2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ekşiye kız derler hep, ben deli gibi ekşi aşerdim hamileliğim boyunca ve oğlum oldu. Bebek saçlı olursa mide yanar derler. Son güne kadar midem ağzımda yaşadım ve oğlum kel doğdu
Midem çok yanıyor bakalım
Arkadaşlar kalp atışını duyan varmı kaçıncı haftada duydunuz tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? yarın doktor randevum var 6+0 yarın kalp atışlarını duyma şansım var mı?
Vajinal ultrason ile 6+2 duyduk canım

Kızlar idrar tahlilimde böyle çıktı yarın doktora gidicem ama içim içimi yiyo yaygın bakteri var vs yazıyor ne demek bunlar?
Benim de yoğun canım idrar yolu enfeksiyonu , oyle olunca idrar kültürü istedi o temiz çıktı tek kullanımlık monurol verdi. Gebeliğin başlarında sık görülür idrar yolu enfeksiyonu demişti

Canım dinlenmeye calısıcam bugün insallah geçer çok teşekkür ederim

Arkadaşlar günaydın. Sat a göre 7+3 üm ptesi kalp atışı için gideceğim. Bir kaç gündür çok olan göğüs hassasiyetim azaldı. Daha önce 1 kaybım var. Panik oldum bu sabah. Çok belirti de yaşamadım. Öyle kusma aşırı mide bulantım falan da yok başından beri.

Benim de yoğun canım idrar yolu enfeksiyonu , oyle olunca idrar kültürü istedi o temiz çıktı tek kullanımlık monurol verdi. Gebeliğin başlarında sık görülür idrar yolu enfeksiyonu demişti
Teşekkür ederim inşallah ona da gerek kalmaz idrar kültürü ne hiçbir fikrim yok

Selam kızlar
Sma testi yaptırdınız mi acaba merak ettim de biz bugün verdik. Aslında ailede filan hiç yok ama işte insan öyle çocukları görünce bı kötü oluyor.

Uyku durumu bende de var mide yanmasi eksimesi kaziniyor sanki bazen arada adet agrisi gibi agrim oluyor birde asiri yorgun hissediyorum bazen hic halim kalmiyor go go us dolgunlugum gitti ama aci hissi hala var bende bu belirtilerle avutuyorum kendimi 7.haftada kurtaj olmuştum bende ama 6 haftada tum belirtiler gitmişti ok nsallah hayirli sonuclar aliriz

İlk üç ay balık önerilmiyor sanki ağır metal içerdiğinden dolayı bugün yine doktoruma sorarım.

Selam kızlar
Sma testi yaptırdınız mi acaba merak ettim de biz bugün verdik. Aslında ailede filan hiç yok ama işte insan öyle çocukları görünce bı kötü oluyor.
Nereye verdiniz aile hekimine mi? Aile hekimine ise randevu mu aldınız ? Bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Midem çok yanıyor bakalım

Vajinal ultrason ile 6+2 duyduk canım
Şimdiki mide yanması hazımsızlıktan falan gebeliğin ilk zamanlarında olur ama sonlara doğru hala aynıysa, bebek büyümüşken yani, o zaman saçlı derler işte ama hurafe kesinlikle

Nereye verdiniz aile hekimine mi? Aile hekimine ise randevu mu aldınız ? Bilgi verirseniz çok memnun olurum.
evet canım aile hekimliğine gittim ebe hanımla görüştüm eşimden kan aldılar. çiftlerin her ikisinde de olursa gelişebilen bir durummuş çekinik gen yani. bakalım 2-3 haftaya çıkar sonuç dedi

İlk üç ay balık önerilmiyor sanki ağır metal içerdiğinden dolayı bugün yine doktoruma sorarım.
Canim ağır metal içeren balıklar derin su balıkları, hamsi istavrit tarzı balıklar yenebiliyor. Ama yaz dönemi olduğu için yiyemiyoruz tabi, benim doktorum omega3 içeren bir vitamin verdi her gün onu kullanıyorum omepa wm

İnşallah diyetsynmle buluşmaya az kaldı o zamana 1 2 kilo daha veririm inşallah

6 haftalıkken taş gibiydi göğüslerim benim de. Şimdi daha yumuşak yine sızlıyor üstüne yatınca falan ama o haftalarda durduğum yerde açıyordu normal
panik yapmayın

Banada dün monurol verdi aile hekimi tahlil sonucuna göre az bakteri çıkmış kullandım geçmiştir inşallah. Banada gebelikte ilk zamanlarda oluyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…