2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sonrasında hiç ilişki olmamış mıydı canım..? Belki sonra yine yumurtlama oldu ve o arada tuttu.. Geç döllenme ihtimali yok mu yani? Dur bakalım bekleyin. Allah'ın izniyle yolundadır canım yaa

Günlük bi barda k demişti doktor içebilir diye ama benimki bi bardağı geçiyor ya:/

Ben normalde baya asitli içeçek içerdim, şekersizlerden. Kola, gazoz vs. Şimdi azalttım baya ama yine de çok canım isterse arada az az içiyorum. Tabi içilmese daha iyi.. Sen de çok içmemeye çalış, azalt istersen ama bir tek o iyi geliyorsa da üzme kendini.
Maden suyu işe yaramıyor mu denedin mi? Maden suyuna limon sıkabilirsin. Ya da ben soda ayran yapıyorum. Ayranı pek sevmem, maden suyuyla karıştırıyorum. Hatta biraz tuz ve limonla da çok güzel oluyor. Ayran belki canın istemez ama soda limon dene istersen.

Vala duyduğum herşeyi deniyorum canm ama bişey var illaki çıkarmam gerek sanki hiç bişey kesmiyor limon aşırı bulantı yapıyor bana her halimize çok şükür sü gunlerr.gecseydi hayırlısıyla

Canim benim dr u dinle yat dinlen ilacini kullan ama morali bozma kanamayla ilgili yazilar okuma küçük bi sarsıntıdır gecer gider Allah in izniyle.
Cok tesekkurler canim amin insallah gecer bir an once
Evet pek yapabilecegim birsey yok gibi daha fazla, umarim duzelir canim cok tesekkurler

Ya tesadüf mü bilmiyorum ama ne zaman kontrolde kalp atışını dinlesem eve gelince hafif kahve lekelenme yaşıyorum. 3 kere yaşadım bunu. Siz de böyle yazınca taşlar oturdu bu yüzden olmuş olabilir mi acaba?
Sanmıyorum canım onunla alakalı olduğunu tesadüf bence. Kesin zararlı diye bir tanısı yok bildiğim kadarıyla ihtimal üzerinde değerlendiriyorlar öyle olsa hiç kimse baktırmazdı ki bence kullandığımız telefon kadar bir zararı sanmıyorum olsun.

Ya gerçekten normal mi bu ben de aynısını yaşıyorum. Aşırı terliyorum ve İzmir’in sıcağıyla kavga halindeyim. Hiç bu yazki kadar nefret etmedim sıcaktan. Gece uykum bölünüyor terden sürekli klima altındayım bi üşü bi terle canım çıktı. Koku sorununa hiç girmiyorum başlarda idrarda da vardı aynısı şimdi kalmadı pek çok açık yazdım kusura bakmayın kızlar biz bizeyiz diye yazdım ☺ aynı sorunları yaşıyor olmak bi yerde iyi hissettiriyor çünkü normal ve geçici bir süreç olduğunu bilmek istiyor insan

Corona herseyi değiştiriyor kendime kokuyor gibi geliyorum ama hayir bize koku gelmiyor diyolar o yüzden biseyler kullanmam sart

Aynen öyle kağan kocatepeyi çok izliyorum bi videosunda cep telefonları zararlı diye yiyip içmediğiniz şeylerden çok daha zararlı diyordu bizim de elimizden düşmüyor
Ben de onu düşünüyorum ya nasıl vazgeçeceğiz bu telefon bağımlılığından. Mümkün oldukça karnımdan uzak tutuyorum ama ne fayda sürekli elimde.. işte bilgisayar evde telefon…

Karından mı bakıldı canım

Tamam aramizda 2 gun var ele ele tutusup gidelim dogurmaya gorumcem buluruz bir dr dedi valla bilmiyorum nasil olacak ilk 3 ay gecsin insallah da sonrasi kismet

Sodayı ve ya el yapımı vişne suyu denesene canım.Kola çok zararlı özellikle de bu dönemde az tüketmeye çalış.

Günlük bi barda k demişti doktor içebilir diye ama benimki bi bardağı geçiyor ya:/

Hımm iyi düşünelim iyi olsun sen yine çok aşamaya çalış limitleri az kaldı su zor dönemi geçirince canımız çekmeyecek böyle şeyler daha sağlıklı beslenirsin

Kızlar nisan ayı annelerinden geldim acil yardımcı olabilcek biri var mı 31 temmuz da değerim 309 du bata iki gün kala cıkmıstı ayın 2 si yani dün verdim 551 cıkmıs sizce düşükmü

Acikcasi 2 gebeligimde de çok anladığım bir konu değildi ama burada konuşuluyordu %60 oranında bile artsa olur diye ben hesapladım %60 oranında artınca 309 494'e yükseliyor yaklaşık olarak yani yeterli gibi geldi bana daha iyi bilenler daha iyi yardımcı olabilirler

Ben şuanda kaykay bile yapıyorum ama bırakacağım hurafelere tahammül edemiyorum gerçekten. Bir de bu hurafeleri sürekli olarak şunu şöyle yapmamalıydın şöyle yapmalısın yoksa şu olur bu olur diye dinlendiren tiplere. En iyisini bir anne olarak sen bilirsin.Anne bebeğini koruma iç güdüsüyle hareket ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…