• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    301
Kızlar 2 haftada kontrole gitmek doğru mu sizce ? Kürtajımı yapan doktoruma anca ayın 16 sına sıra bulabildim. Özelde bugün kontrolüm vardı 🤔 2 hafta kısa bir süre mi ?

İçime ağırlık çöktü şimdi gördüm yazdıklarınızı. Çok çok üzüldüm. Annem benden önce 8 aylık bebeğini kaybetmiş karnında ve suni sancılarla falan doğum yaptırmışlar o zaman. Çok büyük travma uzun zaman kendine gelememiş. Ve çok büyük bebek. Eşyaları yatağı hazır bekliyorlar. Tekme atıyor karnında bebeğiyle konuşuyor. Ve sebepsiz yere kalbi duruyor bigün. Hala düşündükçe üzülür. Ama sonra bana hamile kalmış ve bana hep der ki o doğsaydı sana hamile kalmazdım. Annemle ilişkimiz çok güzel. Her zaman beni doğurduğu için şükrettiğini söyler. Annemi o kadar çok seviyorum ki. Okurken çok duygulandım o yüzden. Umarım sizin de benim annemi çok sevdiğim gibi sizi sevecek bir evladınız olur bi gün 🙏
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, inşallah rabbim nasip eder 🙏🏻

Canım benim prosedür çok güzel ama bazı şeyler sadece prosedurde kalmıyor mu sizce de? Pozitif olduğunu bildiğimiz bir sürü kişiyi ben parkta Bahçede yürüyüşte gördüm mesela ne bir maske ne bir şey... sorsan evde canları sıkılmış. İşte o yüzden herkes kişisel önlemini alması gerekiyor diye düşünüyorum. Ama bahsettiğiniz süreç doğru, ne kadar uygulanıyor orası tartışılır. Yolda, parkta markette karşılaştığımız kişilerin pozitif olup olmadığını bilmiyoruz malesef..
Maalesef öyle canım herkes kendi kişisel önlemini alsa bu kadar kayıp bile olmayacaktı belki de haklısın.

Ne diyeceğimi bilmiyorum çook üzüldüm, ben de kayıplar yaşadığım için ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Allah bi daha yaşatmasın, sağlıkla versin inşallah 🙏
Biz de üzüldük 2. Düşüğüm oldu bu. Açıkçası ümitlenmiştik bu sefer artış falan her şey yolundaydı. Rutin kontrolüm vardı bugün 8. Haftadaydım kalp atışı yok dedi doktor 6. Haftada duymuştuk şok olduk tabi başka bir doktorla daha görüştük aynı şeyleri söyleyince kürtaj oldu. Birkaç gün önce kalbinin durduğunu tahmin ediyor doktor boyutu haftasına uyumlu çünkü.

Biz de anlayamadık canım kalbi durmuş. Detaylı genetik incelemeye gönderdik sonucunu bekliyoruz bakalım. Allahım sizlere hayırlısıyla nasip etsin kimse yaşamasın yaşadıklarımı.

C
Selamlar arkadaşlar. Benim bugün kontrolum vardı. Kalp atisini duymadı bebeği görmedi. Kürtaj yapalım dedi ama ben beklemek istedim. Bana herhangi bir zararı olur mu. Zehirleme vs. 10 gun kadar dra gitmeyecegim
Öncelikle çok geçmiş olsun boş gebelik mi dedi doktor? Hangi doktora gittiniz Diyarbakır'dasınız sanırım. Boş gebelikse eğer zararı olmaz bekleyin .

Selamlar arkadaşlar. Benim bugün kontrolum vardı. Kalp atisini duymadı bebeği görmedi. Kürtaj yapalım dedi ama ben beklemek istedim. Bana herhangi bir zararı olur mu. Zehirleme vs. 10 gun kadar dra gitmeyecegim
Canim 5 gun sonra bir daha git ..cok fazla bekleme seni zehirlemesin ... 5 yil oldu ..ben farketmeden 2 hafta kalbi duran bebekle yasadim dr farkkettigi an kurtaj yapti..bir de hasta bebekler gider demisti..sakin üzülme dedi sen vazgecmek zorunda kalmadin diye ...cennette beni bekliyor kuzum ...

Doktorlar bile yanılabilir ☺️ ama gerçekten çok iyiymiş ☺️ benimde hemen belli olmaz gibi geliyor 😅 bende tahminlere göre düşündüm biraz hep erkeğe çıkıyor mesela bulantı olmazsa erkek diyolar terside olabiliyormuş tabi ☺️ benim görümcem cinsiyetini 30. Haftada öğrenebilmişti hiç göstermemişti bebeği 🤭
Maşallah nasıl dayandı 30 hafta 😀😀
Yani benim kalp atışını duyamamisti 10 gün önce yarın gidip bakacam varmı kalp atışı herhangi bir durum olmadı hakimizda hayırlısı insallah
İnşallah duyarsın canım
Kızlar 2 haftada kontrole gitmek doğru mu sizce ? Kürtajımı yapan doktoruma anca ayın 16 sına sıra bulabildim. Özelde bugün kontrolüm vardı 🤔 2 hafta kısa bir süre mi ?
Beni 3 haftada bir çağırdı canım, randevu yoksa gideceksin mecbur. Yapacak bir şey yok

Canim 5 gun sonra bir daha git ..cok fazla bekleme seni zehirlemesin ... 5 yil oldu ..ben farketmeden 2 hafta kalbi duran bebekle yasadim dr farkkettigi an kurtaj yapti..bir de hasta bebekler gider demisti..sakin üzülme dedi sen vazgecmek zorunda kalmadin diye ...cennette beni bekliyor kuzum ...
Ben de geçen sene yaşadım 8haftalıkken kalbi durmuş ben 10haftalıkken kanama olunca doktora gittiğimde öğrendim 😢 boş gebelikte geçirdim öncesinde en fazla 8haftaya kadar bekleriz demişti doktor ve öyle oldu 8haftalıkken Kürtaj oldum daha fazla bekletirsek seni zehirler demişti

Siz regl öncesi öğrendiniz o zaman 🥰 ben test yapmıştım hatta yanlış çıktğını düşündüm test bozuk falan dedim belirti olmadığı için eşim falan hiç sevinememişti benim yüzümden 😅 bizim içinde öyle oldu keşke olsa diyodum çifte bayram oluyor🥰 bende her zaman koku hassasiyeti vardı o yüzden bulantı oluyor 😅 inşallah hamilelik boyunca sürmez 🥺 Aynen öyle inşallah 🥰 bende burda tanınan bir doktora gidiyorum özel tabi ama eşimin tayini çıkcak ondan sonra devlete geçeriz dedik ☺️ Ben bugün kan ve idrar verdim toplam 21 tahlil vardı 1080 lira dediler ☺️
Yok canım reglim 4 gün gecikmisti☺😊 ben ihtimal vermesem de mide yanmalarim çoktan başlamıştı. Dayanamayacağım kadar aşırı bir hal alınca hadi bi test yapayım dedim.🤗 bakalim 2 li tarama testini tam olarak ne zaman kaçıncı ayda isteyecekler ?🤔🥰

Plesanta 😊 bebeğe kordonla bağlı olan, doğuma kadar bebeğe besin ve oksijen taşıyan amniyon kesenin dışında, bebeğin eşi diye bahsedilen çok önemli biri 🙂
Sağol canım 😌 Gerçi ben ultrason görüntülerinden hiçbişey anlamıyorum valla kahve falı gibi karman çorman bişey bence. Plasentanın yönünü anlamam mümkün değil. Doktor ne derse o😊

Sağol canım 😌 Gerçi ben ultrason görüntülerinden hiçbişey anlamıyorum valla kahve falı gibi karman çorman bişey bence. Plasentanın yönünü anlamam mümkün değil. Doktor ne derse o😊
Canım zaten onu bizim anlamamış mümkün değil 😁🙄 ah keşke anlasak ama malesef. Onu doktor ultrasonla kontroldeyken goruyor. Biz anlayamayız sormak lazim doktora 😐

Canım zaten onu bizim anlamamış mümkün değil 😁🙄 ah keşke anlasak ama malesef. Onu doktor ultrasonla kontroldeyken goruyor. Biz anlayamayız sormak lazim doktora 😐
Ay ne bileyim forumlarda denk geldim bazıları cinsiyet tahmini falan yapıyor ultrason resmine göre. Dedim belki sorun bendedir hiç anlamıyorum çünkü dediğim gibi. Ben kocaman bebeğin bile yüzünü poposunu seçemiyorum bazen o derece 😀😀

Ay ne bileyim forumlarda denk geldim bazıları cinsiyet tahmini falan yapıyor ultrason resmine göre. Dedim belki sorun bendedir hiç anlamıyorum çünkü dediğim gibi. Ben kocaman bebeğin bile yüzünü poposunu seçemiyorum bazen o derece 😀😀
Yok canim bende de o kabiliyet yok malesef 😔 o ultrasondan tahminler genellikle 10lu haftalarda nub teorisine dayanıyor, yok çıkıntı varsa erkek çıkıntı yoksa kız diye yorum yapılıyor. Ama ben ona da pek güvenmiyorum. Bakalım benim doktor cinsiyeti ne zaman söyleyecek o zaman inanırım bak 🤣🤣

Yok canim bende de o kabiliyet yok malesef 😔 o ultrasondan tahminler genellikle 10lu haftalarda nub teorisine dayanıyor, yok çıkıntı varsa erkek çıkıntı yoksa kız diye yorum yapılıyor. Ama ben ona da pek güvenmiyorum. Bakalım benim doktor cinsiyeti ne zaman söyleyecek o zaman inanırım bak 🤣🤣
Aynen ben de doktorun söylemesini beklerim. Zaten bence hamileliğin en keyifli kısmı cinsiyet. Tarama testleri falan hep stresli işler. Ama cinsiyette her iki sonuç da çok güzel. O yüzden acele etmeye gerek yok merak etmek çok güzel bence 🥰🥰

Aynen ben de doktorun söylemesini beklerim. Zaten bence hamileliğin en keyifli kısmı cinsiyet. Tarama testleri falan hep stresli işler. Ama cinsiyette her iki sonuç da çok güzel. O yüzden acele etmeye gerek yok merak etmek çok güzel bence 🥰🥰

Back