Istanbul yas 31 ikinci cocuk sat 7 haziran teşekkür ederim canımYine yapayım kırmızı ışıktaki çiçekçi teyzeliğimi
Kızlar listede eksik bilgileriniz var
@Susamm34 @Caffeamericano @luckynine A anatomim @Eslem Huma @Meryemsura @bezelyemm @muhelif @Oznur caglar
Insallah Allahin izniyle olusut cnm kalbini ferah tut banada oyle dediler ben bugun gordum hayirli haberlerle insallah cnmMerhaba. Şimdi dr dan geldim. 7+0 da hala bebeği göremedik. Kese yolc var ama bebek yok. 35 günde bir adet oluyorum ben. Hatta 40 lara çıkıyor bazen. Muhtemelen o sebeple geç oluşuyor dedi dr. 28 günde bir adet görsen ve bugün bebeği görmesek kürtaj derdim ama 1 hafta daha brkleyeceğiz dedi. Moralim çok bozulduvar mı bu şekilde periotları uzun süren?
Öncelikle test yapmadim pozitif olduğumu bile bilmiyorum ki bunu yine doktorumla başından beri paylaştım. 4 sorunlu ve sonu kayipla biten gebelik yaşamış ve yüksek dozda kan sulandırıcı kullaniyorum ben sizce yeterince riskli ve acil degilmi durumum? nsanlar dediğiniz çoğu ki hatta bulunduğum yerde hepsi diyebilirim maskesiz buna çoğu doktorda dahil siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama riske attığımı düşündüğüm birileri yok.siz niye bu kadar dramatize ettiniz olayı?Evet covid olanlar acil durumlar dışında hastaneye gidemiyorlar acil durum olduğunda da ambulansla gidiyorlar bir buçuk yıl filyasyonda çalıştım bu şekilde diğer kişileri riske atmıyor musunuz?
Evet covid olanlar acil durumlar dışında hastaneye gidemiyorlar acil durum olduğunda da ambulansla gidiyorlar bir buçuk yıl filyasyonda çalıştım bu şekilde diğer kişileri riske atmıyor musunuz?
Doktorun 10 gün sonra tekrar bakalım dediyse sıkıntı olmayabilir. Sıkıntı olsa hemen işlem yapamamız gerekiyor derdi diye düşünüyorum.Selamlar arkadaşlar. Benim bugün kontrolum vardı. Kalp atisini duymadı bebeği görmedi. Kürtaj yapalım dedi ama ben beklemek istedim. Bana herhangi bir zararı olur mu. Zehirleme vs. 10 gun kadar dra gitmeyecegim
Dediğim gibi test yapmadim en son Dr uma belirtileri soyleyince test yapalim diyince önceliği duyamadigimiz bebegin kalp atışına verdi bende yapmadım test kendim taniyi koydum gibi oldum biraz.Ben gidememiştim doktora falan 7 gün karantina süreci geçirdim
Anladım canım geçmiş olsunDediğim gibi test yapmadim en son Dr uma belirtileri soyleyince test yapalim diyince önceliği duyamadigimiz bebegin kalp atışına verdi bende yapmadım test kendim taniyi koydum gibi oldum biraz.
Çok üzüldüm canım , inşallah en yakın zamanda gönlüne göre olur hersey...Rheaa canım beni listeden silebilirsin bugün kürtaj oldum maalesef nasip değilmiş
Olayın dramatize edilecek bir durumu yok ortada gerçekler var zaten. kayıplarınız icin üzgünüm umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız ancak biraz önce pozitif olduğunuzu söylediniz şimdi pozitif olduğumu bilmiyorum test yapmadım diyorsunuz burda bir çelişki var. Ben prosedürden bahsediyorum eğer pozitifseniz devlet yedi gün karantinada kalmanız gerektiğini söylüyor ve acil durumlar icin telefon hatları var sizi ambulansla hastaneye ulaştırıp yardımcı oluyor zaten.kalkıp kendi aciliyetinize kendiniz karar vererek diğer insanları riske atamazsınız maalesef-onlar maskesiz olsa bile.tabi bunlar pozitifseniz gecerli orda da bi netlik yok. Siz neden agresiflestiniz?Öncelikle test yapmadim pozitif olduğumu bile bilmiyorum ki bunu yine doktorumla başından beri paylaştım. 4 sorunlu ve sonu kayipla biten gebelik yaşamış ve yüksek dozda kan sulandırıcı kullaniyorum ben sizce yeterince riskli ve acil degilmi durumum? nsanlar dediğiniz çoğu ki hatta bulunduğum yerde hepsi diyebilirim maskesiz buna çoğu doktorda dahil siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama riske attığımı düşündüğüm birileri yok.siz niye bu kadar dramatize ettiniz olayı?
Olayın dramatize edilecek bir durumu yok ortada gerçekler var zaten. kayıplarınız icin üzgünüm umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız ancak biraz önce pozitif olduğunuzu söylediniz şimdi pozitif olduğumu bilmiyorum test yapmadım diyorsunuz burda bir çelişki var. Ben prosedürden bahsediyorum eğer pozitifseniz devlet yedi gün karantinada kalmanız gerektiğini söylüyor ve acil durumlar icin telefon hatları var sizi ambulansla hastaneye ulaştırıp yardımcı oluyor zaten.kalkıp kendi aciliyetinize kendiniz karar vererek diğer insanları riske atamazsınız maalesef-onlar maskesiz olsa bile.tabi bunlar pozitifseniz gecerli orda da bi netlik yok. Siz neden agresiflestiniz?
O zaman nasil covid oluyorsunuz onu anlamadım ben ama neyse. Ben sağlıkcıyım bulunduğum şehirde filyasyon yeniden başladı ve yoğun bakımlarda bile hastalar yatmaya devam ediyor maalesef umarım kimse yaşamaz bu durumu tabi hepimiz biraz üstümüze düşeni yaparsak:) size de iyi akşamlarYalnız kendiniz agresif geldiniz en baştan.lutfen yazdıklarımı okuyun kovitim yazdım ama gidip test yaptım pozitif demedim ve bunun aciklamasinida yaptım.suan kimseye bile test yapilmiyorken sizde ki bu endişeyi anlayamadım neyse her nerede yaşıyorsanız yada sanırım eskilerde kaldınız siz iyi akşamlar size.
Allah bir daha göstermesin gerçekten durumlar çok kötü şu sıralar aşırı arttı. Size de çok geçmiş olsunMalesef covid bu ara tekrardan çoğaldı. Ben acile gittiğimde grip gibiyim demiştim doktora doktor kesin covid olmuşsundur hamilelikte bağışıklık zayıfladığı için muhtemelen covidsindir hemen test yapalım sana dedi. Test verdim hemen ertesi gün pozitif olduğumu gördüm. Beni hastaneye götüren yakınlarım için o kadar üzüldümki anlatamam ya onlarada bulaştırdıysam diye. Çok şükür bebeğim sayesinde güçlü durmaya çalıştım atlattımda allahım bir daha yaşatmasın. Hiç kimseye yaşatmasın zor anlar zor durumlar malesef.
Hangi şehirde hangi hastanedesiniz bilmiyorum gorduklerinize dayanarak hassasiyetinizi anlamaya çalışıyorum.lakin benim bulunduğum yerde covitli sadece maske ile hasta bakan doktorlar mevcut .iki maskeyle doktor bilgisi dahilinde acil diye doktora gittim diye vicdan yapamayacağım heleki dedigim ornekler varken. Hassasiyetiniz icin sizi tebrik eder iyi aksamlar dilerim.O zaman nasil covid oluyorsunuz onu anlamadım ben ama neyse. Ben sağlıkcıyım bulunduğum şehirde filyasyon yeniden başladı ve yoğun bakımlarda bile hastalar yatmaya devam ediyor maalesef umarım kimse yaşamaz bu durumu tabi hepimiz biraz üstümüze düşeni yaparsak:) size de iyi akşamlar
Çook teşekkür ederim saolun. O 7 gün bebeğim için çok korkmuştum endişem onun içindi kendimi unutmuş gibiydim çok şükür bişey olmadı. Ateşlendim halsiz ölü gibi yatmıştım. Sadece 2 kere parol kullandım korkudan. Eşim saolsun çok yardımcı oldu hep başımdaydı. Evet çok arttı etrafımda çoğu kişi covit bu ara. Ay allahım göstermesin bidaha Amin.Allah bir daha göstermesin gerçekten durumlar çok kötü şu sıralar aşırı arttı. Size de çok geçmiş olsun
Ekledim canımIstanbul yas 31 ikinci cocuk sat 7 haziran teşekkür ederim canım
Canım benim prosedür çok güzel ama bazı şeyler sadece prosedurde kalmıyor mu sizce de? Pozitif olduğunu bildiğimiz bir sürü kişiyi ben parkta Bahçede yürüyüşte gördüm mesela ne bir maske ne bir şey... sorsan evde canları sıkılmış. İşte o yüzden herkes kişisel önlemini alması gerekiyor diye düşünüyorum. Ama bahsettiğiniz süreç doğru, ne kadar uygulanıyor orası tartışılır. Yolda, parkta markette karşılaştığımız kişilerin pozitif olup olmadığını bilmiyoruz malesef..Olayın dramatize edilecek bir durumu yok ortada gerçekler var zaten. kayıplarınız icin üzgünüm umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız ancak biraz önce pozitif olduğunuzu söylediniz şimdi pozitif olduğumu bilmiyorum test yapmadım diyorsunuz burda bir çelişki var. Ben prosedürden bahsediyorum eğer pozitifseniz devlet yedi gün karantinada kalmanız gerektiğini söylüyor ve acil durumlar icin telefon hatları var sizi ambulansla hastaneye ulaştırıp yardımcı oluyor zaten.kalkıp kendi aciliyetinize kendiniz karar vererek diğer insanları riske atamazsınız maalesef-onlar maskesiz olsa bile.tabi bunlar pozitifseniz gecerli orda da bi netlik yok. Siz neden agresiflestiniz?
Bende öyle forumlara bakarken denk gelip dikkatimi çekmişti azcık kurcaladim. Hata payı tabikide hepsinde var tabi. En garantisi 15. Haftayi beklemekYaa öyle mii bana bir arkadaşım dedi de kese ne tarafta diye bende öyle düşünmüştüm
Doktorlar bile yanılabilirBende öyle forumlara bakarken denk gelip dikkatimi çekmişti azcık kurcaladim. Hata payı tabikide hepsinde var tabi. En garantisi 15. Haftayi beklemek
Yani benim kalp atışını duyamamisti 10 gün önce yarın gidip bakacam varmı kalp atışı herhangi bir durum olmadı hakimizda hayırlısı insallahSelamlar arkadaşlar. Benim bugün kontrolum vardı. Kalp atisini duymadı bebeği görmedi. Kürtaj yapalım dedi ama ben beklemek istedim. Bana herhangi bir zararı olur mu. Zehirleme vs. 10 gun kadar dra gitmeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?