2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bende bugun ilk kontroluma gittim 5+3 tam son adetmle uyumlu kalp atışı için haftaya randevu verdi, bir sorun yok dedi

Kuzucum gözün aydın. Biz tamamen aynı gidiyoruz seninle neredeyse sonraki randevun ne zaman. Bana da doktorum 1 hafta sonra dedi ama ben garanti olsun diye 10 gün sonraya aldım randevumu

Sağol canımm Evet çok yakınız bana haftaya cuma randevu verdi kalp atışı için, kendisi dedi direk

Ben de sizinleyim :) Dün 5+3'tüm doktora gittiğimde. Aynı şekilde haftasıyla uyumlu dedi ve haftaya kalp atışı için çağırdı. Ben de haftaya cuma gideceğim kalp atışı için :) 6+5 olacak inşallah İnşallah duyarız hep beraber

Ayy çok mutlu oldum ne güzel maşallah sağlıkla gelsin Haftya gittiğimde benimde 6+3 olucak inşallah Vajinal bakıcak sanırım. Çok heyecanlı

Grubun Balık bebekleri kalp atışlarını duydu Koç bebekleri de haftaya duyacağız inşallah. Güzel haberlerle dolduralım burayı

Ben de 5+2 yim haftaya kalp atışı duycaz ne güzel hep birlikte

Kizlar doktor bana şöyle bir vitamin verdi çok övdü bilmiyorum belki araştırmak istersiniz. Bir de ben güneş kremi olarak solante pregna aldım siz ne kullanıyorsunuz

Eklentiler

• image.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 53
  • image.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 52
  • image.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 52

Kizlar galiba ben düşük yapıyorum anlamadım
27 temmuz beta1830 , progesteron 10.57
29 temmuz Beta:1431 progesteron 7.40
Evde progestan 200 mg fitil var kullanayım mi? Kimyasal mi anlamadım ki. Kese görmemiştik bugün de baktı göremedi. Sizce nedir

Bugün sağlık ocağına gittim doktor SMA testini evlenmeden önce sadece erkeğe yapıyoruz. İsterseniz bebek doğduktan sonra yapılıyor dedi. İnternetten araştırdığım kadarıyla fetal dna da sma bakılmıyor

Canım mutlaka doktoruna danış, ona göre farklı bir şey de verebilir. Durumuna da bakabilir.

Kuzum kese görülmeden beta düştüyse kimyasal oluyor. Ben de 2 kere yaşadım. Progestan kullanmadan önce doktoruna danış. Kanaman vs var mı?

Kızlar bu yıl ne yılı kız mı erkek mi biriniz benimkine baksa bilen var mı sizce nedir tahmini sırasıyla ilk foto 6+0 karından kalp atışını gördük ama duymadık
İkinci ve üçüncü foro 6+6 karından kalp atışını duyduk

Eklentiler

• B7F2D47D-A8BB-41BD-88CC-DD43E6DB9D8F.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 67
  • D9FC63D9-E01F-4381-A7E8-13B2904F86AB.jpeg
    94,4 KB · Görüntüleme: 60
  • D39BDDD7-6ABB-46FA-B698-DB26A97704F6.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…