• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba hanımlar.bugun 6+5 kendi doktorum yoktu devlet Hastanesi'ne gittim.hareket var bebekte ama kalp sesi alamadik sonra cihazım iyi değil dedi acilin ultrasonuna gonderdi doopler sanırım orasida 7 haftayla uyumlu dedi çok küçük daha burda var görünüyor kalp atımı dedi .hala emin değilim bu hafta ici baska bir özel hastaneden randevu bulabilirsem alcam çok gerildim zaten covit ile beşinci günüm agizmda tat yok su bile içemiyorum berbat bulantım var. Gebelikten mi covitten mi ayirt edemiyorum 😑

Merhaba hanımlar.bugun 6+5 kendi doktorum yoktu devlet Hastanesi'ne gittim.hareket var bebekte ama kalp sesi alamadik sonra cihazım iyi değil dedi acilin ultrasonuna gonderdi doopler sanırım orasida 7 haftayla uyumlu dedi çok küçük daha burda var görünüyor kalp atımı dedi .hala emin değilim bu hafta ici baska bir özel hastaneden randevu bulabilirsem alcam çok gerildim zaten covit ile beşinci günüm agizmda tat yok su bile içemiyorum berbat bulantım var. Gebelikten mi covitten mi ayirt edemiyorum 😑
Çok geçmiş olsun.. Var dedilerse vardır. Yine de içiniz rahat etsin başka bir hastaneye daha gidin dediğiniz gibi.. Covid de bir an önce geçer inşallah... Hiç belli olmuyor. Belki yarın bir bakacaksınız iyisiniz :KK37: :dua:

Çok geçmiş olsun.. Var dedilerse vardır. Yine de içiniz rahat etsin başka bir hastaneye daha gidin dediğiniz gibi.. Covid de bir an önce geçer inşallah... Hiç belli olmuyor. Belki yarın bir bakacaksınız iyisiniz :KK37: :dua:
Çok teşekkür ederim 🙏❣️ yani o kadar saçma ilerlediki süreç inanasim gelmiyor kızımda 5+6 vajinal kalp atımı duyunca bunda 6+5 boyle olunca düşünüyor insan.

benim 8 haftalık olunca basladı canım kahverengi lekelenmeler. doktorum normal dedi, bebek rahimde büyümeye basladıgı icin eski adet kanlarından kalanlar lekelenme olarak geliyormus. önlem amaclı günde 2 kez progestan vajinal kullan dedi. içinin rahat etmesi icin sen de bir doktoruna görün istersen. benim 5 gündür devam ediyor ama ultrasonda bebek kalp atısını filan kontrol etti gelişimi normal cok şükür oyuzden icim rahat
Benimde kontrol etti kese falan iyi dedi kalp atışını bu hafta gidice bende progestan kullanıyorum iğne de oldum daha yapılacak birsey yok herslde beklemekte baska

Merhaba çok geçmiş olsun karantinada olmanız gerekmiyor mu?

Kızlar sağlık ocağındaki ebe böyle bi broşür vermişti sizinle de paylaşmak istedim bu tarz sorunlar yaşayanlara yardımcı olur belki🌸
AA banada verdiler gebelik kitabı canım içinde çok güzel bilgiler var 😌

Bende
Ay hiç doktoruma sormak aklıma bile gelmedi kese nerede diye 😂 Sağ kasığımda batma oluyor bazen sanırım benim bebek de sağda 🥰
Önce sormamıştım ya da dikkat etmemiştim ama sağ tarafımdan bakıyodu bugünde annem sordu sağda dedi 😅 sağda erkek oluyor diyolar ama kızda olabiliyomuş 😂 şimdidr cinsiyet merakım başladı benim 😂😂

Bende şaşırdım yani önemli mi acaba 🤔 ama sağda olması daha iyi dedi tekrar sormadım bunlara inanmayın ilk kez duyuyorum dedi 😅
Bende bi yazıda okumuştum sağda kız solda erkek diye bakıp görüceğiz artık sağlıklı hayırlı evlatlar olsunda kalbimden kız geçiyo ama Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah 🌹

annewith annewith Yaz-ruzgari Yaz-ruzgari sizinle aynıydı haftamız günümüz ne zaman gidiyorsunuz kontrole çatlayacağım ben zaman geçmiyor 😂
Canım şuan için normal geçiyor pek bir zorlanma bulantı vs yok. Halsizlik oluyor sürekli uzanma isteği var🙈 Benim de cuma günü randevu inş kalp atışını duyarız içimiz rahat eder😇 Sende evham yapma herşey çok güzel olucak. Zaten ağrı kanama vs olmazsa iyi gidiyordur diye düşünüyorum😊

Merhaba çok teşekkür ederim. Kovit olanlar hastaneye gidemiyormu? İki maske ve doktorun bilgisi dahilinde gittim.
Evet covid olanlar acil durumlar dışında hastaneye gidemiyorlar acil durum olduğunda da ambulansla gidiyorlar bir buçuk yıl filyasyonda çalıştım bu şekilde diğer kişileri riske atmıyor musunuz?

Selamlar arkadaşlar. Benim bugün kontrolum vardı. Kalp atisini duymadı bebeği görmedi. Kürtaj yapalım dedi ama ben beklemek istedim. Bana herhangi bir zararı olur mu. Zehirleme vs. 10 gun kadar dra gitmeyecegim

Back