2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Benim tup bebek oldugu icin zaten fitil ve 3 gunde 1 kalcadan igne oluyordum. Simdi bir de her gun gobekten de vuracagim ilave olarak. Bunlar ve dinlenmenin disinda da yapilabilecek pek birsey yok zaten sanirim.
Umarim gecer bir an once ve ben de 1 sene sonra senin gibi evladimla birlikte buralara birseyler yaziyor, deneyimlerimi paylasip birilerine moral veriyor olurum

Canım herkesin.hamillgi. Bir değil ama. Ben önceki hamilelgmde hastalıktan daha beter bir haldeydim. Yoksa herkes ister harika hamilelk geçirsin de bazilarmzn hamillgi hastalıktan beter malesf.

İzmir'de olan arkadaslarimin Dr tercihini merak ediyorum birde deodorant zararliymis kizlar siz neler kullaniyosunuz bu sicak havada kulanmadan olmuyor malesef
Ben siveno kullaniyorum temiz icerikli ve banyodan hemen sonra sürüldüğünde cidden kokuyu engelliyor. Bide benim bi sure sonra ter kokum degisti afedersiniz. Normal ter kokusu degil yada coronadan sonra koku algim degisti bilmiyorum artık

Kizlar kola çok içiyorum çünkü sadece migdeme kola iyi geliyor ne yesem kusmam gerekiyor bi tek kola tutuyor bide içime bi serinlik veriyor üzülüyorum acaba bişey olur mu ama su bile icicek gibi değilim içim hem yanıyor hem bulantı kusma ilaç faydasız

Arkadaşlar hepinize selamlar,
Bugün ilk kez doktora gittim.
14 Haziran regl tarihi başlangıcim
Emin olarak ilişki tarihimiz 27 Haziran.
Doktor 5 haftalık olduğunu söyledi bata gore 7. Haftada olması gerekiyormus ekliyorum fotosunu. Geç döllenme olabilir dedi. Haftaya yine gel.
Sadece kese.gorunuyor dedi.

Ayran, soda içine kendnz azıcık limon sıkın, makarna yiyemem demeyin deneyin, tost, bunlar çok iyi geldi bana ve çoğu arkdsa da. Kavun da var

İzmir'de olan arkadaslarimin Dr tercihini merak ediyorum birde deodorant zararliymis kizlar siz neler kullaniyosunuz bu sicak havada kulanmadan olmuyor malesef
Canım ilk oğlumu izmir'de medifema Hastanesi'nde doğurdum Ayşe inmez'e.
Şimdi kendisi Gaziemir e kendisine ait klinik açmış ben ilgi alakasından memnundum

Ahh Muğlaa çok severim oraları da memleketin her yeri ayrı güzel Geçen sene var senesiydi zeytinin 500 kg civarı yağ çıktı demişti babam tabi gelen gündelikçilerin payı kendilerine ayırdı bize ayırdı çoğunluğunu sattı derken şimdi durdurdu satmayı çünkü zeytin bir sene güzel mahsul verir diğer sene daha az o yüzden şimdilik satmayayım belki bize kalmaz dedi .Biz de çiçek yağı ne bilmeyiz bir tek kızartmalar da kekte,börekte öyle geri kalan herşey zeytinyağı ile biZim de bi çocukların totosuna sürmediğim kalmıştı onu da yapayım madem

Regl döngün uzun muydu canım, büyük ihtimalle geç döllenmedir. İçini ferah tut

Canım selam ben de İzmir’de yim oğlumun doktoruna gidiyorum ben Övgü Doğan A
Oğlum da Şifa hastanelerinde çalışıyordu çok memnun kalmıştım her yönüyle hem çok bilgili hem de insanı sakinleştiren çok iyi bir doktor fakat şuan Alsancak’ta kendine özel muayenehane açtı Güzelbahçe den oraya gidiyorum artık ben de başka bir doktor hiç düşünmedim çünkü .Deodorant konusuna gelecek olursak ben şu sıralar kendi parfümümden bile tiksinmiş durumdayım o yüzden hiç bir şey kullanamıyorum ama doğal içerikli stick roll on lar var bir çok markada araştırıp kullanabilirsin ben ce

Bizimki de kolikti. Neler neler denedik ama kiraz çekirdeği duymamıştım. Havlu ütüleyip falan koyardık biz de :) Daha neler öğreneceğiz kimbilir

Canim benim dr u dinle yat dinlen ilacini kullan ama morali bozma kanamayla ilgili yazilar okuma küçük bi sarsıntıdır gecer gider Allah in izniyle.

Canım herkesin.hamillgi. Bir değil ama. Ben önceki hamilelgmde hastalıktan daha beter bir haldeydim. Yoksa herkes ister harika hamilelk geçirsin de bazilarmzn hamillgi hastalıktan beter malesf.
haklısın canım tabiki bazı arkadaslarımız kötü geciriyor ama rahat geciren kişilere de yukarı uzanma bebegin kordonu boynuna dolanır, işte bir arkadasımıza yaptıkları gibi denize girme bebek düşer gibi davranıslardan bahsediyorum. bilip bilmeden herkes konusuyor onun icin demiştim

Oy maşallah canım yaa Çok sevindim senin adına.. Allah sabrınızın karşılığını sağlıklı hayırlı bir evlatla versin inşallah Bundan sonrası da kolaylıkla geçsin..

Tesekkurederim canim arastirayim

Benimde oyleydi canim pkos tan yumurtlama 21.gün oldu hep 1 hafta gerid3n hesqp çıkıyo. Aa bi de bilen aarkadaslar var mi vajinal ile karindan hqfta ölçümü degisir mi. Ornek vajinal 5+5 cikti tam 1 hafta sonra 6+5 olmasi gerekirken karindan 6+1 cikti.

Hasta değiliz hamileyiz, diye ben yazmıştım canım. Arkadaşa denize girdin bebeğin düşer demişler. O ve onun gibi hurafeler için yazdım. Yok kıpırdama yok yürüme yok uzanma vs bir sürü şey diyen var ya.. Ondan. Bir sıkıntısı olmayan doktoruna da danışıp normal şekilde her şeyi yapabilir gibisine yani..

Evet aynı fikirdeyim ne olursa olsun biz dikkat edelim ama bazen ufak şeyler olduğunda da panik olmayalım bebeklerimiz bize tutunacak inşallah

Ayy evet yaa 4 5 haftam kaldı benim ama üçüz olunca hepsinin cinsiyetini ögrenmek zor oluyormuş neyse parca parca da öğrensem olur

Ama ben arada Şubat grubuna bakıyorum çok heyecanlı 12de cinsiyet tahminleri başlıyor herkes ultrason resmi atıp tahmin ediyor çok tatlı bence

Valla ben bilmiyordum ilk kızımda da kullandım roll on bunda da kullanıyordum ama yarın alışverişe gitcem bakarım siveno alırım bende bilgilendirme icin tesekkur ederim

Ben hamile değilken terlemem bile ondan roll on alışkanlıktan kullanıyorum terlemedigim için kokmuyorum da herkesin özendiği tek özelliğim olabilir ama hamilelikte nasıl terlemek o su gibi oluyorum kızımda da öyleydi terlemek zor birşeymiş hakikaten hem kokusu hem o islaklik valla cok tuhaf geliyor bana ama hamilelikte neler olmuyor ki alıştık artık

Vallahi ne desem yalan olur içmeyin diyorlar genelde ama acı da yemeyin sigara da içmeyin diyorlar insanlar canı çekince eser miktarda bunlara bile izin verebiliyor doktorlar doktora sormak lazım günlük bir limit koyar belki ama izin verir diye düşünüyorum

Ben kızımda 6 gün geç dollenmisim adet tarihimi değiştirmişti doktorum bazı doktorlar degistirmiyormus ama burada konuşuldu o konu hatta 41 ve 42 haftaya kadar esneyebiliyormuş doğum öyle olunca yani geç döllenme özellikle adeti düzenli olmayan kişilerde çok olası bende ilk hafta duyamamış sonraki hafta duymuştum kalp atışını kızımda darısı başına haftaya hayırlı haberlerini alırız inşallah

ben gecen hafta kahverengi lekelenmem oldugu icin doktora gittim, doktorum hiç endişelenme dedi benim kız kardesimin bayag kanaması oluyordu herhangi bir sorun olmadı dedi. tabiki önlemini almak lazım, zaten ilaclarını kullanıyormuşsun. mümkün oldugunca yat dinlen, biran once gecer inşallah içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…