Kızlar bende bugun ilk kontroluma gittim 5+3 tam son adetmle uyumlukalp atışı için haftaya randevu verdi, bir sorun yok dedi
Kuzucum gözün aydın. Biz tamamen aynı gidiyoruz seninle neredeysesonraki randevun ne zaman. Bana da doktorum 1 hafta sonra dedi ama ben garanti olsun diye 10 gün sonraya aldım randevumu
Sağol canımmEvet çok yakınız bana haftaya cuma randevu verdi kalp atışı için, kendisi dedi direk
Ayy çok mutlu oldum ne güzelBen de sizinleyim :) Dün 5+3'tüm doktora gittiğimde. Aynı şekilde haftasıyla uyumlu dedi ve haftaya kalp atışı için çağırdı. Ben de haftaya cuma gideceğim kalp atışı için :) 6+5 olacak inşallahİnşallah duyarız hep beraber
Grubun Balık bebekleri kalp atışlarını duydu Koç bebekleri de haftaya duyacağız inşallah. Güzel haberlerle dolduralım burayıBen de sizinleyim :) Dün 5+3'tüm doktora gittiğimde. Aynı şekilde haftasıyla uyumlu dedi ve haftaya kalp atışı için çağırdı. Ben de haftaya cuma gideceğim kalp atışı için :) 6+5 olacak inşallahİnşallah duyarız hep beraber
Ben de 5+2 yim haftaya kalp atışı duycaz ne güzel hep birlikteBen de sizinleyim :) Dün 5+3'tüm doktora gittiğimde. Aynı şekilde haftasıyla uyumlu dedi ve haftaya kalp atışı için çağırdı. Ben de haftaya cuma gideceğim kalp atışı için :) 6+5 olacak inşallahİnşallah duyarız hep beraber
Anladım canım ay hadi bakalım çok heyecanlandım senin adına. Güzel sonuçlarla devam edersin bugünkü gibi inşallahSağol canımmEvet çok yakınız bana haftaya cuma randevu verdi kalp atışı için, kendisi dedi direk
Kızlar, bir sorum var... Benim yaşadığım ülkede çok nadiren ultrasonla bakılıyor. 9. haftadayım, şu ana kadar bir kere bakıldı. Ve anladığım kadarıyla 2-3 hafta daha geçmeden bakmayacaklar bir daha. Sizce onlar ne derse ona mı uysam yoksa farklı bir klinikten direkt ultrason randevusu alıp baktırsam mı?
(İlk hamileliğim 7. haftada düşükle sonuçlanmıştı da, içeride sağlıklı mı diye merak ediyo
Kafan rahat edecekse baktr cnm
Solante aldım ben de, bana vitamin vermedi sonra demir ve d vitamini dedi:)Kizlar doktor bana şöyle bir vitamin verdi çok övdü bilmiyorum belki araştırmak istersiniz. Bir de ben güneş kremi olarak solante pregna aldım siz ne kullanıyorsunuz
Canım mutlaka doktoruna danış, ona göre farklı bir şey de verebilir. Durumuna da bakabilir.Kizlar galiba ben düşük yapıyorum anlamadım
27 temmuz beta1830 , progesteron 10.57
29 temmuz Beta:1431 progesteron 7.40
Evde progestan 200 mg fitil var kullanayım mi? Kimyasal mi anlamadım ki. Kese görmemiştik bugün de baktı göremedi. Sizce nedir
Folik asit ne kullanıyorsun pekiSolante aldım ben de, bana vitamin vermedi sonra demir ve d vitamini dedi:)
İmom ama onu içtiğimde istifra ediyorum o yüzden gece yatmadan içiyorum. Biraz kokusu ağır:)Folik asit ne kullanıyorsun peki
Nasip değilmiş demek ki canımÇok üzüldüm canımben böyle durumlarda ne diyeceğimi inan hiç bilmiyorum Rabbim gönlünüze göre en hayırlısını tez zamanda verir inşallah
Kuzum kese görülmeden beta düştüyse kimyasal oluyor. Ben de 2 kere yaşadım. Progestan kullanmadan önce doktoruna danış. Kanaman vs var mı?Kizlar galiba ben düşük yapıyorum anlamadım
27 temmuz beta1830 , progesteron 10.57
29 temmuz Beta:1431 progesteron 7.40
Evde progestan 200 mg fitil var kullanayım mi? Kimyasal mi anlamadım ki. Kese görmemiştik bugün de baktı göremedi. Sizce nedir
Yok canım leke,kanama yokKuzum kese görülmeden beta düştüyse kimyasal oluyor. Ben de 2 kere yaşadım. Progestan kullanmadan önce doktoruna danış. Kanaman vs var mı?
10 hazirana göre ekledim listeyeEn son on haziranda adet oldm birde
Canm ben hergun olmasada gün aşırı bazen unutuyorum aklıma geldikçe 5 ceviz bı avuç fındık yiyorumKizlar her gün en az 1 ceviz yiyor musunuzzz? Bebeğin beyin gelişimi için yenmeli diyor doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?