• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ah kuzu kaç kutu gaviscon bitirdim. Her yemekten sonra içiyorum simdi biraz hafifledi ama uyku ve yorgunluk son sürat devam

Ben de aşırı sinirlilik var, progesteron kullanmıyorum ama hormonlar sanırım. Biri bişey dese catacak yer arıyorum resmen
Off bende aynıyım şimdi kovit testi verdim bide

Selam kızlar 🤗
Sma testi yaptırdınız mi acaba merak ettim de biz bugün verdik. Aslında ailede filan hiç yok ama işte insan öyle çocukları görünce bı kötü oluyor.
Ya hiç kimse böyle şeyler yaşamasa keşke ama hiç izlememek bakmamak lazım hamişken çok etkileniyor insan :(
Ben yaptırmadım ama ben de nipt test düşünüyorum

Ya hiç kimse böyle şeyler yaşamasa keşke ama hiç izlememek bakmamak lazım hamişken çok etkileniyor insan :KK43:
Ben yaptırmadım ama ben de nipt test düşünüyorum
yo bu izlememek filan olayı değil bilinçlenmekle alakalı bir durum bence. mesela ben evlendiğimde yapılmıyordu çiftlere. şimdi evlilik öncesi istenen zorunlu testlerden biri haline geldi. çünkü çok yaygın bir durum artık. devlet de sonunda biliçlenme kararı almış ki sevindim. çok pahalı bir testti önceden.

Arkadaşlar günaydın. Sat a göre 7+3 üm ptesi kalp atışı için gideceğim. Bir kaç gündür çok olan göğüs hassasiyetim azaldı. Daha önce 1 kaybım var. Panik oldum bu sabah. Çok belirti de yaşamadım. Öyle kusma aşırı mide bulantım falan da yok başından beri.
Ben de 7+4 üm göğüs hassasiyetim azaldı mide hassasiyeti devam tam gaz

Yaa ben dün balık yedim 🙄🤦‍♀️
Korkma canim hamileyken balik yenmez diye birsey yok, büyük balıklar yenmiyor, derin su balıkları.

Hamsi, istavrit, palamut ve uskumru gibi balıklar bu kategoriye girer. Tazeliğine dikkat edildiği müddetçe çok rahat tüketilebilir.

yo bu izlememek filan olayı değil bilinçlenmekle alakalı bir durum bence. mesela ben evlendiğimde yapılmıyordu çiftlere. şimdi evlilik öncesi istenen zorunlu testlerden biri haline geldi. çünkü çok yaygın bir durum artık. devlet de sonunda biliçlenme kararı almış ki sevindim. çok pahalı bir testti önceden.
Aaa evlenmeden önce yapıldığını bilmiyodum. İnşallah bu tarz testler evlilik öncesinde artar gerçekten bebek öncesi bilinçli olmak çok önemli

Korkma canim hamileyken balik yenmez diye birsey yok, büyük balıklar yenmiyor, derin su balıkları.

Hamsi, istavrit, palamut ve uskumru gibi balıklar bu kategoriye girer. Tazeliğine dikkat edildiği müddetçe çok rahat tüketilebilir.
Levrek yedim bişey olmaz inşallah 🙄

Şimdi 1 Eylül'de haftaya balık sezonu açılıyor hamsi yiyebilir miyiz kızlar yoksa üç ay bittikten sonra mı yenmeli

teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun, oğlum 8 yaşında :) ben 2. için kariyer sebebiyle geç kaldım ama sağlık olsun diyorum artık, sağlıklı gelsin inşallah hepimizin bebişleri :)
Benim oğlum da 7 yaşında :) Biz de maddi manevi çok düşündük. Bu zamanda çocuk büyütmek iki türden de çok zor maalesef. Ben de çalışıyorum. Bakacak yakınımız da yok.. Alttan girdik üstten çıktık.. Sonunda karar verebildik :) Allah da nasip etti hayırlısı ile inşallah:KK68::nazar: Zamanı böyleymiş demek :KK68: Sağlıkla kavuşalım :KK200::KK200:

Bu arada benim yediğim çiftlik balığıydı. Onlar metal cıva vs içermiyormuş içim rahatladı 🙏

Şimdi 1 Eylül'de haftaya balık sezonu açılıyor hamsi yiyebilir miyiz kızlar yoksa üç ay bittikten sonra mı yenmeli
Canim 1 Eylül e daha çok var :D sezonu gelmeden yememe taraftarıyım, onun yerine omega3 kullaniyorum

Arkadaşlar günaydın. Sat a göre 7+3 üm ptesi kalp atışı için gideceğim. Bir kaç gündür çok olan göğüs hassasiyetim azaldı. Daha önce 1 kaybım var. Panik oldum bu sabah. Çok belirti de yaşamadım. Öyle kusma aşırı mide bulantım falan da yok başından beri.
Benimde yok hiçbir belirtim şükür dün 7+2 de duyduk kalp atışını normal yani panik yapmayin sizinki de duyulur hayırlısıyla

Back