- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 83
Bm
Geçmiş olsun canim. Benim ilkinde öyleydi. 1 ped dolu dolu olacak gibiydi. Progestan fitil vermişti bana sabah aksam., 1 hafta boyunca sadece yattım. Tek tuvalete kalktım. 1 hafta sonunda ağırlık kaldırmak, eğilmek, uzanmak, çok yorulmak, cinsel ilişki yasaktı. Yaklaşık 6.aya kadar. Ama yine de biz doguma kadar hep dikkat ettik hiç esneklik yapmadık bir şey olur korkusuyla. Kızım şu anda bu mesaji yazarken omzuna kafasını koymuş bana bakıyor
Canım herkesin.hamillgi. Bir değil ama. Ben önceki hamilelgmde hastalıktan daha beter bir haldeydim. Yoksa herkes ister harika hamilelk geçirsin de bazilarmzn hamillgi hastalıktan beter malesf.sarah stage isimli bir fitness koçunu takip ediyordum ben, kadın doğuma kadar aktif spor yapıyordu, squat ağırlık kaldırma aklınıza gelebilecek tüm hareketleri yapıyordu gayet de saglıklı bir şekilde dogum yaptı. kesinlikle bunu herkese soylemek lazım hasta degil hamileyiz
İnsallah görürüz atışı mutlaka haber veririmKatılıyorum canım ben de öyle düşünüyorum cuma günü haber ver bana da ne diyecek doktorun dinletecek mi bakalım. Ben pazartesi gideceğim çünkü
Ben siveno kullaniyorum temiz icerikli ve banyodan hemen sonra sürüldüğünde cidden kokuyu engelliyor. Bide benim bi sure sonra ter kokum degisti afedersiniz. Normal ter kokusu degil yada coronadan sonra koku algim degisti bilmiyorum artıkİzmir'de olan arkadaslarimin Dr tercihini merak ediyorum birde deodorant zararliymis kizlar siz neler kullaniyosunuz bu sicak havada kulanmadan olmuyor malesef
Ayran, soda içine kendnz azıcık limon sıkın, makarna yiyemem demeyin deneyin, tost, bunlar çok iyi geldi bana ve çoğu arkdsa da. Kavun da varKizlar kola çok içiyorum çünkü sadece migdeme kola iyi geliyor ne yesem kusmam gerekiyor bi tek kola tutuyor bide içime bi serinlik veriyor üzülüyorum acaba bişey olur mu ama su bile icicek gibi değilim içim hem yanıyor hem bulantı kusma ilaç faydasız
Canım ilk oğlumu izmir'de medifema Hastanesi'nde doğurdum Ayşe inmez'e.İzmir'de olan arkadaslarimin Dr tercihini merak ediyorum birde deodorant zararliymis kizlar siz neler kullaniyosunuz bu sicak havada kulanmadan olmuyor malesef
Ahh MuğlaaYap canım yap kendi yaptığın en güzeli doğalı. Kendi zeytinyağınla çok daha güzel olur tabi. Kız zeytinyagi satiyormusunuz lazım olursa aklımızda olur barieşimin arkadasi Muğla da kendileri yapıyor zeytinyagini biz hep ordan alıyoruz alıştım herseyi zeutinyagi ile yapmaya çok çabuk bitiyor işte o yüzden yeniden bulmak bana zor bizde öyle canım annem çok bilir ot mot işlerini, çıkar dağa bayıra kova kova çeşitli otları toplar kavurur yumurtalı yapar . Ama şimdi ben hamileyken bilemediğim için yapmıyor artık seneye yaza. Mantarlar vs. Bizde de var galiba egelilik ne dersin
Regl döngün uzun muydu canım, büyük ihtimalle geç döllenmedir. İçini ferah tutArkadaşlar hepinize selamlar,
Bugün ilk kez doktora gittim.
14 Haziran regl tarihi başlangıcim
Emin olarak ilişki tarihimiz 27 Haziran.
Doktor 5 haftalık olduğunu söyledi bata gore 7. Haftada olması gerekiyormus ekliyorum fotosunu. Geç döllenme olabilir dedi. Haftaya yine gel.
Sadece kese.gorunuyor dedi.
Eki Görüntüle 3106906
Canım selam ben de İzmir’de yim oğlumun doktoruna gidiyorum ben Övgü Doğan Aİzmir'de olan arkadaslarimin Dr tercihini merak ediyorum birde deodorant zararliymis kizlar siz neler kullaniyosunuz bu sicak havada kulanmadan olmuyor malesef
Bizimki de kolikti. Neler neler denedik ama kiraz çekirdeği duymamıştım. Havlu ütüleyip falan koyardık biz de :) Daha neler öğreneceğiz kimbilirKiraz cekirdeği isitilinca kolay soğumuyor. Sıcak su torbasınin hem güvenli hem uzun sıcak kalan hali. Ondan bebeklere beline gaz kemeri ve patik altına felan koyuyorlar. Çok gazlı oluyor ya o rahatlatıyor onu. Kiraz çekirdekleirni bir pamuklu torbanın içine atıyorsun fırında isitiyorsun bebeğin karnına ayak altına koyuyorsun. Karnı ısınınca dağa kolay pirtliyore bebekten almıştım ben dedim öbürü icin yaza denk gelirse toplar yaparım kendim ama uuuunuttttuuummmm
Canim benim dr u dinle yat dinlen ilacini kullan ama morali bozma kanamayla ilgili yazilar okuma küçük bi sarsıntıdır gecer gider Allah in izniyle.Merhaba arkadaslar, bugun 6+2’yim, sabah bir gunluk pedi dolduracak kadar aktif kirmizi kanamam oldu. Doktorum 3 saat mesafede, gelme yat dinlen dedi, gobekten progesteron takviyesi verdi, hemen yaptik. Sabahtan beri sadece tuvalet icin kalkiyorum. Surekli yattigim icin pedde cok fazla kan birikmiyor ama tuvalette her seferinde peceteye geliyor aktif kanama hala. Pedde de lekelenmeler oluyor zaten. Ultrasona gitsem mi burda diye dusundum ama sonra yatip dinlenmek daha mantikli geldi bilmiyorum dogru mu yaptim.
Boyle aktif kanamasi olup sonra kesilen oldu mu aranizda? Tecrubenizi paylasirsaniz cok sevinirim
haklısın canım tabiki bazı arkadaslarımız kötü geciriyor ama rahat geciren kişilere de yukarı uzanma bebegin kordonu boynuna dolanır, işte bir arkadasımıza yaptıkları gibi denize girme bebek düşer gibi davranıslardan bahsediyorum. bilip bilmeden herkes konusuyor onun icin demiştimCanım herkesin.hamillgi. Bir değil ama. Ben önceki hamilelgmde hastalıktan daha beter bir haldeydim. Yoksa herkes ister harika hamilelk geçirsin de bazilarmzn hamillgi hastalıktan beter malesf.
Oy maşallah canım yaaKızlardaki bu arada 9+7 den günaydın. Dün akşam yine serum takılırken eşim tutturdu doktora gidelim diye neyse tanıdık bir doktor vardı çok tatlı kadın. Baktı herşeyi oluşmuş koca kafalı bebişim vsr bir de hareketli yerinde durmuyor doktor dedi maşallah şuna bak nasılda hareketli dedi. Size fotoğrafını yolluyorum bi bakın. Nasıl net belli oluyor kızlar demekki 10.haftada hepiniz böyle göreceksiniz artık. Doktor her şeyini gösterdi annem diyor erkek bu diye ama gönlüm kızdan yana ne yalan söyliyim sağlıklı olsun da yeter bana. Şuan duygularımı en iyi siz anlarsınız kızlar 6 düşükten sonea ilk defa sağlıklı bşr gebeliğim oldu şimdi de öyle hareketli gördüm ya onu Allah’ım inşallah kucağıma almayı nasip eder
Tesekkurederim canim arastirayimCanım selam ben de İzmir’de yim oğlumun doktoruna gidiyorum ben Övgü Doğan A
Oğlum da Şifa hastanelerinde çalışıyordu çok memnun kalmıştım her yönüyle hem çok bilgili hem de insanı sakinleştiren çok iyi bir doktor fakat şuan Alsancak’ta kendine özel muayenehane açtı Güzelbahçe den oraya gidiyorum artık ben de başka bir doktor hiç düşünmedim çünkü .Deodorant konusuna gelecek olursak ben şu sıralar kendi parfümümden bile tiksinmiş durumdayım o yüzden hiç bir şey kullanamıyorum ama doğal içerikli stick roll on lar var bir çok markada araştırıp kullanabilirsin ben ce
Benimde oyleydi canim pkos tan yumurtlama 21.gün oldu hep 1 hafta gerid3n hesqp çıkıyo. Aa bi de bilen aarkadaslar var mi vajinal ile karindan hqfta ölçümü degisir mi. Ornek vajinal 5+5 cikti tam 1 hafta sonra 6+5 olmasi gerekirken karindan 6+1 cikti.Arkadaşlar hepinize selamlar,
Doktor 5 haftalık olduğunu söyledi bata gore 7. Haftada olması gerekiyormus ekliyorum fotosunu. Geç döllenme olabilir dedi. Haftaya yine gel.
Eki Görüntüle 3106906
Hasta değiliz hamileyiz, diye ben yazmıştım canım. Arkadaşa denize girdin bebeğin düşer demişler. O ve onun gibi hurafeler için yazdım. Yok kıpırdama yok yürüme yok uzanma vs bir sürü şey diyen var ya.. Ondan. Bir sıkıntısı olmayan doktoruna da danışıp normal şekilde her şeyi yapabilir gibisine yani..Canım herkesin.hamillgi. Bir değil ama. Ben önceki hamilelgmde hastalıktan daha beter bir haldeydim. Yoksa herkes ister harika hamilelk geçirsin de bazilarmzn hamillgi hastalıktan beter malesf.
Valla insanlar o kadar tarlada ahırda ağır işlerde çalışırmış da bişey olmazmış o bebeklere. Biz yine dikkatli olup ağır iş yapmayalım tabi ama dediğin gibi doğacak çocuk da illaki doğuyor
Ay zaten şu 15-16 lara bi gelsek buralar nasıl şenlenecek çok keyifli olacak cinsiyetleri paylaşma aşaması
Ben siveno kullaniyorum temiz icerikli ve banyodan hemen sonra sürüldüğünde cidden kokuyu engelliyor. Bide benim bi sure sonra ter kokum degisti afedersiniz. Normal ter kokusu degil yada coronadan sonra koku algim degisti bilmiyorum artık
Kizlar kola çok içiyorum çünkü sadece migdeme kola iyi geliyor ne yesem kusmam gerekiyor bi tek kola tutuyor bide içime bi serinlik veriyor üzülüyorum acaba bişey olur mu ama su bile icicek gibi değilim içim hem yanıyor hem bulantı kusma ilaç faydasız
Arkadaşlar hepinize selamlar,
Eki Görüntüle 3106906
ben gecen hafta kahverengi lekelenmem oldugu icin doktora gittim, doktorum hiç endişelenme dedi benim kız kardesimin bayag kanaması oluyordu herhangi bir sorun olmadı dedi. tabiki önlemini almak lazım, zaten ilaclarını kullanıyormuşsun. mümkün oldugunca yat dinlen, biran once gecer inşallah içini ferah tut
Benim tup bebek oldugu icin zaten fitil ve 3 gunde 1 kalcadan igne oluyordum. Simdi bir de her gun gobekten de vuracagim ilave olarak. Bunlar ve dinlenmenin disinda da yapilabilecek pek birsey yok zaten sanirim.
Umarim gecer bir an once ve ben de 1 sene sonra senin gibi evladimla birlikte buralara birseyler yaziyor, deneyimlerimi paylasip birilerine moral veriyor olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?