2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Selamlar arkadaşlar. Benim bugün kontrolum vardı. Kalp atisini duymadı bebeği görmedi. Kürtaj yapalım dedi ama ben beklemek istedim. Bana herhangi bir zararı olur mu. Zehirleme vs. 10 gun kadar dra gitmeyecegim
Yanlış hatırlamıyorsam sizde pko vardı değil mi? Bence kesinlikle bekleyin ve 1 hafta sonra başka bir doktora daha görünün

Selamlar arkadaşlar. Benim bugün kontrolum vardı. Kalp atisini duymadı bebeği görmedi. Kürtaj yapalım dedi ama ben beklemek istedim. Bana herhangi bir zararı olur mu. Zehirleme vs. 10 gun kadar dra gitmeyecegim
bildigim kadarıyla 1 hafta-10 kadar beklenebiliyor boyle bir durumda. cihazları iyi olan bir özel hastaneye gitseniz mi acaba

Daha önce hic mi duymadın canım kalp atışını, eğer öyle ise 1 hafta bekleyip başka mümkünse biraz daha özel bir hastaneye gidebilirsin hatta kendi muayenehanesi olan doktorlarin ultrason aletleri daha gelişmiş oluyor inşallah duyarsın
Rheaa canım beni listeden silebilirsin bugün kürtaj oldum maalesef nasip değilmiş
Çok üzüldüm canım, bir anda ne oldu böyle

Çok üzüldüm Allah sağlıkla nasip etsin en kısa zamanda? Neden peki nasıl bir terslik oldu?
Biz de üzüldük 2. Düşüğüm oldu bu. Açıkçası ümitlenmiştik bu sefer artış falan her şey yolundaydı. Rutin kontrolüm vardı bugün 8. Haftadaydım kalp atışı yok dedi doktor 6. Haftada duymuştuk şok olduk tabi başka bir doktorla daha görüştük aynı şeyleri söyleyince kürtaj oldu. Birkaç gün önce kalbinin durduğunu tahmin ediyor doktor boyutu haftasına uyumlu çünkü.
Biz de anlayamadık canım kalbi durmuş. Detaylı genetik incelemeye gönderdik sonucunu bekliyoruz bakalım. Allahım sizlere hayırlısıyla nasip etsin kimse yaşamasın yaşadıklarımı.

Rabbim yardımcın olsun canım

Bende
Önce sormamıştım ya da dikkat etmemiştim ama sağ tarafımdan bakıyodu bugünde annem sordu sağda dedi sağda erkek oluyor diyolar ama kızda olabiliyomuş şimdidr cinsiyet merakım başladı benim
Merak bende de var ya nasıl olmasın. Hatta aşırı derecede kız istiyorum. Sonra kendime kızıyorum cinsiyet belirtmek çok doğru gelmiyor. Ama napayım içimden hep kız geçiyor. Bayılıyorum kız çocuklara

Allah en yakın zamanda kucağını doldursun bebeğinle insallah canım benim

Evet çok şükür bi sıkıntım yok ama yine de kalbi duymak istiyor insan bi an önce. İkiniz de Cuma’ya almışsınız randevunuzu ben pazartesiyi bekleyeceğim artık napalım iyi olmana çok sevindim. Uykun geliyorsa yat uyu bebeğin ihtiyacıdır belki

Kızlar kendini sevdirmesini biliyor maşallah hepsine

Canım ikinci bir doktordan görüş alsan daha iyi olabilir sizin için. Bekleme konusunda bir bilgim olmadığı için yorum yapmam doğru olmaz canım.

İçime ağırlık çöktü şimdi gördüm yazdıklarınızı. Çok çok üzüldüm. Annem benden önce 8 aylık bebeğini kaybetmiş karnında ve suni sancılarla falan doğum yaptırmışlar o zaman. Çok büyük travma uzun zaman kendine gelememiş. Ve çok büyük bebek. Eşyaları yatağı hazır bekliyorlar. Tekme atıyor karnında bebeğiyle konuşuyor. Ve sebepsiz yere kalbi duruyor bigün. Hala düşündükçe üzülür. Ama sonra bana hamile kalmış ve bana hep der ki o doğsaydı sana hamile kalmazdım. Annemle ilişkimiz çok güzel. Her zaman beni doğurduğu için şükrettiğini söyler. Annemi o kadar çok seviyorum ki. Okurken çok duygulandım o yüzden. Umarım sizin de benim annemi çok sevdiğim gibi sizi sevecek bir evladınız olur bi gün

Bende bi yazıda okumuştum sağda kız solda erkek diye bakıp görüceğiz artık sağlıklı hayırlı evlatlar olsunda kalbimden kız geçiyo ama Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
Ay inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bizde ilk çocuğumuz hep kız olsun istiyoduk ama sanki erkek olcak gibi hissediyorum

Değişiyor rengi kırmızı kahverengi oluyor bazen. Başladığı günden beri az azda olsa geçmedi bir türlü. Doktor yatıp dinleniceksin yapacak bir şey yok dedi
Benim de pembe ve kahverengi lekelenmem olmuştu dinlendim bi de progestan kullandım geçti canım. Doktorunun dediği gibi dinlen wc dışında kalkmamaya çalış inşallah geçer bir an önce

Bide doktorum bana kontrole 1 ay sonra gel dedi nasıl dayanabilceksem Benim eşimde öyle sürekli kızım kızım diyor deme öyle diyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah bende kız olsada süslü süslü giydirsem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…