biraz vazgeçmemiz gerekiyor malesef😔

Ben duphaston değil de progestan kullanıyorum. 3-4 tane ufak kanama alanlarım ve lekelenmelerim oldu. Son kontrolde kapanmışlar dedi dr. Kese büyüdükçe kanama alanları kapanıyor genelde. Ama bu süreçte dinlendim hep, evdeydim fazla ayakta durmamaya özen gösterdim. Bi daha lekelenmem olmadı. İlk defa dün bi dışarı çıkalım dedim biraz fazla yürüdüm yine lekelenmem oldu 2 hafta sonra ilk defa. Yani bu işin en önemli kısmı dinlenmek canım. En azından tehlikeli zamanlar geçene kadar gündelik hayatımızdan biraz vazgeçmemiz gerekiyor malesef😔
size de geçmiş olsun, inşallah kapanır benim kanama alanlarım da. ilaç kullanmama rağmen bugün şimdiye kadar ki en fazla lekelenmem oldu. doktorum hareket kısıtlaması yapmadı ama sanırım artık yatacağım 😞

Evet canım karından baktı doktor
Ben geçen hafta kontrole gittiğimde karından sadece kese görünüyor içini göremiyorum dedi doktor. Vajinal bakınca yolk belli olmuştu.Vajinal baksa kesenin içini daha ayrıntılı görebilirdi belki. Önümüzdeki haftalar net görüntü alınır ve büyüklüğü de artar bence

size de geçmiş olsun, inşallah kapanır benim kanama alanlarım da. ilaç kullanmama rağmen bugün şimdiye kadar ki en fazla lekelenmem oldu. doktorum hareket kısıtlaması yapmadı ama sanırım artık yatacağım 😞
Teşekkür ederim canım inşallah senin de bir an önce kapanır 🙏 bana da doktorum bi kısıtlama yapmadı hiç önemsemedi hatta. Kanama alanı olan çoğu kişiye iğne veriyor drlar bana vermedi. Ben burdaki arkadaşların tecrübelerinden, hem de İnternet araştırmalarımdan yola çıkarak kendime bazı kısıtlamalar getirdim. Fazla hareket ettikçe senin gibi lekelerimin arttığını farkettim bir de. Dinlen bol bol inşallah bu da geçer🙏

Back